1286

тя

преди 11 години

МЛАДИТЕ ХОРА НА БЪЛГАРИЯ СА НА УЛИЦАТА! В тях ни е надеждата!

1285

тя

преди 11 години

МНОГО ИМ СЕ ИСКА НА НЯКОИ ДА ОМАЛОВАЖАТ ПРОТЕСТИТЕ, но номера им няма да мине.

1284

Batman

преди 11 години

Абсолютно правилно мнение! НЯМА просперираща държава, която да е национализирала, за да забогатее - ФАКТ! Проблемът не е в политиците, защото полиците това сме ние - те не са някакви извънземни, които са дошли от небето, а са наши познати, роднини, съграждани. И действат точно толкова корумпирано колкото им позволяваме. Катаджиите са корумпрани, но ние също не спираме да им бутаме по 20 лева вместо да си понесем реалната глоба... Така е с всичко при нас...

1283

Kibik

преди 11 години

Протестиращите искат ПРАВОВА държава в която политиците да са отговорни за безчинствата си

1282

Анонимен

преди 11 години

Искам бъдеще и перспектива не само за себе си.Българите в голямата си част са добри и работливи хора, които често попадат в ръцете на недобронамерени. Даже и да сме били бедни, винаги сме имали очи и уши за новото и перспективното. Сега тази възможност изглежда изчерпана и нереална. Търпението на толерантност и надежда, обедняването до неистова невъзможност, е причината за изключително отчетливото формулиране на исканията-"Повече не може така"!

1281

Анонимен

преди 11 години

Отговарям на провокативното заглавие, дебело намекващо, че протестиращите са някакви полуграмотни. От телевизиите звучат подобни изказвания.Да, знаят за какво протестират.Тези, срещу които протестират също знаят, даже и го очакват -за това има такива "статии".Теоретиците са предвидили социализма, на капиталистите не им утърва. Това е естествен процес, продиктуван от развитието на света-технологични и интелектуално.Ако 1989 можаха да го борят, сега -не.Всичко друго е демагогия.

1280

Анонимен

преди 11 години

петко Славейков Ама чакайте в България нямамеаристокрация, каква втора камара ще правите, то ще бъде дембел хане, (тогава либералите имат мнозинство срещу консерваторите и идеята не се осъществява)

1279

Анонимен

преди 11 години

ще приведа едан мисъл на дядо Славейков (по смисъл) когато се занимавали с тази тема за двукамарния парламент той рекъл " абе хора не се занимивайте с глупости, да копирате от други държави, българинът иска прости работи той не обича да си мъчи мозъка със сметки. Трудно ще го накарате да гласува и за едан камара пък и за две искате". И въпросът се решил....

1278

Анонимен

преди 11 години

в САЩ има свободен избор на магистрати. Няма навярно да ме убеждава някой че там няма демокрация. нещо повече - там може да се избира и съдебния състав. пък и като има толокз мноог експерит у нас случайно да са независим? Ето я мирослаав янева - експерт. голяма полза от нея... Константин пенчев - експерт - назначен пъров от НДСВ, утвърден огт Герб. Много "полезен". Сотир Цацаров, гугушева- експерти.

1277

Анонимен

преди 11 години

много опростено виждане. "протестиращите не вярват в държвата, но вярват че одържавяването ще реши проблема".не си прав, протестиращите знаят че държават е най-доброто, но в момента тя се провява като извънредно лош стопанин и теискат да си си навлезе в правата, а те да си органът който да следи за качмественото изпълнение. А от монополите няма по-лошо.

1276

conservator

преди 11 години

Като чета детските писаници на автора, се замислих, Защо само България има еднокамерен парламент, защо в САЩ съдиите се избират от народа. Защо да не може да фалират монополистите катонеим се осигурява печалба. АЗ ИСКАМ Конституцията да ми гарантира право на самозащита, искам избираеми съдии.

1275

Анонимен

преди 11 години

Няма значение какво искат протестиращите, защото ако сме ЗАЕДНО ще ни дадат всичко, което поискаме. А какво искат медиите с такива провокативни въпросчета? Да неглижират протестите и така да помогнат на господарите си, защото първата работа на българския журналист, когато усети свободата е да си намери господар.

1274

Hasan aga

преди 11 години

Хайде другарки и другари, гласувайте за мен. Обещавам, че:1. Ще ви увелича пенсиите с 65%;2. Ще платя на всеки по 3 сметки за ток или по 2 за парно;3. Ще ви оправя всичките (за мъжете ще ми помагат колегите от ДC-cт);4. Безплатни кебапчета и бира за всички протестиращи и т.н., и т.н.Айде другарки и другари, насам матрияле ***. Другарят Другаринов всичките ще ви оправи. Ураааааааааааа BKP KPSS

1273

Анонимен

преди 11 години

Като отидете на лекар, по принцип му казвате какви са оплакванията ви и той решава, от какво лечение имате нужда, защото той е специалиста и затова му се плаща. Вие искате от пациента сам да реши кое лечение ще му помогне, а лекарят само да прибере заплатата си. Много странен начин на мислене според мен...

1272

ии

преди 11 години

Не са ми проблем разходите, а приходите

1271

Анонимен

преди 11 години

Да преведем китайските закони и Наказателен кодекс. Там няма криза. Ние също имаме евтина работна ръка. Ще дойдат инвестиции, защото сме си в Европа. Но парите ще са за работещите, а не за мутрите и мошениците.

1270

един

преди 11 години

В основата на протестите е желанието ДА ЖИВЕЕМ КАТО ХОРА!

1269

милост!

преди 11 години

Бъдете хора поне за пет минути! Толкав време ви трябва да върнете по-ранното пенсиониране на учителите! Не бъдете садисти!

1268

buntar

преди 11 години

с улични протести нищо не се постига, а само с гражданска война

1267

Анонимен

преди 11 години

До до 1446Е, и? Като изключим всичките ти общоизвестни глупости и зададем въпроса: След всичко това, по-добре ли живеем?, цялото ти напъване се пръсва като сапунен балон. Защото сега сме колониална робска страна, с най-бедното население в Европа, най-евтината работна ръка и съсипана икономически държава.