232

Анонимен

преди 11 години

НА *** НИ ПРАВЯТ И ТАЯ ЗАЩИТАВА НЯКОЙ ИНТЕРЕСИ РАБОТЕХ ТАМ ЗНАЯ КОЛКО МОЖЕ ДА Е ЦЕНАТА НАПОЛОВИНА

231

ГОЙ-АНТИЦИОНИСТ

преди 11 години

ПАК НАПОМНЯМ НА "ЛЮБИМАТА" ОЛИГАРХИЯ, ЧЕ РЕАКТОРИТЕ НА АЕЦ КОЗЛУДУЙ ВСЕ ОЩЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ОТВАРЕНИ, РЕНОВИРАНИ ЗА ~ 1 000 000 000 $ И МОГАТ ДА СЛУЖАТ ОЩЕ 30-35г. КОЕТО ЩЕ НАМАЛИ ЦЕНАТА НА ТОКА С ОЩЕ 20-25% ИЛИ ОБЩО ~35%ДА ДОГОВОРА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕКРАТЕН ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО, НО МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕКРАТЕН ОТ РЕФЕРЕНДУМ - ПРЯКА ВОЛЯ НА НАРОДАГЕРМАНИЯ ОТВОРИ ОТНОВО СВОИТЕ ЗАТВОРЕНИ БЛОКОВЕ А ФРАНЦИЯ КОЯТО ИМА ~400 ОТКАЗА ДА ЗАТВОРИ ДОРИ И 1бр.НЕ НИ ПРАВЕТЕ НА *** г-да ОЛИГАРСИ???????????????????

230

Иван

преди 11 години

продължение към 264 - дители и от частните с много по-висока цена, ако не се връзва баланса. По принцип така наречената зелена еленергия трябва да се произвежда само когато производството и стане съпоставимо по цени с традиционното. За сега то е на етап на експериментиране и могат да си го позволят само богатите страни !

229

Иван

преди 11 години

В условията на свободен пазар, какъвто уж съществува в България, не е нормално да се сключват договори за изкупуване на добитата еленергия от не конкурентни предприятия - ТЕЦовете на американска фирма, от ветровиците и фотоволтаиците от НЕК. Щом са решили да произвеждат скъп ток, нека да си намерят и купувачи за него, например ЕС, който въвежда задължителни квоти за него. НЕК е държавно предприятие и за това трябва да изкупува на първо място цялата произвеждана еленергия от държавните произво

228

25

преди 11 години

Капон,що не вземеш да се гръмнеш.Оня ден Овчаров ти заяви в лицето че се занимаваш с наркотици.Такива като теб велики на думи и слаби на дела вече сме виждали.Не си нито вървежна нито актуална със съветите си.Сигурно си мислиш,че голям ум и капацитет вкарваш.СПОКО!!! Не си открила нещо ново,дето да ни впечатпиш.Като си толкова велика що не вземеш да развалиш договорите с монополите,че да ти кажем ЕВАЛА И КАПО

227

Невежият

преди 11 години

Има хора, които не знаят какво означава фалит на държавата. Госпожо Капон, ако искате да управлявате държавата, прочетете някой финансови термини. В противен случай се излагате като ред други политици, които за нищо не стават. Що се отнася до размера на фискалния резерв той трябва да бъде минимум 4.5 млрд. лв. в края на финансовата година, а не през цялата година. И как прогледнахте, че ще фалира АЕЦ "Козлодуй", ако се увеличи неговия дял в енергийния микс на страната? Много интересни възгледи!!

226

да искаме

преди 11 години

ЕЛКТРОМЕРИ - нови, като в Германия, които не отчитат ток под 220 волта и да се монтират от ЕРПтата за тяхна смeтка. СТИСКА ЛИ ИМ.

225

bvb

преди 11 години

Как започнаха да цъфват много от продажните и корумпирани душици обвързани с енергийната мафия с подобни изказвания.

224

Пурко

преди 11 години

Срам ме е, ама още по- ме е срам тахографията да ме управлява! дано се оправи/

223

до 246

преди 11 години

Съдиш по себе си.

222

До Пурко

преди 11 години

Пурко не те ли е срам от тази държава в която живееш? Аз се срамувам от всичко ,което е ставало през тия години.Даже се срамувам да се нарека българин.От какво тесто е омесен българина се чудя.Срамувам се от елита който ни управлява толкоз години.Срамувам се от световната общност,че ни сочи с пръст,като най-малоумната и неграмотна нация.Срамувам се че българина го имат за втора ръка,Даже извън чужбина сме в графата БЕЗНАДЕЖНИ...

