1060

agabaga

преди 5 години

Каквое това "система" /режим/ и как се сменя?

1059

Непротестиращ

преди 11 години

До До утрепкитеЗа съжаление тази част от обществото ще бъде отново използвана за целите на нови монополи!За тях нищо добро не виждам....освен да се образоват за да разберат политическата игра на Големите(Русия+русофилите+ПЕС-ръководителя)!

1058

Анонимен

преди 11 години

До ДААА!!!Това ще стане с промяна на състава на законотворците, а не на политическата система!Съдебната система и законите са отвратителни- защитават престъпниците, но това е резултат от законите и хората,които работят за тяхното приложение.

1057

Непротестиращ

преди 11 години

Протестите разчистват път на Руския монопол!Досиетата на ръководителите им са ясни.Използват справедливото недоволство на хората.Високите сметки за ток и парно е умишлено използван фитил за огромна манипулация на ПЕС-ръководителя и русофилите.Това е отговора на Русия на нахалството на България и Европа за застрашат нейните икономически интереси.Така наречените западни фирми в България са ръководени от бивши соцактивисти, който при Прехода станаха крупни капиталисти.

1056

Президентска Републи

преди 11 години

Ами да- протестиращите , според автора - писал статията , са почти като "лошия матрял" на ДРУГАРЯ БУДА !!! Не е добре да се обижда така народа..Аз например бих казал за какво промяна става дума и се говори "долу"- сред народа.Всички вече са на мнение , че демокрацията за която пише автора на статията е илюзия и химера за народа !!!! Тази демокрация важи само за ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА на България създадена от БКП и Държавна сигурност , а всички партии създадени след 1989 г са сателити на БКП ?!?!

1055

До утрепките

преди 11 години

Жалко, че бе изместен фокуса на протеста - от протест срещу сбъркания модел на ценообразуване на тока, в протест срещу системата.И кои протестират срещу системата - най-ниската класа, утайката, неграмотните, простолюдието. Жалко, че не осъзнават, че в каквато и да е система, техния човешки потенциал им отрежда винаги да бъдат на дъното.

1054

ДААА!!!

преди 11 години

Смяна на системата е нужна!!! Примерно смяна на неработещата съдебна системата!!! Нека при дела свързани с корупция и други видове ощетяване на държавата да се избира жури(на случаен принцип-томбола) от граждани, които са длъжни да участват и да решат след делото, дали подсъдимият е виновен, а съдията според закона да реши, какво да е наказанието. Има нужда от поне още няколко смени на системата, но авторът ми изглежда пристрастен, затова няма да ги споделя с него и с медията ВИ!!!

1053

Анонимен

преди 11 години

Подобни въпроси доказват, че управляващите, чрез *** журналисти, "вървящи след победителя", не се интересуват от това как живеят българите извън София.Не виждате ли, че ако нещо е дошло от ЕС, то е само за София?Георги Марков каза това, което мен ме измъчва от години-България е единствената страна, която не попита народа иска ли ЕС.Пък и НАТО.Защото политическите *** знаят отговора.

1052

топала

преди 11 години

на оонеправданите които искат да живеят човешки но не са крали и произвеждали фалшиви цигари и дрога всички честни хора в българия

1051

до 1262

преди 11 години

И ти ли ще я правиш ревизията на сделките и ще осигуриш "прозрачност на забогателите"? С какви познания ще допринесеш - по финанси ли, по право ли или нещо друго? ***-пролетарий си ти, как точно мислиш, че ще си над умните, способни и предприемчиви хора, и затова богати? Да имаш някакъв пример от историята -няма такъв. Беден си, защото не си читав и такъв ще си останеш, независимо от системата -това в тъжната истина за теб.

1050

до 1255

преди 11 години

Народът щял да управлява, муахаха, ***-пролетарий. Да ти доразвия идеята - да вземе народа и Козлодуй да управлява, че да си правите и по-евтин ток!? Историята доказва, че каквато и да е системата, калта (като вас) в обществото, ще си е винаги кал, това е естествен подбор. Изключенията са много малко и за много кратко.

