15

realnata

преди 11 години

КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДАДЕН СТИЛ МУЗИКА ДА НЕ Я СЛУША И ДА НЕ КОМЕНТИРА.ТУКА ПОЧТИ ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ СА НА ХОРА КОИТО НЕ СА "ЧАЛГАРИ"-ТОГАВА ЗАЩО ЧЕТАТ И ДАВАТ ОЦЕНКИ .НАЛИ СЕ ПРЕДПОЛАГА ЧЕ КАТО НЕ СЛУШАТ ТАЗИ МУЗИКА НЕ БИ ТРЯБВАЛО И ДА ЧЕТАТ СТАТИИ СВЪРЗАНИ С НЕЯ! НАЛИ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ИЛИ ...?!

14

steisi

преди 11 години

Устата и няма да коментирам, тъй като тя е достатачно коментирана вече.И най-лошото е, че това в България е пример за красота.Просто тук кичът,шеранията,*** се издигът в култ.

13

steisi

преди 11 години

Защото ме дразни схващането на българите,и на балканците като цяло,за красота.Давам ви пример с Нина Добрев-ако човек не знае,никога няма да каже,че е българка,просто има съвсем друго излъчване.Супер естествена,СВЕЖА,без нищо изкуствено по нея,ЧАРЪТ и изпъква отвсякъде.Докато онзи ден гледах Мара Отварачката при Слави,ами какво да ви кажа.Ако я докоснеш по лицето,пръста ти ще потъне.Да не говорим,че гърдите и приличащи на туморни образования,седяха супер неестетично на хилавото и тяло.

12

:)))))))

преди 11 години

Интересен е факта, когато не харесваш дадено нещо защо изобщо си правиш труда да го коментираш и най - вече опорачаваш с грозни думи... Това е същото като ако всеки, който върви по улицата си казваше на глас мнението си за насрещно идващия човек - липса на елементарна култура....просто минаваш и подминаваш, щом не ти харесва :)

11

steisi

преди 11 години

Аз не съм казала, че е грозна попринцип, тя сама се прави такава.Сравних я с травестит, защото те се гримират по подобен начин.И не си никой, за да ти "дам снимка, да видиш какво е красота", но те уверявам, че изглеждам по много по европейски и цивилизован начин, а не като дърта пияна про*титутка.

10

Анонимен

преди 11 години

Стейси, Драгана е на 45 години, как искаш да изглежда, като 20 годишна ли...Дай да видим твоя снимка, да видим какво е красота...

9

steisi

преди 11 години

Извинявай те много, но по-скоро тази Драгана прилича на травестит, отколкото на певица.Какви са тези тънки нарисувани вежди, защо освен по очите има сенки и по челото, а това, че червилото и излиза от контурите на устните, няма да го коментирам.И с тоя един тон фон дьо тен и пудра, какво прикрива, брада ли?Нямам думи.

8

Анонимен

преди 11 години

На 8 юни, мазните чалгари и провинциалисти ще осмърдят зала 1 на НДК на пот и урина.Качвайте се върху седалките. Айдееее. Волим те душоооо.

7

Хм

преди 11 години

"Плачи земльо щом съм я несречна..." :)

6

Гошо

преди 11 години

Драгана е народна душа и природно красива жена, не е *** като силиконовия травестит Цеца...

5

Анонимен

преди 11 години

Абе не знам, но нашите чалгарки не могат и на малкия и пръст да стъпят на Драгана.Наистина нашите само копират сърбските и гърцките изпълнители.Иначе за Драгана мога да кажа само хубави неща - много приятна жена с прекрасен глас.

4

Цветарски

преди 11 години

До Анонимен 3Пич, объркан си, *** сте вие, а истинските члагаджии са в съседните ви страни. Вие правите само най- долнопробни копия.

3

Анонимен

преди 11 години

Нямаме си чалгарки, та внасяме *** от съседите.

2

Анонимен

преди 11 години

Там съм

1

Nord

преди 11 години

Чудесно, айде на кебапчетата и бирата, ши има късни поли и недостиг на вещество в главата якоооооо. Аеееее върти ориенталецо!