48

Анонимен

преди 11 години

ТОЧНО КАТО ПРИ НАС!!!!!

47

омг

преди 11 години

Аз съм за коренна промяна на българската конституция и налагане на СКАНДИНАВСКАТА СОЦИАЛНА ДЕМОКРАЦИЯ. Ама тази социална демокрация знаеш ли с какви високи данъци се поддържа, а тук никой не иска да плаща такива и все гледа да заобиколи закона. Така че, мечтай си, поне това е безплатно.

46

емо

преди 11 години

сащ и германия ,страните които създадоха кризата.за тях няма финансови стабилности и прочие простотии.затова не само италианците авсички трябва да скочат срещу обама и меркел като главните слуги и изпълнители на ционизма и империализма

45

Протестите

преди 11 години

Много хубави думи са измислили " Финансова стабилност ".По точно значи цялата финансова неставилност да се стовари върху гърба на народа , а милонери и милиардери да увеличават богатствата си ? Гапа ( пропаста ) между богати и бедни сеувеличава ... Води до недоволства , стачки .. ( в миналото до революции)Плевнелиев казва че това е " Демократичен процес - което става в България . Протеста е заменен с демократичен Процес !

44

Анонимен

преди 11 години

До обективенПоредните ти про-американски "нео-консервативни" глупости. Развитите държави изнасят производствата си при азиатците и страните от Третия свят не за да им преливат богатство и от хуманни съображения, а заради евтината работна ръка и готовността на жълтурковците да работят за минимално заплащане. От това пак си печелят най-богатите на Запад.

43

Анонимен

преди 11 години

До обективенЛиберализацията не води до демонополизиране, куха тикво ! Особено в енергетиката всяка либерализация е доказано вредна. А Българската енергетика трябва да се развива ЗАДЪЛЖИТЕЛНО чрез партньорство с Русия !

42

обективен

преди 11 години

до 48В това, което казваш се състои именно сегашния проблем на западните общества, залети буквално след падането на Берлинската стена (а донякъде и преди това) от лява пропаганда. С искания за "справедливо" преразпределение на уелф (богатството) в бившите колонии и страни от третия свят. Изобщо сега света е доста по- луд, отколкото през Студената война.

41

До 27 пич

преди 11 години

Ами кой ги направи тези богати? Не са ли западните, японски и американски монополи с алчността си за огромни печалби? Изнесоха всички производства там с цел максимална печалба. Защо нито един не дойде в България? Защо съсипахме всичко под техен диктат, а не го реформирахме? Това не е ли унижение, да предпочитат жълтурковците? Та нали те са най-големите крадци на интелектуална собственост? Това, което произвеждат за другите, веднага го копват и по този ачин съсипват имиджа им. Еврейска перверзия.

40

xax

преди 11 години

Като гледам против ЕС плюят само най-неграмотните и разбира се - тези, които не знаят какво е това животно. Разбира се, че като си бачкатор няма да разбираш от политика, камо ли от международна такава. А за проруските мнения коментара е меко казано излишен - МЕКО КАЗАНО!

39

Христина

преди 11 години

Днес алчността и егоиэмът са широко раэпространени. В такава среда на хората им е трудно да са раэлични. Раэвиват силно желание эа повече пари и притежания - повече, отколкото в действителност са им нужни!

38

обективен

преди 11 години

do *** със скандинавската социалнаСкандинавските страни са със супер ЛИБЕРИЗИРАНА ИКОНОМИКА и общество, знаеш ли това? НеолиберализЪма е в *** тиквочи, такова животно няма, принципно либерализацията е демонополизиране, т.е. ДИВИРСИФИКАЦИЯ в енергетиката конкретно! За България това означава скъсване с Русия примерно, което неграмотни 0хлюви, като теб смятат за смъртен грях. Енергетиката у нас от времето на НРБ до сега се контролира и източва от руската страна...по "братски"!

37

boicho.boichev.7

преди 11 години

Проблема за индустриалния север и изостаналия, назадничав юг не е само европейски.В САЩ това е огромен проблем от много време,за който от патриотизъм не обичат да говорят.Огромни средства са изразходвани за индустриализация и модернизация на юга в САЩ, без особен успех.Същите мъки ги има и в Италия-разликите между севера и юга са огромни, и трудно съществуват двата региона в една държава.

36

boicho.boichev.7

преди 11 години

Швеция и Германия в един кюп с Румъния и българия. Ей това е ЕС-несъвместим тюрлюгювеч.Който е бил по Северна Европа знае за какво говоря.Нищо общо нямаме с тях като икономика, като манталитет, като култура.Как да съчетаеш в едно страни с най-ниската корупция в света-Швеция, Дания със страни с най високата корупция в света-Румъния и България.ЕС е изкуствено образувание, нежизнеспособно, затова ще се разпадне-по добре рано, отколкото късно.

35

boicho.boichev.7

преди 11 години

Време е и в Бг да се появи някой Грило и да постави на мястото им старите мухлясали политически мутри.Най-ме е яд на БСП- как пък едно ново лице няма-СТанишев, Петков, Овчаров , Масларова ,Йотова.Ами тия хора са в парламента от 20 години, били са и на власт и в опозиция и пак на власт и пак в опозиция.Какво ново да очакваме от тях.как пък за 4 години и нам си колко конгреса не се намери - ей така за разнообразие-едно ново лице?

34

до 37

преди 11 години

Аз исках да кажа, че винаги някой някъде няма да те харесва, но по-важното е ти да си знаеш цената. Ние българите също смятаме някои народи за втора и трета класа. Непознатият по-често е лош особено в устата на националистите. Само интеграцията може да запуши устата на ксенофобите.

33

Анонимен

преди 11 години

Ето това ни чака и нас след два месеца. Не знам колко е било лошо или не управлението на ГЕРБ, но от това което се случи в последните две седмици най губещ пак ще е народа (((

32

.

преди 11 години

Ти май не следиш нишката на разговора , къде съм казал , че някой трябва да ме вкарва някъде бе професоре , втора класа ни смятат в ЕС , дори трета ...след индийците , ако говорим за Англия.

31

До 30

преди 11 години

Ако чакаш някой да те вкара някъде значи си овца. Нищо чудно, че се смяташ за втора класа.

30

Veselin

преди 11 години

И тия медии много преиначават нещата, той италиянския народ се събужда, а те го обиждат, че са глупави, както и всеки протест за медиите по света е нещо глупаво или ако не социолозите и политолозита тъй ще го извъртят :)

29

Veselin

преди 11 години

Да за съжеление ЕС се оказа една зла мащеха, човек не си избира родителите :)))