1332

ИСКАМЕ

преди 11 години

Да се извадят договорите на Мариците/костов/, на ЕРПтата/Шулева/, на картелите/ГЕРБ/ и ако не могат да се предоговарят да се отменят. Така направиха преди години в Полша и Унгария , точно с договорите в енергртиката.

1331

Balgarka otvan

преди 11 години

mnogo e vajno sega da se iska palna promqna, ane podmqna da ne doidot otvo predishnite kradci. Balgarskiq narod ne trqbva da se predava i da im pokaje, 4e vsqko sledvashto pravitelstvo, koeto krade ot naroda e obre4eno na proval!!!

1330

тя

преди 11 години

На протестта бяха над 500 000 човека ,като се прибавят семействата им средно по 3 става 1 500 000 .Знае се *** 1 000 000 , турци 1 500 000 ,деца и излиза , че цял един народ - българския е протестирал с изключение на държавните чиновници и тия работещи в монополите.

1329

Анонимен

преди 11 години

е цяла колко пък да е цяла 1,5 % от българското население..толкоз,не като през 96-97 20% денонощно по улиците

1328

емо

преди 11 години

не тябва да се допуска фашистката диктатура на борисов да продължи-той водеше страната по път от който няма връщане като хитлер

1327

Млад човек

преди 11 години

Гледайки новините от чужбина се радвам че българите най после предприеха нещо. България успя да изгони младите хора завинаги ! Включително и мен , надявам се да има бъдеще за тези които са останали, защото за мен лично вече няма нищо в тая държавица!

1326

Българин

преди 11 години

Защо никой не направи съпоставка на цената на тока с тези в европейските страни.Как става това в Германия тока е два пъти по-евтин от нашия ,защо не се направи проверка и на НЕК??

1325

Тодор

преди 11 години

Най ме е яд за Варненци, докато не изнесат *** от града си, няма да има оправия. Лошото е че *** определят живота на града, който от втори по големина и един от най-добрите за живеене, се превърна в третокласен провинциален град (да ме прощават варненци ама това е моето мнение). *** са на власт там и никой от управляващите ( и сегашни и предишни) няма волята или смелостта да ги измете тази *** от там.

1324

изЧЕЗкал

преди 11 години

НЕ САМО ГЕРБ,ЦЯЛАТА ПОЛИТИКО-ИКОНОМИЧЕСКА КАСТА НА ОЛИГАРХИЯТА. Е ТАЗИ ,КОЯТО КАТО ГЛУТНИЦА ГЛОЗГА НАШИТЕ КЪРВАВИ МЕСА ,А ИНАЧЕ УЖ СА ОПОНЕНТИ ЗА ПРЕД ПУБЛИКАТА.КАКВО МОЖЕМ Я ДА И НАПРАВИМ ,С КАКВО МОЖЕМ ДА Я СМЕНИМ ?

1323

това е герб

преди 11 години

дойдохме изсрахме се , а сега Вие (ние) ще мете(м)те *ото...!!!!,който иска още кражби ,контрабанда и корупция популизъм да гласува за герб отновоаз няма да гласувам за герб

1322

Анонимен

преди 11 години

До kontrolaЛИНКА СИ Е ОПРАВЕН, САМО КОПИРВАШ И ГЛЕДАШ..ПОСЛЕ НЯКОЙ ПАК ДА ИМА НАГЛОСТТА ДА ПИТА ЗА КАКВО СЕ ПРОТЕСТИРА

1321

До искащите

преди 11 години

Искащите от площада казват: "Да дойдат да ни управляват можещите." Но като дойдат можещите, ако продължаваш да си *** и необразован, точно тебе ли ще подкрепят? Всяка власт, която и да е, ще трябва да подкрепя интелигентния и работливия, а не социално-слабия, ако иска да оцелее държавата. Така че, вместо да се оплаквате, че държавата не прави нищо за вас, вземете да направите и вие нещо за нея. На някой от вас някога да му е минавало през ум да направи нещо за другите край него?

1320

kontrola

преди 11 години

do 1638Opravi link a !!!

1319

A

преди 11 години

"Без имена. Без партии. Споменем ли имена и партии злото е сторено - ние сме разделени. Няма вече партии, няма политици. Само българи. ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО!"Правилно!

1318

Анонимен

преди 11 години

Копирайте следния линк, за да видите ситуацията в България: youtu.be/Zp6-9fCj1hsДА СЕ ГЛЕДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1317

терминатор

преди 11 години

да се махнат партийните субсидии и да ги видим тогава партийците.Ами те се възпроизвеждат така и си купуват влияние така и избиратели.Освен тава да се вдигнат заплати и пенсии на нивото но гръцките. Минималната пенсия в тази фалирала държава е 800 лева...и те считат това за позорно..да дадат и нас пари западняците.Ами местните данъци и такси...такса смет се вдигна двойно в някои градове и сега за един обикновен апартамент искат по 200 лв. без дори да живееш там или пък се обитава от един човек.

1316

Анонимен

преди 11 години

БРАВО ПЛОВДИВ 15000 че и повече

1315

Анонимен

преди 11 години

ще се радват на труда си хората, и ще се обичат като братя.

1314

ГЛЕДАЙТЕ МАЩАБНО!

преди 11 години

Не трябва да забравяме, че освен граждани на България сме и РАВНОПРАВНИ ГРАЖДАНИ НА ЕВРОПА ! Сега е момента да поискаме ЕДНАКВА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ЗА ЦЕЛИЯ ЕС!

1313

BG

преди 11 години

До 1751 Протестиращ : (Ангел Славчев е радикалното звено което дава надежда на Народа.Невероятен тембър и реторика ...) Такива с невероятен тембър и реторика бяха навремето Александър Каракачанов, Стоян Ганев и Емил Кошлуков ...