117

протестиращ

преди 11 години

В следващото народно събрание само хора ,които не са участвали два мандата в предишните.........при доказано бездействие ,или некомпетентност или подчинение и пасивност как да им се довери електората?!

116

Анонимен

преди 11 години

varvete si ,nikoi niama da my e jal za vas ,osven oligarxiata chervenata partiinata s naglite mysyri.

115

Пурко

преди 11 години

ГЕРБ не само в правителството, а и в политиката не трябва д влиза

114

jojo

преди 11 години

Народните представители работели добре - еми да обслужват САМО интересите на олигарсите и нищо хубаво за народа,който мизерства и обеднява все по-осезаемо!

113

Анонимен

преди 11 години

в следващото нс 100% мажоритарен вот! депутати, които не работят за избирателите си да бъдат отзовавани и районите да избират нови които да вършат работа! край на 4 год. рахатлък на властта!

112

Бай Ставри

преди 11 години

Сугарев сега може да гладува в подкрепа на Бойко.

111

IWHD,EL

преди 11 години

На близо 30 страници Сугарев подробно излага доводите си, като основните причини Станишев да стане обвиняем според него са скандалните замени на гори и земи по времето на тройната коалиция, проектът АЕЦ "Белене", изкуственият фалит на "Кремиковци", както и добре познатата афера "Хохегер", за която непрекъснато напомня вътрешният министър в оставка Цветан Цветанов. Авторът на писмото до Цацаров обясни пред БНР, че е решил точно в този момент да се обърне към главния прокурор, тъй като бил получил някои от изложените факти срещу Станишев съвсем скоро.

110

Крадците от БСП

преди 11 години

Едвин Сугарев поиска прокуратурата да разследва Сергей Станишев

109

Крадците от БСП

преди 11 години

Крадците от БСП доживот в затвора, пълна конфискация на загра- беното, БСП да бъде забранена със закон като партия на престъп- ници и крадци. Предлагам писмото да се изпрати в европейският съюз, да се предизвикат дебати в Европарламента от депутатите на ГЕРБ. КРАДЛИВИЯ ГЕЙ НЕЗАБАВНО В ЗАТВОРА. ПИСМОТО ДА СЕ РАЗМНОЖИ И РАЗПРОСТРАНИ СРЕД ПРОТЕСТИРАЩИТЕ

108

Прочетох

преди 11 години

д-р стоев, 28/02/2013 - 12:42Ето затова крадците от Тройната коалиция подпалиха анонимно България, вдигнаха сметките за ток и изкараха хората на улицата. За да се вдига олелия до бога, да има всеки ден други новини, но не и да се говори за Голямото Ограбване, извършено от обръчите на трима жалки чужденци - украинеца к, татарския *** Доган и испанския Втори.

107

ИСТИНАТА

преди 11 години

ЧЕТЕТЕ В ИНТЕРНЕТ:Корупционната България. Открито писмо до главния прокурор на Република България Сотир Цацаров

106

анонимен

преди 11 години

До БМ-13неграмотник не е ГЕРП а ГЕРБ

105

Темерут

преди 11 години

Ей, истината си е истина... за 1-ви път едно правителство се опита да възстанови държавата, като такава...

104

Siromahov

преди 11 години

Bulgaria si beshe i si ostava nai-bednata darzava v EU.Ne si spomniam da sme bili v po razlichna situacija.Pri upravlenieto na Boyko Borisov za parvi pat se useti da ima darzava i zelanie za spirane na prestapnist i borba s korupcijata.Koi napravi taka,che da ne moze meseci na red da se otkrie edin chist urist v tazi darzava za konstitucionen sadija.Ima oshte mnogo rabota pred Boyko i GERB.Uspeh na izborite

103

гласуващ

преди 11 години

КОЙТО И ДА Е - НО НИКОЙ ОТ ПРЕДИШНИТЕ...те да метат жълтите павета...

102

неволно

преди 11 години

НОСЯТ, а не НОСЪТ. Моля за извинение за грешката от бързане

101

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

преди 11 години

Новите депутати да носът дрехи китайско производство, да ядат малотрайни колбаси, да пътуват с обществения транспорт и отпуските си да ги прекарват по родните села, като удостоверяват това с подпис от кмета и двама комшии. Този списък със задължения може да бъде допълнен и прецизиран. Моля помогнете с Вашите идеи.

100

читател

преди 11 години

АТАКА - най-верните слуги на комунистите.

99

Анонимен

преди 11 години

Правителство трябва да съставя не ДПС!!!!!Защо бе Роско даде мандат на Доган, поръчителя на убийства???Защо ме правите на клоун бе, вашта майка??Има само една партия, която прочете исканията на хората и имат същие идеи и това е АТАКА.Хайде, ***, почвайте да ревете!!!!!!1

98

Николов

преди 11 години

незнам, но като гледам какво става в аптеките на "МАРЕШКИ" в гр.Казанлък искат ти трите имена и телефон за подкрепа на избори!!! МОЛЯ ВИ ХОРА-НЕ ПРОДАВАЙТЕ НАРОДА СИ ЗА 10-20 ИЛИ КОЛКОТО ТАМ ВИ ДАВАТ ЗА КУПЕН ГЛАС!!! С ТЕЗИ ПАРИ НЯМА ДА СИ ПОДРЕДИТЕ ЖИВОТА, А ТОЧНО ОБРАТНОТО! ГЛАСУВАЙТЕ ПО СЪВЕСТ И НИКОГА ЗА ТЕЗИ КОИТО ПЛАЩАТ!!!!!!!!!!