33

анонимен

преди 11 години

До Анонимен , защото ти си още по-грозен и явно примитив !

32

БКП

преди 11 години

Абе Костов, нали и ти и жена ти бяхте членове на партията. Какво се правиш на света вода ненапита. Вземи да се пенсионираш вече. Мина ти времето и за народен представител и за министър.

31

до 29

преди 11 години

Кво лошо има хората да имат прически? Всички китайски депотати се боядисват,не знам защо,но в Китай като че ли не одобряват бялата коса дори при мъжете. Вижте им само политиците:Вън Дзябао,Ху Дзинтао,Си Дзин Пин - всичките се боядисват. Аз съм мъж и също се боядисвам,защото цветът ми е някакъв умрял,също си я и стилизирам и обем правя.

30

Анонимен

преди 11 години

Защо е толкова грозен?

29

BACE

преди 11 години

,,BIL 4LEN NA BSP . AMI UMNITE HORA BQHA TAM

28

Калинка

преди 11 години

Аве къв е тоя къносания, те навремето съдиите са носили перуки, но тоя изби рибата с тая къносана тиква...., дали се харесва......Ей ся вече ша са оправят някои хорица...ще ги наръгат по ключови длъжности и докато ги усетят...ще са си уредили живота и родата....Ай да ви е честита новата демокрация.....

27

Гражданин

преди 11 години

Премиера Бойко Борисов не съм го чувал и не съм го виждал, категоричен беше още новият член на КСИ ние нито искаме да го чуваме, нито да го виждаме. Багданясахме 12 г. от него, а от последните 4 г. направо ни се повръща!

26

елена

преди 11 години

Костов , тя и жена ти е от БКП , май има някаква далаверка между вас двамата.

25

Анонимен

преди 11 години

Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...

24

Анонимен

преди 11 години

До ЯН БИБИЯН ти да не би да си Дянков той щеше да шляпка руснаците.

23

Анонимен

преди 11 години

До Анархия ??????? Телевизиите го канят защото са ЗАВИСИМИ.

22

Гошо Тъпото

преди 11 години

В момента социолога Асланов...каканиже,че в резултат на тази...криза,двете на най...силни партии,ще си разменят местата и решението на кризата...минава през...широк консенсус,на чело на който ще е БСП-то.Е те,това гласят и към това се стремят...партократите в момента, техните глашатаи и помагачи.

21

Анонимен

преди 11 години

Аз съзрях КосТЕЦ 1 ;КосТЕЦ6 и разбра,че те са виновни за високата цена на тока сър КосТЕЦ.

20

Анонимен

преди 11 години

"Той бил член на БКП, Костов съзря договорки между партиите "Хахаха! Я кажи ти колко пъти кандидатства в БКП? А жена ти да не е била партиен секретар случайно? А на луканов ходи ли да се слагаш? А в работническо дело какви ги писа? Всичките сте такава ***!

19

Анархия ???????

преди 11 години

Национализация, никакви партии, вън гадните капиталисти, изсмукващи родните богатства, каквито и да са те, народът да вземе управлението...... КАК да стане това ??? Като се даде властта на безумци като Сидеров, служил не само на Милицията и ДС, но и много години на червените си господари. С генетично предопределение за провеждане на крайна и налудничава политика, опасна и за икономиката, и за свободите ни !!!!ЗАЩО ТВ-тата го канят ????

18

ГЕЙБЕР

преди 11 години

БУДАЛИ ..... ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДОН БУДА -ТИКВАТА , ЕЛ. ТОК- БЕЗПЛАТЕН

17

Анонимен

преди 11 години

НИКОЙ ДА НЕ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ НА МОНОПОЛИСТИТЕ ПАРНАЖИЙТЕ ТОКАЖИЙТЕ ВОДОПРОВОДАЖИЙ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДЕРАЧИ НА КОЖИ. КАТО НЕ ИМ ПЛАЩАМЕ ИЗМИСЛЕНИТЕ СМЕТКИ ТЕ САМИ ЩЕ СИ ФАЛИРАТ. А ЧЕЗ ЕВН ЕОН И ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ СИ ОТИДАТ..СМЕНЕТЕ КАТИНАРИТЕ И БРАВИТЕ НА ЕЛ.ТАБЛАТА ДА НЯМАТ ДАСТЪП МУТРИТЕ ОТ ЧЕЗ ЕВН ЕОН ДО ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ.

16

Анонимен

преди 11 години

За мен разликата между БСП и ГЕРБ е следната - в първата са разни висши кадри от БКП, а във втората шофьорите и телохранителите им:)

15

Анонимен

преди 11 години

"Кучетата си лаят , кервана си върви!"

14

Анонимен

преди 11 години

Абе Гоше, в ДАНС не ви ли намалиха заплатите?