334

Видин

преди 11 години

До Анонимен Много къса щом като забрави Борисов как го наричаше....

333

Анонимен

преди 11 години

Въпроса на въпросите? КЪДЕ УСПЯ!

332

Един от Всички

преди 11 години

Според мен цялата беда на България е в неработещата съдебна система. Бавна, корунпирана и с пречки да ползаш услугите и!...и всички са наясно с това, Държавните институции са сигурни с упешният край на дело срещу тях, Банките пишат законите- те пък са недосегаеми, Монополите са защитени от високи съдебни такси и тромавото правосъдие, некоректните търговци значет, че ако си платят ще са безнаказани, откровенните бандити са дружки с магистрати...!...ако можех, щях да се махна!

331

Анонимен

преди 11 години

Сбърка още когато онова момченце Мони каза че пицата е посна да го изхвърли още тогава

330

Акъл море

преди 11 години

Две основни грешки:1.Не се кандидатира за президент.Сега щеше да е постигнал всичко и да се пъчи.2.Даде оставка.Тази постъпка най-вероятно ще го запрати в трета глуха завинаги. Дори и да не беше допуснал обаче тези две основни грешки,пак щеше да е губещ,защото с наглост,лъжа и демагогия не се постига траен успех!

329

Анонимен

преди 11 години

Нито успя, нито сбърка. Мафията му подсвирна да си ходи.

328

Емси

преди 11 години

***!!!! Гласувай за безсмъртните

327

хх

преди 11 години

Гробищата са пълни с незаменими хора.

326

Богдан

преди 11 години

Къде сбърка Бойко?Защото,той не проумява къде и какво е сбъркал! Тъжното е,че народа не проумява къде е сбъркал Бойко!Такива високи цени и такива ниски доходи не сме имали при никое правителство преди Бойковото! Непростимо е да не го разбереш и почустваш! Бойко ще се запомни с прозвището-Бойкови цени!Провалена икономика!

325

бб

преди 11 години

Един психопат всякъде бърка. Само дето си оправи личните сметки в банка цветелина, но друг ще ги харчи милиардите МММММу.

324

sa6o

преди 11 години

Prestanete da gi citirate tezi lainyani nemci kato nyakakav vish avtoritet.obarkaha evropa s tyahnata mania za obedinyavane na evropeiskite darjavi!izvinyavam se za latinicata!

323

Radiacionen tip

преди 11 години

Края на света ни подмина, но Бойко- не!

322

познавач

преди 11 години

До РОТ ФРОНТ Дон Цеци,да ти е честит на Евророма драгалавския *** с файтона.

321

РОТ ФРОНТ

преди 11 години

Драгалевския *** и неговия един файтон хора щели да спасят Батман? По скоро ще го продадат за един долар.

320

Леонсио

преди 11 години

симпатяга, на Борисов му трябва прокурор.

319

симпатяга

преди 11 години

На Борисов му трябва Костов. Те затова от БСП на предишните избори газ пикаеха и направиха клипа: гласуваш за Борисов, получаваш Костов. Де да беше така, сега нямаше да сме в това положение! Само Борисов не го разбра и тръгна да напада Костов, мислейки че така ще завземе изцяло дясното пространство. Да, ама няма как, трябва и акъл, а акъла е у Костов.

318

симпатяга

преди 11 години

Батман Бойко ако има поне малко акъл, ще купи една кутия с бонбони, ще отиде в Драгалевци и ще се извини на Костов за нападките срещу него, след което ще го помоли за съвет и приятелство, и да го покани в следващия кабинет, даже само за съветник, когото да слуша. Мразя комунистите, не харесвам и мутромилиционерите от Герб, но това е единствения начин за следващо правителство. От единия муслкулите и народното говорене, от другия мисълта, стратегическия поглед и последователна позиция.

317

Бай Ставри

преди 11 години

Къде сбърка е очевадно. Виж, къде успя...... мистерия.

316

123

преди 11 години

На този етап Юрген Рот не вижда достойна алтернатива на това правителство: едно ново социалистическо управление би било пагубно за България", казва германският журналист.

315

Анонимен

преди 11 години

Във ВСИЧКО успя да СБЪРКА!