107

Анонимен

преди 11 години

Предлагам всички, участвали в ДКЕВР през годините, както и всички членове от 1989 г. до сега на Висшия партиен съвет да ги съберем на едно място и наказателен взвод да ги разстреля всичките. За доброто на България.

106

Анонимен

преди 11 години

Телеком Австрия ме заплашваха с рязане на пръсти ако не у4аствам в картелът им на пазара в България.

105

вт

преди 11 години

Преди разпускането на това Народно сьбрание ДКЕВР трябва да се отчете какво е предприел по проблемите, предизвикали протестите на гражданите. До последно да работи денонощно и да понесе своята отговорност за проявеното безхаберие.

104

марга

преди 11 години

това е милиционерски подход всички в държавата да подават оставки и опозицията да се оправя както може преди малко по канал 3 гледах пресконференция на хоразапознали се преди няколко дни по митингите да регистрират сдружение за защита наборисов намекнаха че няма да се учудят ако мутрите излязат пак по улицитехората трябва много да внимават милиционерите се организират много бързо онзи денпротестираха пред нс сега правят сдружение хора бдете

103

Анонимен

преди 11 години

ДКЕВР да върнат взетите заплати за годините, през които с бездействието си са работили за червената енергийна мафия. Рушветите са им достатъчни.

102

Анонимен

преди 11 години

Не оставка трябва да подават, а да да ходят на Развигор 1 да пишат обяснения , защо е толкова скъп токаС тия оставки се узаконява беззакониетоПоработи мошенника някъде, изпълни поръчката за ограбване на хората - и после дава оставка и като е дал оставка, все едно че нобелова награда е взел. Вече никой не му търси отговорност - демек не е опасен, ама щом подават оставка и няма да ги съдят, поне това което са подписвали да се обяви за незаконно подписано и да се правят нови договор

101

cujdenka

преди 11 години

До ДОЛУ ББ-САМО БСП`A`da`vidim`na`koi`6te`mu`se`vidi`tqsna`Bulgaria.Mafiatra`vun

100

Анонимен

преди 11 години

Ей така, всички подават оставки защото знаят че няма да им се търси отговорност. Ако аз ощетя държавата като не си платя данъците - ме търсят до живот и ме наказват!

99

Анонимен

преди 11 години

Всички работещи в ДКЕВР трябва да подадат оставка, тъй като лъсна отвсякъде, че всъщност нищо не са работили.

98

ДОЛУ ББ-САМО БСП

преди 11 години

Ако не гласувате за БСП вие ще бъдете най-големите нещастници и няма да използвате шанса си за да бъдете МНОГО ДОБРЕ И С ПАРИ. Само след 2 месеца нашият Алексей Петров ще бъде пуснат от затвор, заедно с уж наречените НАГЛИ и КИЛЪРИ, а верните Братя Галеви ще се върнат победоносно на бял кон и тогава на всички вас, дето не сте гласували за БСП, а сте поддържали ГЕРБ ще ви се види тясна майка България.Искам ви всички строени на предстоящите избори с бюлетина за БСП ...

97

хихих

преди 11 години

Членовете на ДКЕВР не са назначени от Боко, а от предното правителство. Когато ГЕРБ искаха да ги сменят опозицията зарева, че се правели политически чистки и терор. Благодарете на Станишев сега.

96

Mariner

преди 11 години

Всички в затвора гадове продажни

95

Анонимен

преди 11 години

ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ДЪРЖАВА,ПЪЛНА РАЗВАЛИНА

94

Българин

преди 11 години

" Га ги ядахте кифтетата" що не напускахте ?

93

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен : По добре да върнат само рушветите!Нагли ***!

92

До 95 анонимен

преди 11 години

Ти какво, ще плашиш куче с кренвирш?Ами прокурора е същият!

91

Човек

преди 11 години

Масово бягство от отговорност...

90

Анонимен

преди 11 години

---110 000 лЪвЪ,...МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА ....?

89

Анонимен

преди 11 години

Всички от ДКЕВР ,.при ПРОКУРОРА !Какво е това чудо ----,110 000 лева заплати ?

88

Доказателсто

преди 11 години

Ето това е, когато има какво да откраднем и да се облажим всички се бутаме, за постове за заплати за далаверка, да ударим келепира и т.н. дори рушвети се дават за назначения в такива ведомства. НО КОГАТО НИ ПОРЪРСЯТ СМЕТКА - ПОДАВАМЕ ОСТАВКА И БГЛЕДАМЕ ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ОТГОВОРНОСТ И ДАВАНЕ НА ОБЯСНЕНИЕ ЗАЩО НИЩО НЕ Е СВЪРШЕНО НО ПЪК СИ ВЗИМАТ ЗАПЛАТКИТЕ И ПРЕМИИТЕ.