29

анонимчо

преди 11 години

чуждата кокошка *** се вижда даже лебед.

28

Аз

преди 11 години

Истината е само една - неспособност да овладееш нагона и егоизма си и след това - липса на топки да си понесеш последствията. С една дума - мишки.

27

Анонимен

преди 11 години

Когато има невинни жертви при раздяла или развод - тоест деца - тогава е доста неприятно и болезнено. Мъже бол, жени бол, но детето има само една майка и един баща и няма какво да си говорим, ако живее с двамата и расте в стабилно, разбиращо се и обичащо се семейство, то то тогава ще е най-щастливо и спокойно. Моралът липсва, ценностната система е друга... просто един упадъчен, деградиращ строй уви.

26

Анонимен

преди 11 години

Единственото вярно обяснение е, че жена му е проста и не може да се е*е.За съжаление много жени мислят, че наличието на п*тка е достатъчно условие да те боготворят.

25

неизневерявал

преди 11 години

Възможности има всеки,но не всеки има слаби ангели.

24

гостенка

преди 11 години

Ооо, няма значение кой какво казва. Исината е винаги само една - "Искам да спя и с други жени. И абсолютно нищо друго..."

23

Гошо

преди 11 години

До Жена:Да бе, да, това, че напоследък често говоренето на неща, които всъщност не се мислят, започна да се ползва и от мъжете не променя факта, че това е и си остава женски похват. А твърдението, че жените казвали същото като и мъжете, е много относително.

22

Жена

преди 11 години

Жените казват същото, което казват и мъжете! С тази разлика, че жените са по смели и отговорни!

21

Коко шест

преди 11 години

До Мъж на мястоТочно така!

20

Бахура

преди 11 години

Изневяра се казва чак след като са те хванали.

19

Монката

преди 11 години

Ето още няколко обяснения за изневярата:- ами, аз имам нужда от това да правя секс по-често от 3 пъти годишно, както е по твоя график след като роди.- аз, за разлика от теб, нямам необходимост да си лягам в 21:00 часа, при това с детето в леглото, и да хвърлям боб всяка вечер, дали след като детето заспи и го преместя, ти ще си все още будна и ще ти се прави секс. - ти от моя съпруга се превърна само в майка на детето ми .....и др. такива

18

Мъж на място

преди 11 години

Това, че един мъж обича жена си, не означава, че трябва да правя секс само с нея. Мъжа е полигамен по природа и е нормално да прави секс с различни жени. Всичко останало са ретроградни предразсъдъци и фалшив морал. Изневяра има само тогава, когато секса за разнообразие, се превърне в нова връзка.

17

до №14 - (НЕ-)МОЖЕЩИ

преди 11 години

"КОЙТО МОЖЕ - ИЗНЕВЕРЯВА ,КОЙТО НЕ МОЖЕ - МЕЧТАЕ"НАЙ-ВИСШИЯ СЕКСУАЛЕН ОРГАН НА ВСЕКИ ЧОВЕК Е МОЗЪКЪТ: ПО-ВИСШ Е ПОДДАЛИЯ СЕ НА ВЪОБРАЖЕНИЕТО СИ, НО ОЗАПТИЛ ДЕЙСТВИЯТА СИ, НЕЖЕЛИ НЕСПОСОБНИЯ ДА ВЛАСТВА С РАЗУМ НАД ОНАЯ СИ РАБОТА ВЪОБЩЕ.С ДРУГИ ДУМИ - НЕ СЕ ХВАЛЕТЕ С ТОВА, ЧЕ СТЕ СТРАХЛИВИ И СЛАБИ ИЗМАМНИЦИ, ТОВА ВСЕКИ ГО МОЖЕ И ВСЕКИ ВТОРИ ГО Е ДОКАЗАЛ, ПОХВАЛЕТЕ СЕ С ДОБЛЕСТ И ЧЕСТ (АКО ЗНАЕТЕ КАКВО Е). ИЗНЕВЕРЯВАЩИЯТ ЛЪЖЕ ТРИМА - СЕБЕ СИ И ДВЕТЕ СИ "ЖЕРТВИ", ПЪК И СИ ПЛАЩА НАКРАЯ ЗА ТОВА.

16

Пантелей Пътник

преди 11 години

Лично аз не ободрявам изпълнения от рода на "Казвам ти, снахо, сещай се, свате" или казването на едно, имайки в предвид друго. Хапчетата за познаване, както и гледането на кафе и боб или накратко ясновидството все още са елементи от научната фантастика за повечето (да не казвам всички) хора. Ако човек няма намерение да е искрен с който и да било, да си седи сам вкъщи, така няма да му се налага да се обяснява на когото и да е.

15

Пантелей Пътник

преди 11 години

На BGSWINGERS.NET мнението може да е малко радикално за някои от тук присъстващите, но принципно е прав - в такива случаи, щом се е стигнало до това да се прави подобен избор, е добре всеки тихомълком да си изневерява на другия, за да не се стига до разбиване на семейства.Странична бележка: лично мое мнение, щом се стигне дотам някой да изневерява на някой, значи положението е изтървано от контрол и е редно да се замисли човек какво всъщност иска от живота.

14

Анонимен

преди 11 години

КОЙТО МОЖЕ - ИЗНЕВЕРЯВА ,КОЙТО НЕ МОЖЕ - МЕЧТАЕ

13

Анонимен

преди 11 години

До Ставри до 6"Не изневерява този,чиито чувства са силни/истински/ "Както всеки пожар рано или късно угасва ,така идва и време когато чувствата угасват или поне се охлаждат ! Явно си не по-възрастен от 20 г. и от скоро си влюбен и нямаш достатъчно житейски опит за да даваш мнение по такива важни въпроси ?!

12

Ставри до 6

преди 11 години

Не изневерява този,чиито чувства са силни/истински/

11

BGSWINGERS.NET

преди 11 години

Затова човек ,ако има малко сиво вещество в главата си ще се отърси от всички стереотипи наложени от хиляди г. , ще погледне реално на нещата и ще си зададе следният въпрос : на мене щом ми се иска чуждо ,значи е възможно и на половинката ми да й се иска ?!Аз щом изневерявам тайно ,значи е възможно и половинката ми да ми изневерява?! И тук вече наистина разумните хора биха избрали да правят секс заедно с друго семейство ,без да се правят на сърдити,без изневери, разводи и разбиване на семейства!

10

BGSWINGERS.NET

преди 11 години

Мъжете не изневеряват само с несемейни дами ,а доста често също със семейни жени ! Какво е оправданието за изневярата на една семейна жена пред мъжа й ?! Изневерите се появяват заради егоизъм или страх от споделяне на сексуалните фантазии със партньора за да не се обиди и т.н. ! Изневери винаги ще има докато се правим на уязвими и обидени когато разберем ,че на половинката ни й се иска малко разнообразие ! Това са причините много хора да крият от партньорите си ,че искат разнообразие !