309

Доктор Ох

преди 11 години

Доктор Ох попитал бате Боко: "А бе, Боко, ти спал ли си с медицинска сестра?" Бате Боко се почесал по тикмата замислено: "Е-е-е, чак пък с медицинска?..."

308

Яне Янев

преди 11 години

Яне ЯневНие от Партия Ред, Законност, Справедливост /създадена между другото от Гьорги Марков, аген "Стоян"/, решихме: 1. Да занесем грозде на г-н Бойко Борисов. 2. Да уволним Ярешки 3. Да занесем грозде на Алексей Петров. За всеки случай!

307

Анонимен

преди 11 години

До valya.doncheva Беше мъжага,но *** мъжага.

306

valya.doncheva

преди 11 години

*** беше мъжага като канара, риташе мач всяка неделя?

305

Анонимен

преди 11 години

Б.Б. новия Бай *** .Ето ,че Алековия герой е реален.

304

Анонимен

преди 11 години

От два дни медицинските сестри маструбират, още колко ли им остава ?

303

ГАРГАМЕЛ

преди 11 години

Защо когато избраха бате Бойко и аз вдигнах кръвно 200 на сто никой не писа за мене,па камо ли система.Сега ще се лекуваме заедно...токов шок

302

шишо

преди 11 години

Тиквата не се посвени да унижи църквата. Тоя *** който се вживява в Патриах. Ако стане от гроба папа Григорий 7 очите му ще издере.

301

Монтана

преди 11 години

Време разделно настана...

300

Монтана

преди 11 години

До чужденецакМонтана-ако питаш мен Бойко е най малкото злоБойко не е зло, ТОЙ Е РЕШЕНИЕТО - аз му давам до 2 години след изборите докато народа изригне отново от мизерията и го помете и него и БКП-то И ЦЯЛАТА ФАЛШИВА ПОЛИТИЧЕСКА КОМЕДИЯ.

299

Монтана

преди 11 години

До политологДругари комунисти-социалисти-терористи, да си спомняте Патриарх да е ходил на крака при друг Премиер в оставка за да го благослови. Не нали, е това не ви ли говори, че Б.Борисов е човека който е благословен от бог да измъкне държавата от лапите на тройната мафия. Наред с подкрепата на Обама,Меркел и лидерите на ЕС не се ли сещате , че БСП-ДПС-ДС-Кунева-Пръмова отиват в историята. Абе не знам гледал ли си Кръстника ,ама когато гледах как Патриарха !? целува ръката на Бойко се сетих

298

оп оп

преди 11 години

Дръжте го да е добре ,че на съд трябва да ходи !

297

platecbezumen

преди 11 години

До чужденецКато чета какви глупости пищеш, скоро ще изтрещиш напълно и ще гръмнеш няколко самодоволни местни жители. И посла пак българите ще са виновни!

296

Монтана

преди 11 години

Още веднъж искам да кажа с ТИЯ ПАРТИИ ,ВСИЧКИТЕ дериват на БКП-то (ГЕРБ вкл.) не е възможно България да отиде напред, на мене 24 години ми стигат. Аз по-деструктивно управление от това на Бойко не съм виждал,само за 4 години до каква бедност докара държавата,много талантлив е за това,Дянков също.Гласувайте за Бойко и Дянков ,ако може пак да е финансов министър--само така докато народа не изпие горчилката докрая няма да се вдигне и да измете сганта от ерата на БКП от власта.

295

platecbezumen

преди 11 години

До чужденедцКато остарееш пак тука ще се върнеш, налегнат от носталгия. Мисли кой и как ще те посрешнат!

294

platecbezumen

преди 11 години

До чужденецА дали не си мияч на мазни европейски чинии или бършеш *** на някоя дърта европейка, гледаща те надменно от висотата на своята пенсия?!?!?

293

33

преди 11 години

АКО БЕШЕ ЖЕНА ЩЕШЕ ДА СТИСКА ЗЪБИ И ЩЕ СЕ БОРИ ... А ТОЗИ Е ПО СЛАБОТО СЪПРОТИВЛЕНИЕ,ОБИЧА САМО ДА ГО ЛАСКАЯТ----ПРИ НЕГО САМО ПРИКАЗКИ ...

292

до 393

преди 11 години

А Герберчетата които си отиват - да припяват с умиление за 'Нашата полиция ни пази' - защото без нея ще им е тъжно!

291

Анонимен

преди 11 години

Голем Мъжкар този - показаха му среден пръст - и веднага в болница!Не е като да гърмиш с Грнатомети кокошкари....

290

64

преди 11 години

И най-лошото е че този форум се посещава от политическия елит и цялата мръсотия те я изливат,като си мислят че са анонимни.Те сигурно си мислят,че не се разбира кой стои зад някои изказвания.Понеже пред хората обичат да се правят на културни и възпитани и някак не върви да им се видят истинските емоции срещу даден човек и тука е най-лесния начин.Няма лошо,но не и в такъв момент.