88

Анонимен

преди 11 години

van van ot balgaria shte izgorite nacialo traite si oshte i v shexia niama da vi izkat boklyci takiva parvo tr.da se spravim s mestnite feodali.

87

ГОДО

преди 11 години

Чакайте Годо.!Чакайте Годо....! Чакайте Годо.........!А докато чакате,стягайте коланите...браво,постигнахте страхотна фискална политика....браво,имате един от най-ниските дългове!Стегне=те още коланите.....!Браво,чакаме Годо....!Браво,постигнахте най-ниските заплати в Европа,а то-ва привлича Годо....!Браво,потупват ни видни и не толкова видни чиновници!Страните им имат проблеми-голям дълг,никаква фискална политика,големи заплати...а Годо продължава да си стои там.Те не чакат Годо.Той си е там

86

1122

преди 11 години

Щели да избягат инвеститорите от България, ай сега да ми обясните кои са инвестирали тука през последните 6-7 години - главно във вериги от супермаркети, дето и те изнасят парите ни, ай моля. Е, има някой дето инвестираха в предприятия, но те са супер малко на брой, а и отдавна са тука и повярвай няма да си тръгнат.

85

бесилка

преди 11 години

До смърт--ами, кой ви е виновен, че несожихте поне един на бесилкатаааааааа

84

Адам

преди 11 години

България.Страната, където хора за всяка цена търсят грешките във всички освен себе си, си заслужава да е бедна и без надежда. На хубавото е, как хората псуват на държавата, ненавиждат я, но в същия миг им се национализира всичко. Пази бог да не се предложи либерализация на пазара, което би имало смисъл! Ако наистина ще национализират, много желая на тази страна беди и провали на държавното управление. Политиците и други са само продукт на тома общество и ако това знае само демагогия, да е бедно

83

Анонимен

преди 11 години

investor.bgCEZ завърши 2012 г. с печалба от 1,57 млрд. евро...

82

До панайот

преди 11 години

"а бе къде я виждат тази средна заплата от 360 евро,по скоро е 360 лева"Ще ти кажа как се получава. Пример:99 българи получават по 360 лв, което е 35 640 лв1 българин в надзора на ЧЕЗ получава 36 000 лвТова означава, че 100 българи получават 71 640 лв,(общо)или средната работна заплата е 71640 делено на 100, което е 716 лв и 40 ст

81

Житан

преди 11 години

Студена била зимата,отчитали повече дни,падналия метеорит в Челябинск също повлиял....АЙ СИКТЕР БЕ !!!!!!!!!!! 10 ДЕНА МИНУСОВИ ТЕМПЕРАТУРИ ЗА ЦЯЛА ЗИМА , А МИНАЛАТА НЯМАХМЕ ПЛЮСОВИ ТЕМПЕРАТУРИ...Тия чехи мислят че като ядем марули пасем и трева!

80

Анонимен

преди 11 години

ЧЕЗ е една доста зле управлявана фирма и това е нормално с оглед на факта ,че е държавна, самите чехи също имат много негативно мнение за нея, но в нашия случай това не е особенно важно, тъй като повечето инвеститори не са запознати с детайлите около компанията, това обаче което всички са видяли и чули е малоумното изхвтрляне на българският премиер, че в рамките на 1 ден лиценза на компанията ще бъде отнет.Това ще доведе до изключително негативни последици за страната в следващите години

79

Анонимен

преди 11 години

"Повишението бе предизвикано от студената зима и забавяне в отчитането на потребената енергия."-Абе вие на луди ли ще ни правите бе??-къде беше студената зима,че аз нещо не видях голям студ??

78

Анонимен

преди 11 години

До Анонименима, за съжаление! Половината "бизнесмени" така правят!

77

Анонимен

преди 11 години

Абе щом е държавна компания не ми я хвалете

76

Анонимен

преди 11 години

Неолиберастията трябва да се изкорени веднъж за винаги, ако трябва и с промени в Конституцията. До тогава ЧЕЗ, както и останалите подобни *** ще внасят 0т 2009 до 2011 по 130 млрд крони(около 10 млрд лв)в бюджетите на държавите си, а българските пенсионери и граждани ще имат избор да умрат от глад, студ или да се самозапалят.

75

Анонимен

преди 11 години

Сега разгадах защо Боко подаде оставката, да ви кажа ли? Ами много просто, за да се създаде анархия в държавата, сега ще попитате това пък защо?Ами още по просто, за да могат разни фирми (ЧЕЗ, Лукойл и др), през това време да изнесат милиардите си зад граници и така да се каже, да ги изперат. И сега ще разиграват театър до 12,05,13. До стъпването в длъжност на следващато правителсво (било то и нормално), ще бъде опоскана държавата, даже и пръста от нивите ще бъде изнесена.

74

Анонимен

преди 11 години

"Не е луд който яде баницата, а който му я дава". Незабавна НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ!!!

73

панайот

преди 11 години

а бе къде я виждат тази средна заплата от 360 евро,по скоро е 360 лева

72

123

преди 11 години

"От икономическа гледна точка разширяването на "Темелин" не е много разумно на този етап, което поражда още несигурност и съмнения" А ние все още искаме да строим АЕЦ "Белене"

71

...

преди 11 години

Значи можем да си напраавим сметката, след като страна като Албания са изгонили ЧЕЗ ние какво ги търпим още!?

70

Анонимен

преди 11 години

Имам познат. Искат им такса "дарение", за да включат построения трафопост в мрежата. Говорим за столицата. На времето една позната газеше лука. Попитах я "Е, докога мислиш да я караш така?""ДОКАТО МОЖЕ"- БЕШЕ ОТГОВОРА.

69

ВСИЧКИ

преди 11 години

СТИГА САМО ЧЕЗ ! ЕНЕРГО-ПРО ГРАБЕЩО ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ ДА НЕ СА ПО-ДОБРИ?ПЛАЩАМЕ ДДС ДОРИ НА 'НЕВЪЗСТАНОВЯЕМИТЕ ИМ РАЗХОДИ' + ОЩЕ 6 ИЗМИСЛЕНИ НАБАВКИ.