104

ПОДСЪДИМ

преди 11 години

ЦАЦА КАКВО ПРАВЯТ *** ОТ ЛИНЧА ОЩЕ НА СВОБОДАКАКВО ПРАВИ ШУШУЛОВАТА КИФЛА ОЩЕ ДКЕВРКАКВО ПРАВИ БУДА I НА СВОБОДАКАКВО ПРАВИШ ТИ ОЩЕ ТАМ А НЕ СИ ОДИШ И ТИ

103

Сашо Дончев

преди 11 години

е руски шпионин

102

Анонимен

преди 11 години

КОРУПЦИЯ

101

Варненец

преди 11 години

Добре де човешко е да се греши, но нека наказанието за подобна грешка е бесило, па тогава да видим, как ще грешат, мастити ***!

100

Анонимен

преди 11 години

За кокошка няма прошка, за милиони няма закони !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

99

Че Гевара

преди 11 години

Забравихте ли като излезе Народът на улицата колко бързо влезе "Цар" Киро в пандиза? А всичките прокурори, съдии и данъчни, дето дотогава си бяха затваряли очите къде са?ДОЛУ НЕЗАВИСИМАТА СЪДЕБНА ВЛАСТ!!!Тия с добро работа няма да свършат - а без да си свършат работата сме загубени.ПО-ДОБРЕ ХИЛЯДИ ПРОКУРОРИ И СЪДИИ НА РАЗСТРЕЛ, ОТКОЛКОТО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА ЗАГИНЕ!РЕВОЛЮЦИЯ!

98

Х.

преди 11 години

122, "Ако там застанат достойни и морални хора, които си вършат съвестно и отговорно работата" или ще ги хванат за топките, или ще ги очистят. Това са далавери за милиарди, някое и друго убийство си е направо без пари...

97

Анонимен

преди 11 години

Софиянски не го ли изчистиха точно по този начин. На България най-големия проблем е правосъдната система, защото всеки знае че има начин да се измъкне от закона. Ако там застанат достойни и морални хора, които си вършат съвестно и отговорно работата, страната ще се отърве от престъпниците и ще тръгне напред.

96

Анонимен

преди 11 години

Стар номер на съдебната система, масово използван - завежда се делото по член, който е грешен и на това основание след доста мотаене и загуба на време делото се прекратява.

95

Анонимен

преди 11 години

предищните били виновни и нямало начин ама имаше начин да си напълните гушитеи сега чисто нови ви се искат щото предишните ви колеги ви знаят далаверите и няма да ви простят вие ще го отнесете ако народа не се замота с кръгли вмаси и идруги глупости

94

Анонимен

преди 11 години

егати грешката. писна ми от червен съд и прокуратура. вън всички!

93

Анонимен

преди 11 години

3 години грешки и всичко на наш гръби а идотите реват - искали си го бойко да си го вземат в къщиотличниците по мизерия задминахме латино държавите от 50-теедна американопослушна олигархия и милиони бедни и гладни отличницикоито се сещат че са такива като им го кажат по телевизораа диригентчето на отличниците дянков малко му е разпъване на кръст за геноцид

92

Анонимен

преди 11 години

няма грешка няма прошка .Не са толкова разсеяни колкото искат да се изкарат! СЪД...СЪД...СЪД!!!!!!!

91

Анонимен

преди 11 години

Ж.Желев разтури селското стопанство-сега се прави ни лук ял, ни лук мирисал.Сините е..ха маиката на икономиката ни. И.Костов каза че много се гордее с това че я е направил пазарна.Зор видя докато изгони 1.500 000 безработни по Европата. Безработните тук са почти500 000 и се чудят кой път да хванат!ТОВА направи г-н Костов!ЕТО го резултата от ,,сполучливата ти приватизация,,Царя ни направи чешмички да пием по една студена вода докато той се оправяше за 800 дни .А останалите- още по-лоши.Баста!!!

90

atanas

преди 11 години

това не е грешка, това е престъпление по служба с корупционен превкус. не замазвайте нещата!

89

Анонимен

преди 11 години

От много години съдебната система е подвластна на хората назначените от СДС още в първите години след 1989-та година. От тогава съдебната власт винаги е била зависима от Сините.

88

Анонимен

преди 11 години

Кафявата енергийна мафия изяжда държавата както изяде правителството.

87

Анонимен

преди 11 години

Виолетовата енергийна мафия изяжда държавата както изяде правителството.

86

Анонимен

преди 11 години

Синята енергийна мафия изяжда държавата както изяде правителството.

85

Ани

преди 11 години

Статията умишлено е написана подвеждащо, защото някой преди четири години е ЗНАЕЛ за тази" грешка". Съвсем съзнателно се е възползвал от нея и е продължил да вдига цената на тока. И сега, като започнаха протестите, изведнъж НАМИРАТ грешката, за да ни успокоят. Иначе как с магическа пръчка от стотици хиляди дела намериха баш това и веднага откриха грешката? Прави се сега умишлено. Целта е ясна.