47

уеиш

преди 11 години

КВИ НАШЕНЦИ, БЕ БАТКА.... СИЧКОТО *** Е ТАМ...

46

Резил

преди 11 години

О неразумни Юроде, защо се срамуваш да се наречеш Българин ...

45

до 41

преди 11 години

браво!!! това е супер предложение!!!!

44

втрисан

преди 11 години

а, нема такива работи - да си ги държат при тех, зер - либералнодемократични са и затова да не гоня ромските чада да си ги интегрират!!!ние не ги желаем тук там да са си при брижитбардо и нейните мечки, при френките и френците

43

valya.doncheva

преди 11 години

До BellinsonНяма начин, Bellinson, до 5 години ще сме ги емигрирали. Няма да им се вържем на франсетата.

42

OLI

преди 11 години

KVI NASHENCI SA TIQ ***?

41

Ромолюб

преди 11 години

*** нещастни са тия франсета, сеа ша им изпратя БХК да им натрие носа, как тъй ша ни гонят нас бе. Ний сме граждани на света. Ако искам да крада - ша крада, ако искам да работа-щша работа /ама надали/.Сега сериозно, тия могат да живеят само в гета, при тях който работи е *** и ***, който краде е на почит и уважение. Пък живота на другите за тях не струва и пукната стотинка. Те децата си уморяват от глад и ги държат живи само за помощите. познайте тогава колко ги е еня за вас.

40

Асан

преди 11 години

Защо така бе братя французи?!?Къде отиде девиза "Свобода, равенство, братство" (Libert, galit, Fraternit) ?!?

39

Думата

преди 11 години

Французите не искат да доизгледат, отрасналите с наши усилия кърлежовидни ***.

38

Анонимен

преди 11 години

*** трябва вече да се контролират със закони!!! Спирате им социалните помощи, спира им се правото на глас, ако не са завършили средно. Започват да се гонят със закона и най-добрата мярка срещу тях е ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗНИЯ ТРУД. В затвора и работа. Да чистят, да секат дърва, да режат, да чукат камъни ако искат. Все ми е тая! Да се научат да работят и закона да не им дава социялни за щяло и нещяло. Ще видите тогава колко бързо ще се "интегрират".

37

до 36

преди 11 години

Защото не са френски граждани. Набий си го в *** мислещо мозъче. Ти ги храниш, даваш им пари, плащаш им сметките, научаваш ги да крадат. ДА ТОЧНО ТИ и другите българи. И после Европа да се била оправяла. Това е наш проблем. И ако ние не го решим ще спрат свободното движение на българите САМО И САМО заради 1000 ***! Така че протеста ни изобщо не трябва да стихва, ами да продължава докато не си променим конституцията и докато не хвръкнат глави на политици и мутри!!!

36

Анонимен

преди 11 години

Да се отнеме правото за гласуване на хора, които: нямат средно образование, живеят на соц. помощи повече от 2 години или не плащат никакви данъци. Така *** ще престанат да бъдат "любим" електорат на нашите продажни политици. Също забрана на бракове между непълнолетни, както и никакви помощи за повече от три деца.

35

anonimen

преди 11 години

36 да ти кажа така на ухо...че тия приказки за ИНТЕГРАЦИЯТА на *** ме дразни яко вече...тия приказки се ползват от политиците и журналистите..всеки умен човек ЗНАЕ..че точно *** са хората които много лесно и бързо..се приспособяват (интегрират) и то на всякъде..стига обаче да имат "желание" ..а това Желание означава че трябва да имат някаква изгода.я парична..я материална ..бе да няма празно..другото са приказки

34

Анонимен

преди 11 години

да няма помощи за *** ако децата им не ходят на училище!

33

Анонимен

преди 11 години

*** се самонастаняват като тука.А тука ако някой събере смелост да ги маха от местата, където са се натрапили, се надава вой до небесата от западните съветници и месните им агенти.Веднага се искат компенсации, безплатно жилище да им се даде и какво ли не ощеХа сега да видим Хелзингския комитет и други чужди агенти къде са?Да нададат вой, да искат Френското правителство да ги интегрира и най-вече - да им се даде всичко безплатно...

32

БГ

преди 11 години

на какви се правите? Французите да интегрират ***, дето се роят тука, благодарение на българската политика? Въдим ги, хрантутим ги, да гласуват срещу 3 кебапчета, после - другите да се оправят с тях!

31

crab

преди 11 години

А защо не ги интегрират? къде остана еманципацията, равенството, любовта към хората? :)

30

Анонимен

преди 11 години

Абе във Франция нямат ли си Френски хелзински комитет?Какво спят там колегите?!Защо не вземат мерки?!

29

Анонимен

преди 11 години

Какво означава "-Нашенци" при положение че цвета на кожата им е като на Индиец повечето от тях не говорят и Български език , за какви нашенци става въпрос не мога да разбера . Щъкат като *** из цяла Европа , излагат и държавата и народа

28

Анонимен

преди 11 години

Предлагам Бългрия накрая да ги признае за индииско малцинство и да им бере проблемите ЕСЕдна носна кърпичка държава 1 милион паразита!*** ходете в ЕС бре какво стоите тук.