20

хи-хи- хи

преди 11 години

по- малко да крадът и ще" оздравеят".

19

аз

преди 11 години

Няма " оздравяване" ,да мре и да се приключи завинаги.

18

Кирчо

преди 11 години

фъндъкова трябва да изгние в затвора. Ако не!!?! То тогава да похарчи откраднатите пари за лекарства и да не и стигнат. Вън селяните от София. Фалит за Топлофикация. Комунистите в Сибир. И да си вземат от центъра на София паметника на солдата с въшките. Да си го носят на Газпром. Путин е лилипут. А руското джудже е най-голямото джудже в света. Хайде аплаузи сега.

17

ИСКА СЕ ЖЕЛАНИЕ

преди 11 години

ЗАЩО НИ ЗАБЛУЖДАВАТ.? СГРАДНА ИНСТАЛАЦИЯ МОЖЕ ДА СЕ ЗАПЛАЩА САМО АКО Е ИЗМЕРЕНА С ПРИБОР ПРИ АБОНАТА ПО ИЗИСКВАНЕ НА Е.С.-иначе събирането и е незаконно.ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ТОВА? ЕСТЕСТВЕНО НЕ Е ВЪЗМОЖНО ПОНЕЖЕ ТЯ Е ИЗМИСЛЕНА ВЕЛИЧИНА.Как може да се разреши въпроса с ПРЕМАХВАНЕ НА ТАКСА СГР.МОЩНОСТ ПРИ "ИНСТАЛАЦИИ С ВЕРТИКАЛНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ(топлоподаване).1/:В тези инсталации има :А/тръби със скрит монтаж в стените Б/тръби с с открит монтаж-топлоотдаващи В/смесено:с открит монтаж и в стените.

16

Крепостна

преди 11 години

Уважаеми господа от СОС,Какви работни групи създавате, какви чудеса!?! СПРЕТЕ С ГЛУПОСТИТЕ - СТИГА ВЕЧЕ! Толкова е просто - всеки гражданин трябва да има право на избор дали да е клиент на Топлофикация или да не е, т.е. подписване на индивидуални договори. Другото е индивидуални уреди за търговско отчитане на входа на всеки имот и отпадане на "стъкмистиката", наречена сградна инсталация. Това ще реши проблема с кражбите, както от страна на гражданите, така и от страна на Топлофикация.

15

Анонимен

преди 11 години

11=10, прекалено си прозрачен.

14

Анонимен

преди 11 години

Бойкот на Топлофикация! Нито стотинка да не постъпва по сметките им. Нека им плащат само доволните клиенти, такива като N 8. Да му се не види, как пък винаги се появява по едно такова във всяка тема, касаеща Топлофикация.

13

Stefo

преди 11 години

Топлофикацията е в ресора на "инкасатора"- Р.Овчаров. Краде се като за световното от всички. Вальо Топлото открадна милиони но го оправдаха понеже е под крилото на "инкасатора". Съседа си сваля радиаторите и качва такива без уреди. Топлофикацията и топлинните щетоводители казаха че нищо не могат да направят. Другият ми съсед не си е плащал парното от години. На редовните платци дупе да им е яко.

12

Анонимен

преди 11 години

Дано по-скоро да фалират и да не ни мъчат повече.

11

Анонимен

преди 11 години

И ние си имахме един, който сваляше и слагаше радиатори и не плащаше за парно. Е, сега само той плаща есички изравнителни сметки на входа, че да му дойде акъла в главата. Много е лесно - подаваш сигнал в разпределителното деружество, те пристигат с техни наблюдатели и полиция, правят проверка и налагат умопомрачителни глоби! Нашия се опита да се измъкне с радиатора, *** не му се получи - недоволните от действията му съседи бяхме повечко... :):):)

10

до 8

преди 11 години

София се напълни със селяне. Оди си на село стой си в колибката и не се връщай.

9

Анонимен

преди 11 години

до 8Вскякави видове тръби, които не съм поставял аз и не ги използвам съм ги "резнал"!От къде и как ще си ги пуснат пак, мен лично не ме интересува.

8

До 7

преди 11 години

Пич що не вземеш се пробваш да резнеш водопроводните тръби на горните етажи над теб с този претекс? Нали минават през имота ти? Циркадция

7

Анонимен

преди 11 години

6Ало, платения на топлофикация ... това, което си е вътре в МОЯ апартамент и ИМОТ си е лично мое и МОГА ДА СИ ПРАВЯ С НЕГО, КАКВОТО ИСКАМ. А ти вземи се гръмни сам по-добре!

6

Анонимен

преди 11 години

Трябва да се криминализира свалянето на радиатори. Това е промяна на конструкцията на сградата без нужните разрешителни, т.е. незаконно е и ДНСК требе да се самосъзира.

5

Анонимен

преди 11 години

Не й трябва оздравяване, а една яка ревизия - парите от сметките 100% отиват не по предназначение.

4

Анонимен

преди 11 години

ДА СЕ премахнат фалшивите "топломери" и да се върне стария принцип - отопление на кубатура. Така плащат в някои блокове в Суха река и Хад.Димитър и сметките им са в пъти по-малки.

3

Анонимен

преди 11 години

Да измъдри, ЗАЩО от Топлофикациите са изкупува тока на най-висока цена , а остатъчната пара за парното е с ниски градуси, високи цени и топломери, които не отчитата ЕНЕРГИЯ, а нещо незнайно какво.

2

пореден

преди 11 години

*** мръсни крадци - на изключени радиатори и 10 кубика топла вода разход искате 300лв?! ЗАДАВЕНИ УМРЕТЕ.

1

Анонимен

преди 11 години

след 10 г гербастване се сетиха да замазват очите на хората с някаква уж дейност