15

До 4

преди 11 години

До зов за съветТрябва да я поступваш от време на време и няма да имаш проблеми с водата ;) ще започне сама да усеща кога си жаден даже няма да има нужда да и казваш

14

сексманиак

преди 11 години

Ако свършва винаги извън определеното от природата място. Сигурен знак, че не желае да се обвързва.

13

elmaz

преди 11 години

Ако жена ви виси по цял ден в сайтовете за запознанства(там са 90 процента)нещо не върви и вие се регистрирайте...чуждата кокошка-***...

12

Блондинка

преди 11 години

Хехехехе :))))))))))))))))Той ще ме критикувал неоснователно, пък аз ще му показвам търпение :)))))))))))Че не може ли направо вратата?Много ме разведри тази статия. И четирите т.н. знаци са по-скоро признаци за минало-свършено. Кво ще си губи човек времето? Краят е дошъл, плюй на пръста и отгръщай нова страница?

11

Анонимен

преди 11 години

Евала на номер 10.Със сигурност е *** номер 8,ама къде да се оплаче, я е гъкнал в тях,я е спал в коридора..хаха

10

до 10

преди 11 години

И каква мечта може да бъде това, докато слушаш любимите си анализатори по сутрешните блокове някой да ти бръмчи със прахосмукачата? Това ако е твоя мечта, моя не е. И аз чистя с прахосмукачката ама един път в седмицата, докато жена ми прекалява и го прави почти всеки ден. И чинии мия, долу-горе сме наполовина с чиниите. Не готвяЖена ми ме врънка да сме си купили съдомиялня, аз й казвам, че ще си купим ама преди това искам да сменя гумите на колата а тя пък не иска да харчим за гуми и така караме

9

до 8

преди 11 години

Айде не се прави на шут,разказваш си мечтите а ? Направо те виждам, как и готвиш и от тука чувам как бръмчи прахосмукачката,само гледай да не ти загори манджата докато се шляеш по сайтовете :))))

8

до 7

преди 11 години

Велико описание!Браво!

7

до 6

преди 11 години

Айде, айде сега. И тя не е иделна. Сутрин когато гледам сутрешните блокове а тя започне да ми бръмчи с прахосмукачката около мен и ми пречи да гледам анализаторите на събитията по телевизията и аз се изнервям ама в името на семейството си трая. Викам й не сега, слушам блоковете, тя ми вика че бързала за работа и няма друго време и аз си затрайвам и търпя. Иначе е красива. Обичам я много, обаче това с отказа да ми налее вода малко ме притеснява.

6

Анонимен

преди 11 години

Краят при жената се познава по: зърната на гърдите стават още по-тъмни, ноктите й се впиват още по-дълбоко в гърба или *** на мъжа, влагалищните мускули започват интензивни контракции на много кратки интервали и става още по-тясно...Краят при мъжа се познава по: вените по ствола на члена набъбват драстично, главата става морава и видимо по-напрегната, топките се свиват нагоре, за да изстрелят белия елей, изтръпват мускулите на краката чак до петите, пот се лее от челото...

5

edna

преди 11 години

Хахха, номер 4.......Макар че то си е тъжно направо - като си помисля, че наистина има семейства с такава конфигурация и ме хваща зверски яд на женската част, която търпи описания от теб тип "мъж".

4

Анонимен

преди 11 години

Няма по-сляп от онзи, който не иска да види.Ако човек е искрен със себе си преди всичко, той чувства какво става, не му трябват знаци. А ако е решил да си затваря очите, и в прав текст да му кажеш, все тая.

3

зов за съвет

преди 11 години

А когато жената откаже да ми донесе чаша вода, това какво означава? От известно време съм безработен. Жената работи, прибира се от работа, започва да готви, аз не готвя. Сготви вечерята, нареже салата. Сервира на децата и на мен, почваме да ядем и по едно време и викам да ми донесе чаша вода и тя ми отказва. Каза ми сам да си налея. Това какво означава? Започвам да се притеснявам. Доскоро никога не е отказвал да ми носи вода. Да се притеснявам ли от това? Нека по-опитните да кажат.

2

:(

преди 11 години

Като се замисля при мен са били налице всички признаци, но аз така и нямах смелостта да ги "видя".

1

Анонимен

преди 11 години

Свършили са ти парите.