81

kuk

преди 11 години

Съжалявам но не одобрявам тези отчаяни постъпки,имат само едно обяснение-психично отклонение за което се оказва лечение.Не мисля,че тези актове са за подръжание и ако така смятат болшинството тогава горко ни.Положението не е добре но пък чак до такива крайности да се стига не е нужно.Депресията е тежко психично отклонение на което хората не обръщат внимание и при неадекватни действия се случват подобни инциденти.Явно тези хора и семейства нямат.Това ли са героите на новото време?

80

Gargov

преди 11 години

v Anglia anglichanite sa mu slojili snimkata na tozi balgarin i hilyadi anglichani priijdat i mu slagat tzvetya, zapaleni svesti, kartichki, narisuvani sartza, mecheta-igrachki...tzyala Anglia e potanala v skrab i maka za izgorelia balgarin. UK love BG.

79

човек от Раднево

преди 11 години

Как кмета на Раднево да вземе на сериозно действията на самозапалилия се човек при положение,че на него са му чужди страданията на гражданите от този град.Той си отива в Ст.Зогора и не се интересува какво става в този град.

78

Темерут

преди 11 години

Знаете ли какво? Хайде, направете си труда да изгледате последното интервю на Тодор Живков от 1997г. Проведено във предаването "Всяка неделя" и мисля, че много неща ще ви се изяснят, ама наистина много! Така нареченият "зрял социализъм" в сравнение с това, което е днес е направо златна ера за българската държава!

77

Анонимен

преди 11 години

Кажете сега че управлението на ГЕРБ Е ИДЕАЛНО. ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

76

София

преди 11 години

След като някой е решил да се пали, да се беси- това е негов проблем. Защо друг да е виновен, така е решил, така е направил.

75

до 85

преди 11 години

Колко си историк се вижда. То и при Априлското въстание са участвали 50 хиляди а ония 2 милиона са ги предавали. Така че не зная кои са българи и кои не но ти не си от българите. От изедниците си.

74

Анонимен

преди 11 години

Ало "свободните медии" къде скрихте информацията ако въобще има такава за прегазването на хора на Орлов мост вчера от изтрещял провокатор??????????????????????????? Ще го съдят ли за извършеното защото което видях е че полицията го пазеше от народния гняв, без да го арестува а влачеше човек на капака 50 метра!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

73

Анонимен

преди 11 години

Интересно при Пражката пролет се запалва един - Ян Палах а сега трима. Извод значи тия докараха народа три пъти по-зле отколкото при зрелия социализъм.

72

до 82

преди 11 години

Във Варна (предполагам и навсякъде) 95% от съкратените ги принуждават да подпишат , че напускат по собственно желание . Ако в коя да е европейска страна си родител на пет деца , ще живееш само от социални , като герой , а тук и виновен те изкарват за това . Я малко се съвземете , тези които плюете по човека !

71

макия звезден принц

преди 11 години

По неподвъдена информация това е бил ГРАФА най върлия хомо злодей в околността...ГРАФЕ ГРАФЕ.... аз казах ли ти да смениш дилъра!!!!!

70

Анонимен

преди 11 години

работел в радиозавода в града, но е напуснал работното си място по собствено желание. Изпаднал е в депресия и е настаняван за лечение в психиатрични клиники в страната.И за психично болните ли правителството е виновно! Аре за безработни по - разбирам, ама тоя сам си напуснал работа...

69

ДУЛО

преди 11 години

До DEVILНИЕ ДУЛО СЪЩО;ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!

68

Анонимен

преди 11 години

Протестиращи, вземете пример, мотивирайте се малко!!!! Призовавам ви утре в 17 часа да последвате примера на този страдалец в името на 1 по - светло бъдещо! Покажете мъжество и се отбележете в историята!!!

67

DEVIL

преди 11 години

Вечно да горят в ада политици, олигарси и мутри! ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ !!!

66

3

преди 11 години

А петте деца аз ли съм му ги направил?

65

Анонимен

преди 11 години

Психари колкото щеш.

64

Анонимен

преди 11 години

До Голата И С Т И Н ААбсолютно вярно!! Самият аз бях свидетел на събитието. Все още ми миришат ръцете на изгоряла плът въпреки това, чи ги мих неколкократно...

63

Надежда

преди 11 години

Съжалявам :(

62

Анонимен

преди 11 години

аз пък имам 3 деца,нямам общинско жилище и не се паля.