1049

Че

преди 11 години

Капитализма е лоша система ама по добра от нея за капиталистите нямя

1048

Анонимен

преди 11 години

РАЗБИРАМ,ЧЕ АВТОРА НА СТАТИЯТА ДЪРПА ЧЕРГАТА КЪМ СЕГАШНОТО СТАТУКВО В СТРАНАТА, ПОСТАВЯЙКИ ВЪПРОСА: ЗАЩО ПРОТЕСТИРАТ.АМИ НАРОДА ПРОТЕСТИРА,ЗАЩОТО МУ Е ДОШЛО ДО ГУША ОТ ТАЗИ НЕСПРАВЕДЛИВА СИСТЕМА. ТЕМАТА Е МНОГО ГОЛЯМА. НЕ ПРАВЕТЕ ХОРАТА НА ***. ТОВА СА ПРЕДИМНО МЛАДИ И ОБРАЗОВАНИ ХОРА. ПРОТЕСТИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ,ЗА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ НЕЩАТА КЪМ ПО-ДОБРО.

1047

Анонимен

преди 11 години

Интересно как 20,000 протестиращи се възприемат като НАРОДА. И как най-бедната (разбирай най-тъпата) част на населението дава акъл на останалите няколко милиона как да си подредят кочинката (държавата). Демокрацията в Български вариянт - който най-много вика е най-прав. Защо медиите не дават балансиран поглед върху мненията на народа. Защо се избиват да интервюират протестиращите няколко хиляди а не зададоха един въпрос за да чуят мнението на НЕпротестиращите.

1046

Анонимен

преди 11 години

Демокрацията се провали. Да сменим системата. Само диктатура може да спаси България. Или поне една военна хунта. И Турция и Гърция минаха през диктатура на военните в една или друга форма след което икономиката им дръпна напред. По-добре да ни крадат няколко десетки човека отколкото няколко десетки хиляди.

1045

Български Патриот

преди 11 години

Предложение за нов модел на управление на Република БългарияЗдравейте, драги българи. Пиша този коментар за да представя на вашето внимание една моя идея. Става дума за модел на управление на България, при който всички българи контролират правителството и решават заедно как се управлява държавата ни. ТОЗИ МОДЕЛ СЪМ ОПИСАЛ ВЪВ ФЕЙСБУК ГРУПАТА"Правителствено Управление Контролирано От Народа"Моделът в никакъв случай не е завършен и е в постоянен процес на обновяване. Споделете вашите идеи!

1044

тя

преди 11 години

ТОВА Е НУЖНО НА НАРОДА!!!

1043

rotfront

преди 11 години

Ревизия на всички приватизационни сделки. Прозрачност на забогателите от1990г.насам.Строга отчетност за всеки придобит лев и всички сделки-съд за крадците и отнемане на имуществото им.

1042

ЛУМПЕН ОТ ЦИК

преди 11 години

КАКВО ЩЕ ПРОМЕНЯТ ЕДНИ ИЗБОРИ В КОИТО ОТ 6 500 000избиратели 1 000 000 СА ЗОМБИРАНИ *** 1 000 000 СА КУПЕНИ *** 2 000 000 СА МЪРТВИ ДУШИ 1 500 000СА ТВЪРД ЕЛЕКТОРАТ ОСТАНА 1 000 000 СВОБОДОМИСЛЕЩИ АКО ИЗБОРИТЕ МОЖЕХА ДА ПРОМЕНЯТ НЕЩО ЩЯХА ДА ГИ ЗАБРАНЯТ САМО ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ НАМАЛЯВАНЕ НА ДЕПУТАТИТЕ НА 80-100 50%МАЖОРИТАРНО ИЗБРАНИ ДЕПУТАТИ ПОДМЯНА НА КОРУМПИРАНАТА ЦИК 2 000 000 МЪРТВИ ДУШИ ВЪН ОТ СПИСЪЦИТЕ АНАДОЛЦИ ДА НЕ ГЛАСУВАТ 10г.ЗАТВОР ЗА КУПУВАНЕ И ПРОДАВАНЕ НА ГЛАСОВЕ

1041

Анонимен

преди 11 години

ИСТИНАТА Е ,ЧЕ СИТИЯТ НА ГЛАДНИЯ НЕ ВЯРВА