15

емо

преди 11 години

западният свят доминиран от сащ и германия трябва да си отиде.капитализмът вече е с изчерпана същност.затова е вълната от протести в цял святкапитализмът си отива спете спокойно деца

14

Мусолини

преди 11 години

До 14Недей да обиждаш италианците, те са един от малкото останали достойни патриотични народи в Европа, които разбраха, че ЕС вече е една сгрешена бюрократична корумпирана матрица, която *** изпалзват за ограбването ни, а ние още не сме се осъзнали за това.И освен, че използват ЕС за ограбването ни, го използват и за по- мръсната си цел, да унищожат националните държави в Европа.Италиянският дълг беше умишлено раздут от клана на Ротшилд, които управляват Федералния резерв на САЩ.

13

Анонимен

преди 11 години

>>>консолидираха нестабилността>>>Това ми звучи като "заздравиха нездравоста"... Или нещо като "дървено желязо"... Не превеждайте като папагали разни безсмислици!

12

ентъртейнър

преди 11 години

Е има и по-*** (визирам без гражданска култура) народи от българския, ще добавя можее би. Да гласуват толкова за един криминален *** като Берлускони, който почти доведе страната до фалит ОТНОВО, а за човекът, който я извади от там Монти три пъти по-малко хора...това е страшното.Единствената държава от Западна Европа, в която в главите на хората има мноого проблеми.

11

ruseborn

преди 11 години

1 Петърпреди 15 минути До комунист: Пък комунизъма е един благ и хуманен...При соца имахме кебабчета и ракийка и бяхме равни! Който не се занимаваше с политика беше ок. Сега имаме псевдодемокрация, без десиденти, те станаха милионери, заедно с бившите партийни и комсомолски секретари които пак са начело на държавата. Затова ни трябва нова конституция!

10

Анонимен

преди 11 години

До Бъркотия по еврейскиНе забравяй че главния противник на ислямистите не са евреите а християните, които за тях са наследниците на кръстоносците. Ако атакуват Европа, то ние сме не само най-близко но и най уязвими. Терористичната атака на Хисбулла беше за това срещу нас и Кипър (където се провали). Та мисли какво ни чака ако нямаме прикритие

9

ruseborn

преди 11 години

До Вальо- Масово в Европа избират левите партии. Всички разбраха ,че Демокрацията не е Демокрация а най-обикновен Капитализъм, при който обикновения човек е тъпкан и ограбван!Ние нямаме конституция, нашата е написана от крадци за крадци. И най вече контролни и съдебни органи за тях! Иначе по добре диктатура-тогава има ред и правда. Е, с изключение на тия гдето искат да са политици и да крадат от народа си...

8

Бъркотия по еврейски

преди 11 години

Глас срещу САЩ и Империализма бих казал, наричайте го див и варварски капитализъм ако щете, но явно политиките на ЕС с налагане на ембарго върху Иран, войната в Либия и Сирия и безусловната подкрепа за Израел вредят много на обединена Европа и нищо добро не ни очаква при евентуална война в Близкия Изток с държава като Иран

7

Петър

преди 11 години

До комунист:Пък комунизъма е един благ и хуманен...

6

Анонимен

преди 11 години

Само критикувате."Масово в Европа избират левите партии. Всички разбраха ,че Демокрацията не е Демокрация а най-обикновен Капитализъм, при който обикновения човек е тъпкан и ограбван! "А КАКВО е при СОЦИАЛИЗМА и КОМУНИЗМА?Както сега при ДПС- една партия, един народ. Мислете."Демокрацията не е идеална, но няма измислен по-добър."Предложете, ако знаете.

5

Анонимен

преди 11 години

29,18% за мафиота милиардер Берлускони.Италианците са по-големи мазохисти и от нас.

4

Анонимен

преди 11 години

Сега ни трябва един Джузепе Грило.

3

Анонимен

преди 11 години

Не - в Италия е по.зле от БГ. Не виждам как който и да е български бивш премиер ще събере 29% от гласовете на 75% от избирателите. Особено пък ако е като Берлускони. Великият месия Бат Бойко Тиквата едва ли ще събере повече от 15% от гласовете на 40% от избирателите.

2

Вальо

преди 11 години

Масово в Европа избират левите партии. Всички разбраха ,че Демокрацията не е Демокрация а най-обикновен Капитализъм, при който обикновения човек е тъпкан и ограбван!

1

Анонимен

преди 11 години

и в италия като в бг