614

Анонимен

преди 11 години

плевнелиев беше избран с фалшифициран вот.

613

сугаревци,станчевци

преди 11 години

Плевнлеиев:"аз съм обединител на нацията"-не се прави на мъж бе ***.Разединител нацията още след клетвата ти започна да разделяш хората на комунисти и антикомунисти.Не се ли виждаш отстрани на какво посмешище приличаш?*** главните виновници за разграбването на България да напускат ,докато не е станало късно!

612

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ

преди 11 години

ЗА 140г.ОТКАКТО Е ОБЕСЕН АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ САМО ДВА ПЪТИ НАРОДА НЕ Е ДОПУСКАН ДО МЯСТОТО КОГАТО ГО ОБЕСВАТ ТУРЦИТЕ НЕ ДОПУКАТ ХОРАТА ДО МЯСТОТО 5 ДНИ ТАЗИ ГОДИНА ЖАДАРМЕРИЯ,ВОДНИ ОРЪДИЯ И БТРи "ПУСТИННА КОТКА"НЕ ДОПУСНАХА НАРОДА ДА ПОДНЕСЕ ЦВЕТЯ ЗАРАДИ ЩАТНИЯ СЕКРЕТАР НА ДКМС,САМОПОКРЪСТИЛИЯ СЕ *** РАСИМ ПЛЕВНЯ ЗЕМЯТА НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ ОТНОВО Е РОБСКА ЗЕМЯ ОТНОВО ТУРЧЕЕЩИ СЕ ПОМАЦИ ИСКАТ ДА НИ КОМАНДУВАТ- ДПС-ДС И "ПРЕЗИДЕНТ" В КОМБИНА С БЪЛГАРСКИТЕ ИМ МЕКЕРЕТА

611

Анонимен

преди 11 години

Този плъх НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ!!!!! Никой не го е избирал! Това беше нагласена работа

610

Анонимен

преди 11 години

Оставка Мишок , никой ти няма доверие!!!!!

609

Анонимен

преди 11 години

Голям президент си имаме Да каже колко от имащите право на глас са гласували за него .Да каже защо се хвърли на вратът на Цецо физкултурника след изборите .Да каже какви ги е вършил преди и след 89п година до ден днешен.Не вярвам той да спаси народа ниПравилно го отсвириха при появата му .58301

608

Плевенлиев Вън!

преди 11 години

Плевенлиев, махай се! Ти си една пионка на ГЕРБ! Бивш комсомолски секретар от младежката организация на БКП! Я кажи как се правят 6 милиона лева с честен труд? На дъртите лелки реститутки можеш да разправяш, че си спал по пейките в Германия, щот веднага полицаят ще те изгони. Как се правят 6 милиона бе комсомолец, а недекларираните доходи, като си ограбвал труда на хората от неплащане на социални осигуровки? Имаш ли черен печат за Германия? В колко още далавери си участвал, кажи си?

607

Анонимен

преди 11 години

Без имена. Без партии. Споменем ли имена и партии злото е сторено - ние сме разделени. Няма вече партии, няма политици. Само българи. ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО!

606

Анонимен

преди 11 години

Тва момче дали може да иде до тоалетната,без да пита батко си Буда?!

605

Анонимен

преди 11 години

Няма такъв като Роско първите му думи пред протестиращите бяха "здравейте,как сте"

604

оптимист

преди 11 години

Утре, когато президента Росен Плевнелиев ще предложи мандат за съставяне на ново правителство на ГЕРБ, те щели да приемат, е последна новина от средите на гербаджиите. Очевидно потресът от тази абсолютно безотговорна партия, начело с Бойко Борисов, когото днес по площадите с плакати призовават веднага да влезе в затвора, е безграничен.ГЕРБ решили да яхнат вълната на протестиращите и сега като вземат мандата за ново правителство да ги успят за да могат да спечелят редовните избори.*** ми, доди ми.Така че, очаквайте утре Бойко Борисов пак да освети дните ви.

603

банкеръ

преди 11 години

И за какво ти е Шенген със заплата 200 евро да си купиш един обяд ли.Добре,че има будни българи и дано видя политик в затвора.Едва ли тиквите дето се натискат за шенген мислят за обикновените граждани.

602

Този ни погребва

преди 11 години

Бившия министър на икономиката г-н Плевнелиев има огромна вина за нечовешката бедност на хората,моля да си поде оставката като президент на Р.България!

601

ПЕНСИОНЕР

преди 11 години

ЖАЛКО ЧОВЕЧЕ ОБВЪРЗАН С ДАЛАВЕРИ Е ГОТОВ НА ВСИЧКО !

600

банкеръ

преди 11 години

Едва ли има по смешен президент на държава.Какво ли щеше да стане ако протестиращите с право Българи вместо да го освиркват го замерят с яица.Тогава калпавия матрял щеше да бъде разбран от цял свят,но не и от Плевнелиев.

599

Анонимен

преди 11 години

всеки неуспял *** иска рестарт като нещо не му се върже, това да не ти е компютърна игра, ние имаме деца, и тях ли да рестартираме

598

до 686

преди 11 години

Човече! Тя конституцията е фалшива,ти си се затюхкал за отделни закони.Представи си,23г.привсеки нов парламент дУпедатите съвсем спокойно се "преструктурират",пред очите на всикифалшифицитар вота на избирателите и нито един дупедат,от нито един парламент не "забеляза" това.А освен това и безброй "блюстители на закона".САМО ЗАРАДИ ТОВА ТРЯБВА ЦЕЛИЯТ ТОЗИ ПЕРИОД ВСИЧКИ ПАРЛАМЕНТИ ДА СЕ ОБЯВЯТ ЗА НЕЗАКОННИ! И ВСИЧКОДА СЕ ВЪРНЕ 23Г.НАЗАД И ЗАПОЧНЕ ОТНОВО!А ние блеем и им вървим по гайдата...бе-е

597

HCC

преди 11 години

Видяхте ли днес какво се случи? В Библията пише...По делата им ще ги познаете.Видяхте ли днес, обвинявания в женственост Президент, сутринта застана сред протестиращите, само с 4 човека охрана. Дали успя да говори е друг въпрос, но имаше КУРАЖА да се яви там. А великия Борисов, се крие като ****а, свил се в някое къще, утешаван от неграмотни лакеи. Ако Борисов беше дошъл на протеста, щяха да му скъсат златните мъжкарски топки.Ето ви мои мили каки, харесващи "мъжкара", той се каза ***!

596

Анонимен

преди 11 години

Росенце бегай да не ти запалим плевнята!

595

бущаняк

преди 11 години

До мaорaбъзикаш се ти ама видя ли онази червенокосата от про-бойко митинга как беше влюбена в него..