89

ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

преди 11 години

ЗАЩО ПОГЛЕДНА ТОЧКА ГОВОРИТЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКА СТРАНА.ТАКИВА КАТО ЛИДЕРИТЕ НА НА ПАРТИИТЕ ИСРАХА КОМУНИЗМА.ВИЕ ИМАТЕ ЛИ ПРЕСТАВА КАКВО ЗНАЧЕНИЕТО НА КОМУНИЗМА.ЧЕСТНОС СВОБОДА ЗАКОНИ И СВОБОДНО СЛОВО.КАК ВЪВ ШВЕЦАРИЯ

88

Българин

преди 11 години

Доповръща ми се като видях на столовете на специално поканените на "интронизирането" гости и Румен Петков от БСП -тези хора нямат срам???? Пикаят и в шадраваните и върху лицето на всичко свято в бедната ни Родина!!!!

87

Анонимен

преди 11 години

ЕВН влага пари в ... смяна на улични касетки и табла ...Защо?Защото вътре са електромерите с които ни скубят !Внимавайте много, защото СМЕНЯТ ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ без присъствието на собственика.Сваленият електромер го НАДПИСВАТ !Новият който слагат е с НАВЪРТЯН БРОЯЧ а е зписан с нулево показание.Събрани двете "аванти" удрят българина в лицето с високи сметки и пълнят ЕВН с милиони незаработена печалба!Ха идете се оплачете на арменския поп или на арменеца-мошеник, шеф наУНИКРЕДИТ- бивша БУЛБАНК

86

До 92

преди 11 години

Ей сектант взимай си парцалите и марш в САЩ, нали там ви е развъдника

85

Kreti

преди 11 години

И да попитам ние в Църквата на Бог ли се кланяме или на живи хора ? Като се има какъв беше избора съм съгласен с избора на новия патриарх.

84

Kreti Do Ina

преди 11 години

Сигурна ли сте че имало , хора които не са били агенти на ръководни постове , аз се съмнявам.Мислете логично , интересно ми е какво прави сега вашият колега предател

83

e

преди 11 години

Не приемайте "белега на звяра' на дясната ръка и челото",правейки онова хаотично движение,чрез така нареченото "кръстене" с дясната ръка към челото.Прочетете в Новия завет ,за да видите какво е казал Исус по въпроса.Също запомнете!-прочетете в "Матеа" глава 23,където Господ говори за същите зблудители! Обърнете и внимание на стих 9 от същата глаава !

82

Ina

преди 11 години

До KretiДа, моите родители не са били членове на БКП, нито бабите и дядовците ми. До 10.11.1989г тайно спазвахме християнските обичай и тайно ходехме на църква. Мен ме хванаха като студентка, че ходя на църква. Точно един колега - агент ме беше видял и докладвал. Всичко това се случи 1988, когато се усешташе вече вятъра на промяната и ми се размина. Не съм съгласна, че такива са били тогава времената и така само е можело човек да прогресира. Въпрос на морал, но това май е *** дума, уви.

81

Анонимен

преди 11 години

Изобщо не сме объркани за църквата. Тотално сме я игнорирали. Това, което представлява БПЦ е пълна порнография - коли, пари, далавери, недвижимости, кражби. По-зле от нас са само Русия и Украйна - там църквата си е направо държава в държавата. То всичко ще си дойде на мястото един ден - муслитата ще нивидят цаката за съжаление в обозримо бъдеще, но вината си е изцяло на БПЦ.

80

Анонимен

преди 11 години

Не се ли върнем в Църквата нищо няма да се оправи. Такова ни е благословението. "Има Православие у нас - има български народ. Няма Православие - няма български народ." Васил Друмев - Търновски митрополит Климент. "На Светата Троица ви оставям - сега и вовеки." Св.Евтимий ТърновскиВсичко друго видяхме докъде ни довежда отново и отново. Лошото е, че злобарите не се усещат и сами режат клона, на който седят.

79

Анонимен

преди 11 години

Това се нарича синтез! Злепоставят Църквата ни! С чук ни набиват гадости в главите! Слагат под общ знаменател всички български християни. Всички български духовници. Мерзавци! Цитират трима компрометирани и с тях искат да изкарат всички плява. Това се нарича клевета и мерзост!

78

Хасму

преди 11 години

Я долу мръсните кунки от БПЦ. Това не проблем ни на Економист ни на Мекономист, това си е българско дело и чужденците ако обичат встрани! Тъпите англета биха желали да приемем исляма, а?

77

ф-1

преди 11 години

До каквото се докоснат комунистите, всичко покваряват!Преди тридесет години пазеха около А.Невски с конна милиция и биеха хората с палки да не влизат вътре, а сега вътре е пълно с ЛИЦЕМЕРНИ християни.Църквата, вместо да се управлява от високоморални свещеници е завладяна от комунистически ***, осквернили всичко около себе си. ТОВА НЕ Е МОЯТА ЦЪРКВА!

76

Анонимен

преди 11 години

какво доверие с доносник начело?!

75

Религия обесническа

преди 11 години

Българската православна църква е била с народа само през Турското робство, никога преди и след това. Интернационализма и глобулизма в нея убива Българщината. Такава църква не е нужна на Българите. Затова народът казва:" Не слушай какво пее попът, а гледай какво върши" и "Като пееш попе, кой ли те слуша". Гръкоманщина. Още от времето на Симеон, бяха надарени с много имоти, данъците нараснаха заради нея и Българинът бе ограбван жестоко. Насилствено внедрена религия с много кръв.

74

Анонимен

преди 11 години

Tия да си гледат техните *** и педофили.

73

Анонимен

преди 11 години

Ще ви се да се затрие и България и православието ! Обаче вие не познавате бай ***, напук на такива душмани като вас няма да се затрием !!!

72

Православен

преди 11 години

Тия *** някой да ги пита какво мислят?Да не ни се месят във вътрешните ни работи какво правим и как го правим,ами да си гледат в тяхната копаня /копаня е чиния за прасета/

71

Атеистка

преди 11 години

Вярвах, че не президента, а именно църквата се явява обединител на народа и стожер на моралните ценности. Голяма грешка!Хората бяха отлъчени от църквата, а достъп до церемонията за нов партриарх са имали само ВИП с покани. Тези, които разграбиха България се оказаха по-достойни от миряните, протестиращи пред обезлюдените институции. Смирението вече не ни устройва. Вербувани попове, политици, забравили, че са хора... Не искам тази църква! В нея не припознавам религията си.

70

Анонимен

преди 11 години

Заради това двуличие и наглост, българинът е обезверен и броди из площадите като философ марсианец. ама си го заслужава де. когато се появят наченки на логическо мислене, може и да се оправим.