13

Анонимен

преди 11 години

това е манипулирана информация, т.нар "сирийска опозиция" представлява армия от ислямисти, убийци и главорези, международни авантюристи и пр. ***, въоръжени и организирани от САЩ и техните марионетки. Нещо като добре организиран башибозук, постоянно снабдяван с всичко необходимо и подържан с всякаква логистика от щатите. Това е армия която направи всичките революции в Северна Африка, най-много се развихри в Либия, което беше генерална репетиция за Сирия. Останалото е промираве на мозъци .....

12

9667

преди 11 години

Хей, bg, ти си перфектен пример, защо на хора под определено интелектуално ниво не трябва да се дава достъп до оръжия, жени и интернет!

11

bg

преди 11 години

Sataninskite muslemski svetovni teroristi se trenirat v Guantanamo ot USA i polu4avat visoki zaplati,te i tehnite semeistva.Pentagona poema razhodite.

10

bg

преди 11 години

Bosancite sa gnusna muslemska ***,po-gnusna i ot srubskite shumadjii.

9

Анонимен

преди 11 години

поредната акция на терористите ,гарантирано

8

Kreti

преди 11 години

Жалко трябвало е да умрът повече ТерористиСАЩ ИСРАЕЛ ***

7

Анонимен

преди 11 години

Siria e napadnata ot teroristi.ot zql swqt idwat *** koito beznakazano, iznasilvat, ograbvat i ubivat horata,wsadisti koito svobodno ubivat za udovolstwie,

6

Анонимен

преди 11 години

Ваня , чисто и просто явно на хората в Сирия им е омръзнало управлението на клана Асад , те поискаха това което поискаха и протестиращите на Орлов мост , ОСТАВКА , само че нея получиха ,а получиха бомби и после нещата стават необратими , много е лесно да се запали и много трудно да се угаси.

5

Ваня

преди 11 години

В Сребреница не съм била,но до 2010г бях в Сирия. Знам какъв беше живота-мирен,спокоен и доста богат.Опозиция-от какво ще възникне, срещу какво ще се бори? Разбери- това е само от външни сили

4

Анонимен

преди 11 години

3 извинявай но говриш щълни щуротии , ти стъпвал ли си в бивша Югославия ,с лучайно да си бил във Вуковар или Сребреница , едвам се сдържам да не те напсувам , писнало ми е от такива като тебе .

3

Ваня

преди 11 години

Те не се крият че са чужденци от Авганистан и Иран.Има и от Египет. Навремето същите бяха в Югосравия. Плаща им чичо Сам за да катурнат правителство което не ги слуша.

2

Анонимен

преди 11 години

Ваня защо бунтовниците в Сирия да са чудденци ,а нашите качулки на Орлов мост да не са , усещаш ли разликата между тоталитарния режим на Асад и демокрацията в България , последните дни я видя на живо.

1

Ваня

преди 11 години

Браво! Бунтовници -чужденци и платени наемници убийци.Американците ги насъскват да съборят законното правителство.Жалко че само 18 са убитите.