302

Анонимен

преди 11 години

Ако следващото правителство разреши Белене, Росатком ще управлява България. Честито!

301

Наблюдаващ

преди 11 години

До Анонимен (287)"Само 55 % от енергията на АЕЦ Козлодуй се потребява от българите. Останалата е ненужна и или се изнася от г-жа Кадиева и Р.Овч. или изобщо не се произвежда."Ето го още един спец... Абе, Аланкоолу, в коя нормална държава работи 100% от капацитета? Нали трябва да има запас, как ще се обезпечи - с договорен внос, с задължителна минимална квота. Освен това половината от "ненужната" енергия след 3-4 год. няма да може да се произвежда поради закриване и амортизация на ТЕЦ-ове.

300

Наблюдаващ

преди 11 години

До Анонимен (306)Значи, цитирам:"Ами тогава ще сменим старите реактори на Козлодуй с нови. Доста по-евтино ще е. "------------Мхм. Да. Осъзнаваш ли какви глупости пишеш? Най-страшното е, че огромна част от лаещите по Белене и руснаците са такива "разбирачи" като тебе...

299

Анонимен

преди 11 години

" защо правителството на Иран отново отложи приемането"-защото правят тстове.Централата е въведена в експлоатация миналата година.

298

Анонимен

преди 11 години

До Помня, помня!нека повъздишаме за необратимото минало. и да благодарим, че е необратимо.

297

Помня, помня!

преди 11 години

България беше заробена от СССР! Нареждат ни:"Вземете евтино гориво!" и ние вземаме послушно, част продаваме за долари на американците. "Ето ви концесия за без пари да сечете дърва в Коми - за вас половината!". И ние слушкаме. "Продавайте каквото качество изделия имате, които не вървят на Запад!". И ние най-послушно заливахме необятния им пазар с ***. Нареждаха: "Правете без да плащате лицензи тези и тези пушкала и продавайте където можете, да си понапълните гушите!". И ние слушахме. Робия!

296

Анонимен

преди 11 години

И къде са тия откраднати милиарди "комисионни"?В буркани под земята.Толкова сте тъпо стадо,че си заслужавате съдбата.България ще се лиши от последния работещ отрасъл.По тази причина се сипят обвинения без никаква аргументация.Наистина това диво,ебливо и крадливо племе не е заслужавало държава.

295

Анонимен

преди 11 години

"хубавото им се изчерпва "-на *** с тъпотията.

294

Анонимен

преди 11 години

"Що ли не ми пука кво си мисли Росатом? "Ами ще ти запукат още ушите като останем с нискокалорични въглища и ветрилики.Тогава ще си ядеш изпражненията.Помни ми думата

293

lol

преди 11 години

на руснаците хубавото им се изчерпва с Рахманинов и Толстой. жалко, че не се ограничават в тази сфера.

292

емо

преди 11 години

цял свят ни се смее за помиите които управляваха досега и направиха от страната звено на международната организирана престъпност начело със сащ.именно те затварят проекта заради скъпите"алтернативни източници" които са собственност на крадците

291

Анонимен

преди 11 години

youtube/watch?v=QSE2grkfYOkyoutube/watch?v=Y5Oiv3q5sZ0Гледайте и си правете изводи!!!!!КОЙ ЛЪЖЕ НАРОДА БОРИСОВ ИЛИ СТАНИШЕВ?ПЪРВИЯ НО СИ ПРИПОМНЕТЕ!

290

Анонимен

преди 11 години

Феновете на АЕЦ вече съвсем изтрещяха и започнаха да пишат каквото им падне. Термоядрените реактори са много далеч от практическо приложение и в момента са консуматори на енергия а не производители.

289

До 254

преди 11 години

До ВЕЦ-еБлагодаря за цената информация. Можех и сам да я направя, но ме възпря едно - няма откъде да намеря информация за енергийния потенциал на р.Черна Места, р.Брестовица, Перловската и Вадайската реки. Нещо да кажеш за термоядрени централи? Прогнози? Макар, че тукашните платени и неплатени форумци и тях ще отрекат - "ТОКАМАК" е РУСКА РАЗРАБОТКА, макар, че с обединените усилия на ЕС, САЩ, Япония и Китай (?) опитната установка се строи във Франция.

288

Анонимен

преди 11 години

До Да *** сладоледаМного си прав, но ако дойдат на власт Станишев и компания пак ще възобновят проекта, защото от там спокойно могат да лапат държавни пари

287

Анонимен

преди 11 години

Защо след като имаме най-евтиния ток от АЕЦ Козлодуй - всички сметки за ток са толкова високи. Защото господата от НЕК, продават този евтин ток навън, а българските граждани трябва да плащат за токът произведен от КОВАЧКИ и СИЕ който е в пъти по скъп (при това с договор за 30 години)Като се построи АЕЦ БЕЛЕНЕ да не си мислим че ще ползваме евтината енергия, тя пак ще се изнася навън и парите от нея ще влизат в определени джобове

286

до 306

преди 11 години

Не се изказвай там, където си некомпетентен. Това не ти е масата в къщи - изхвърляш я и купуваш нова. За всеки реактор процедурата тръгва от нулата.

285

Анонимен

преди 11 години

Категорично НЕ на АЕЦ''БЕЛЕНЕ''.Стига с руски сценарий,заради които сме по улиците.Дано са разумно следващото правителство и никога да не се подновяват договорите за строеж.

284

Анонимен

преди 11 години

"Срокът на експлоатация на работещите реактори в АЕЦ Козлодуй приключва през настоящото десетилетие."Ами тогава ще сменим старите реактори на Козлодуй с нови. Доста по-евтино ще е.

283

Анонимен

преди 11 години

Росатом нека да обяснят защо правителството на Иран отново отложи приемането на АЕЦ Бушер в експлотация поради технически причини.