209

Анонимен

преди 11 години

ИВАН КОСТОВ,МАЛТИН ДИМИТРОВ И ИВАН ИВАНОВ И СИЕ "ГЕРБ И САЩ" ДА ГИ СПОЛЕТИ УЧАСТТА НА ЧАУШЕСКУ!

208

емо

преди 11 години

руснаците вече един път предлагаха белене даром на българския народ.за ужас на американските *** в българия

207

?

преди 11 години

224. Ти защо претендираш , че си образован и интелегентен .Много хора смятат , че българия може да има евтина енергетика , да строи заводи , да изнася за Русия , Китай , и САЩ даже , ако се договаря за износ , ако има управляващи , които мислят за България , не само за техния подземен бизнес от който печелят само те .Много ли е трудно ?Като слушам тоя Борисов да говори само за пътища , ( което другите дътжави ремонтират всеки ден), си мисля , наистина това ли е човека от който зависи икономик

206

бик

преди 11 години

Въпрос ??Можеше ли ББ да спре строежа на АЕЦ Белене ако е строяха американците.

205

До Будист-герббер

преди 11 години

Икономика се прави с образовани и интелигентни хора, а не с неграмотници като теб! Не можеш да съставиш едно правилно изречение, но иначе макроикономиката и геополиката са ти ясни..., ***!

204

Анонимен

преди 11 години

"Духът може да бъде изпуснат от бутилката и после трудно да бъде прибран в нея."

203

Будист-герббер

преди 11 години

До тьпаците писали против аец- я духайте супата и си светете сьс свещи щото САЩ и ЕС ще ви затворят целия козлодуй и аиде на село с мотиката ратай щото ще ви изкупят и земята! Икономика се прави с ефтин ток и заводи не с молове и огромен пазар като Русия другото са ТИКВЕНИ льжи Сащ и Ес виждат вьв вас само роби както Буда-материал' овчаари и компиро вадачи-ратай!

202

Анонимен

преди 11 години

ХАХАХА

201

Бацо Гацов

преди 11 години

Абе момче, тебе кой те брои за жив човек бе? Ще спечелиш изборите, смяташ ли, че българите са наистина късопаметни и ще ви върнат на власт за да продължите досущ като Будойко и компания. Като виждам кои са функционерите на всички партии в моя град смятам следното : политик=престъпник, крадец, лъжец и всички други негативни епитети. Не искам да виждам нито едно лице от досегашните дупетати и манафстри. Казах.

200

не

преди 11 години

До 168смехория - инженер физик и икономист - манджа с грозде и едно голямо нищо. крупен спец по крадене

199

алооо

преди 11 години

До Севернякя не си помпайте самочувствието. нямате хора въобще за работа в аец. то с крадене на бетон аец не се строи. освен да перете чаршафите на чуждите спецеалисти , нищо друго няма да ви дадат да правите, че иначе чернобил ще ни се види кат детска пиратка

198

Vini

преди 11 години

Хайде след лидера си оставка.Научи се да говориш не да пелтечиш .Много лъжеш.

197

марко

преди 11 години

Извадил големия език и ближе ли ближе......

196

да бе

преди 11 години

До Анонименне е това проблемът, а изкупуването на енергията,вместо производителите да работят на регулиран пазар, както е сега и да е гарантирано изкупуването на произведената енергия. То това е проблемът. Зелената енергия се произвежда от фирми, които без 100% държавна подкрепа не могат да виреят. Ако трябва сами да си предлагат енергията ще фалират за половин ден. Пак назначени капиталисти със соц мислене.

195

Политолог

преди 11 години

До всички червени форумци:" Отговорете ми на въпроса-" Защо националните предатели от БСП обичат Русия, но децата им учат на Запад?"

194

Представителка

преди 11 години

на ГЕРБ от незнам кой си институт по проблемите на енергетиката заяви по БНТ1 в "Референдум" потресаваща глупост, че загубите на системата са големи, защото електропроводите били изградени със северно-корейски жици и тока течал в една посока и не можело обикновенния потребител, ако сложи генератор от консуматор да се превърне в продавач.

193

Анонимен

преди 11 години

ТОЯ ПЕЛТЕК Е МНОГО СМЕШЕН

192

ISTINA

преди 11 години

BES Russia,BG.bavno,bavno potava:

191

Анонимен

преди 11 години

Този пак обра номинациите в категория "по по най" на Карлуковският научен институт.

190

Герберска простотия

преди 11 години

вие знаете ли накъде се движи тока:наляво-надясно или нагоре-надолу. Пък седнали в разни комисии да ръководят енергетиката. Шефа на АЕЦ Козлодуй знае само къде е тоалетната на централата. И безплатния стол