221

ДОКАТО НЕ СЕ ПРЕВЗЕМ

преди 11 години

ДОКАТО НЕ СЕ ПРЕВЗЕМАТ МЕДИИТЕ (бнт) НИЩО НЕ СЕ ПОСТИГА- НАЛИ ТЕ МАНИПУЛИРАТ-ТЕ СА ВЛАСТТА! ПРЕВЗЕМАМЕ И ОТТАМ ОБЕДИНЯВАМЕ ВСЕЧКИ ХОРА!!!!!!!!!!!!!!ЧРЕЗ ТЕЛЕВИЗИЯТА ЩЕ ТЕ ЧУЯТ ВСИЧКИ- А ЧРЕЗ МИТИНГА САМО ТЕЗИ КОИТО СА ТАМ!!!АЙДЕ НАПРЕД КЪМ ТЕЛЕВИЗИЯТА!

220

perekly

преди 11 години

Не е толкова лесно АЕЦ-а да фалира. По -правилно е обаче енергийният микс да се прави пропорционално на произведената от всяка централа енергия.

219

64

преди 11 години

Учудвам се на наглоста на някои политици.Как е възможно през тия 25г да виждат,че държавата е ограбвана монополизирана и да мълчат и същити тия политици сега да обикалят телевизиите и да ни дават акъл как щели да направят промяната.Ай,сектир!!Не им ли е неудобно от световната общност,която ги наблюдава и следи.Това се нарича не наглост и арогантност а ЛУДОСТ.Всеки нормален човек би се скрил в дън земя ако хората го плюеха по този начин че е КРАДЕЦ,УБИЕЦ,ЛЪЖЕЦ.Но наш *** Е ВЕЛИК И БЕЗСРАМЕН!!!

218

Пурко

преди 11 години

Тая пък какви глупости ръси!? Ооолелеее, Боожее.

217

Анонимен

преди 11 години

Всеки нормален знае,че без правителство и партии Б-я не може да остане и един ден.Но не е нормално и те да не вземат мерки.Нали за това постоянно говорят и претендират как щели да оправят страната си.Първо започнете от самите вас си господа параментаристи и чак до долу,иначе ще ни вкарате в още по-голям батак.Историята помни как при слаба и разиденена държава е била поробвана и още теглим последствията от това.

216

дядо

преди 11 години

абе дечицакато ви казах преди референдума за аецакойто неще аец да плаща по цени на американските централи и фотоволтаицитеа ние по -простите па цени на аец къде бяхтетакива богати и мощни държави не си позволяват подобни изгъзици като фотоволтаицитеа ние защои защо от един *** тока на две централи скъп та скъп а на третата държавната демек вашата нали сте държавата евтин не само да върнат централите и ерепетатат ами и да си плаят пропуснатите ползи за нас - тоест държавата

215

анонимен

преди 11 години

същото се отнася и за другите партии.От сега нататък която и партия да дойде без да се е изчистила от ненужните хора ще последва пътя на ГЕРБ т.е компромати,досиета.Има политици които са набити в очите на хората със корупцията си и народа няма да им прости.Винаги ще има бунтове.Така,че партиите да си помислят могат ли още да шикалкавят или са достатъчно достойни да отлъчат мършата от стадото.Тогава чак може да се говори за закони,промяна,искане и т.н.

214

Анонимен

преди 11 години

на протестдокога ще ни пробутват мазни алчни мошеницинищо освен да крадат и да лъжат неможещии медиите са виновни при толкова свястни хорада ти показват един налапал се се с народна пара боклукдето си е за женския затвор

213

Анонимен

преди 11 години

Партиите са обвързани,като свински черва.Лесно няма да се предадат и да паднат,това да е ясно.Но ако в самите партии се извърши чистка т.е.най-корумпираните и виновни се накажат със съд и им се отнеме незаконно придобитото имущество..тогава може нещата да се успокоят.Тогава вече може да се мисли за гаждански контролен орган,който ще наблюдава партиите.При условие че Овчаров,Първанов,Масларова и т.н.са известни скорупционата си дейност през годните,няма как да искат хората да вярват в БСП.