45

"Хейтър"?

преди 11 години

#36, ти вярваш ли си като ги пишеш тези глупости? То е ясно, че имаш някакъв интерес да оправдаваш тотално неравностойното разпределение на блага в света, а това обикновено правят хората, които грам не са заслужили каквото и да е, и го знаят. Комплексирани, защото са постигнали всичко с безскрупулност, връзки, престъпления, а реално са доста по-ниско от хората в завода. Единственото, което не потискат и то ги води, е хедонистичния примитивизъм.

44

bg

преди 11 години

Fransoa Holand e *** bljad.

43

Анонимен

преди 11 години

*** bliad!

42

хлъц...хлъц...хмък..

преди 11 години

хлъц...водку дай ...хлъц...

41

таня

преди 11 години

МНОГО СИ Е ХУБАВ ЖИЖИ...ГЛЕДА СИ БИЗНЕСА И КЕФА. НЕ САМ ОЧАКВАЛА ОТ ДЖАМЕЛ ДОБУЗ ДА СЕ ПОДИГРАВА ТАКА С НЕГО,,НА ОСКАРИТЕ.,,

40

MAMMA MIA

преди 11 години

Налюлял се е като казак !

39

ДОЛУ ББ-САМО БСП

преди 11 години

Ако не гласувате за БСП вие ще бъдете най-големите нещастници и няма да използвате шанса си за да бъдете МНОГО ДОБРЕ И С ПАРИ. Само след 2 месеца нашият Алексей Петров ще бъде пуснат от затвор, заедно с уж наречените НАГЛИ и КИЛЪРИ, а верните Братя Галеви ще се върнат победоносно на бял кон и тогава на всички вас, дето не сте гласували за БСП, а сте поддържали ГЕРБ ще ви се види тясна майка България.Искам ви всички строени на предстоящите избори с бюлетина за БСП ...

38

Анонимен

преди 11 години

horata biagat ot romskiat EU

37

до 36

преди 11 години

В този свят не е достатъчно да си честен, трябва да вярваш в себе си, защото всеки човек има заложено нещо уникално в душата си, но не е достатъчно само да го имаш, трябва да повярваш в себе си, да го развиеш, защото само така ще постигнеш нещо велико. Ако го подтискаш, то ще станеш работник в завод, който само мрази амбициозните и успелите хора...вярно, въпреки злобната си душичка, ще бъдеш честен работник, но ще си един от многото, един от стадото! Така не се преуспява... :-)

36

до Хейтър

преди 11 години

Виж сега, едно е да работиш в завод, съвсем друго е да бъдеш един от най-добрите в света в това, което правиш. Дали ще си актьор, футболист или хирург зависи от това, какво е заложено в теб, но трябва да си един от най-добрите, а Депардийо е точно това! Ако си посредствен, ти ще си посредствен и като работник, и като певец, и като актьор, и като спортист...в тези случаи няма да се храниш с хайвер като Депардийо, а ще се чудиш как да свържеш двата края...

35

Анонимен

преди 11 години

Страхотен пич! Евала! Един от първите, спасили се от фашизма на глобализма.

34

qwer

преди 11 години

И тоя избега от комуназите, само ние отиваме при тях.

33

"Хейтър"?

преди 11 години

Цялостната система*

32

"Хейтър"?

преди 11 години

#34, то и футболистите с "честен труд" изкарват. Става дума за ьялостната система в ш*ния свят. Ходи кажи на някой пенсионер, дето е бачкал като скот 40 години в някой завод, че не е полагал честен труд и затова няма пари за харчене.

31

Анонимен

преди 11 години

Грозна работа.

30

до Христина

преди 11 години

Депардийо ли е виновен за инфлацията, Христино?! Какво очакваш, да почне да яде филии със свинска мас от съпричастност към народа ли?! Човекът си е изкарал парите с честен труд и може сам да прецени как да си ги харчи, да е жив и здрав! Докато ти си въртяла гюбеци върху масата, Депардийо е правил филми, които са радвали хора от цял свят!

29

Анонимен

преди 11 години

Тдя тип хора не случайно имат пари! - Реагират на малоумията в държавата си на момента!А ние гордо дичаме в кръг около парламента!

28

Анонимен

преди 11 години

Пичове!И кое му е резила? Да не се врътка по прашки кат' Лили Иванова? Яде си и си пие човека неговите пари!

27

11

преди 11 години

Никога не е късно да станеш за резил.

26

Анонимен

преди 11 години

Леле, какви голями носове, хахаха няма да могат да си затворят паспортите.