212

Анонимен

преди 11 години

Турчето не става за тази длъжност.Още дълго ще търпим вонята на Герб!

211

ГОЙ - ЛУМПЕН

преди 11 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И ТИ ОСТАВАШ РАСИМ ПЛЕВНЯНАЛИ ТОВА ТИ БЕШЕ ИСТИНСКОТО ИМЕ ПРЕДИ ДА СЕ ПРЕКРЪСТИШ САМ И ДОБРОВОЛНОИНАЧЕ НЯМАШЕ КАК ДА СТАНЕШ ЩАТЕН СЕКРЕТАР НА ДКМС И АГЕНТ ПРОВОКАТОР НА МВР-ДСИ ТВОЯ РЕД ЩЕ ДОЙДЕ ДА СИ ХОДИША СЕГА ВНИМАВАЙ КАКВИ ГИ ВЪРШИШИМАМ ПИТАНЕ КЪМ МОМЧЕТАТА ОТ НСОНЕ ВИ ЛИ Е НЕПРИЯТНО И НЕУДОБНО ДА ПАЗИТЕ ТЕЗИ ЦИОНИСТ,ПОМАЦИ И ДРУГИ *** КОИТО СА ЗАГРАБИЛИ ВЛАСТТА В РБНЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ СТЕ БЪЛГАРИ, А ТЕ УНИЩОЖИХА БЪЛГАРИЯ

210

До 263

преди 11 години

Ето това ми хареса.СВИКАЙ ВНС НИЩОЖЕСТВО ИЛИ УЛИЦИТЕ ЩЕ СТАНАТ ТЯСНИ

209

Расиме

преди 11 години

Нас не ни интересуват тъпите ви игри.Ние не искаме да избираме старите ***.Ние искаме смана на модела.Искаме 120 депутати.Искаме мажоритарни избори.Искаме хората без основно образование да не се допускат до избори.Искаме да можем да отзоваваме депутати и да си носят съдебната отговорност.И ще го постигнем

208

Daniel

преди 11 години

До муспи здравей мн рядко срещам такива коментари.Аз мисля 4е 90 процента от населението изобщо не знае за какво става вапрос.Сваржи се с мен Фасе бук Даниел Вънчев(Daniel Vanchev).

207

пенсия

преди 11 години

Оставиха комсомолския секретар да изпие горчивата чаша на поражението.Бащицата тарикатски се скри с оставката , даже си направи пияр акция с държавните служители докарани с автобуси. Аз на тях се не сърдя. И мен да бяха натоварили на автобусите и аз щях да подкрепям Бочко , че гладно не се стои.Двата клана на БКП- БСП и Герб се дърлят по между си.

206

муспи

преди 11 години

Този *** говори за вътрешно еврейски проблеми. Предлага мир и дружба с българския народ, срещу територията му и намаляване на българите до два милиона.

205

Иванов

преди 11 години

Борисов можеше да се справи с ситуацията и това би му донесло дивиденти пред изборите. Но той предпочете да избяга, защото ако се изправи срещу монополите - това означава война с енергийната мафия. А на такава война се дават жертви, което той нито желае, нито е подготвен.

204

Анонимен

преди 11 години

*** ЖАЛЪК ГНОМ.ТОЯ *** ЩЕ ДОСЪСИПЕ НАРОДА.РАСИМЕ *** ДА ПАСЕШ ГЪСКИ БЕ НИЩОЖЕСТВО.В РЪЦЕТЕ НА *** ПОПАДНА ДЪРЖАВАТА.

203

ГОЙ - ЛУМПЕН

преди 11 години

ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ПРЕЗИДЕНТ помака РАСИМ ПЛЕВНЯ ОТСЕЧЕ НЕ СТЕ ВИЕ ДЕТО ЩЕ ИСКАТЕ ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ЗЩОТО ДЕПУТАТИТЕ СТАВАТ 400 - ВЛИЗАТ НОВИ ЛИЦА, ТО НАМАЛЯВА ПАРЛАМЕНТА НА 80-100 ДЕПУТАТА ЗНАЧИ ОТ СТАРИТЕ ...И ЩЕ ОСТАНАН 20-30, А КОКАЛАААААА ПРЕДЛАГА ЦИОНИСТА-ЮДЕЙ ШИМОН ДЯНКОВ ЮДЕЙКАТА КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА ЦИОНИСТКОТО *** ИВАН ИСКРОВ ЗА СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР ПИТАМЕ ЗАЩО ОТ ЕДИН *** ЩЕ ЗАВИСИ БЪДЕЩЕТО НА РБ НИЕ В РБ ЛИ СМЕ ИЛИ В ИЗРАИЛ СВИКАЙ ВНС НИЩОЖЕСТВО ИЛИ УЛИЦИТЕ ЩЕ СТАНАТ ТЯСНИ

202

brigante

преди 11 години

от трън, та на глог = от лошо към по-лошо...с тоя президент *** ще се изгради нов бардак със старите ***! НЕ СПИРАЙТЕ ПРОТЕСТИТЕ! ВСИЧКИ НАВЪН, А НЕ ДА СИ СТОИТЕ НА скъпо платеното ТОПЛИЧКО У ВАС! тия дни ще има театър, който ще ни изиграят от герб и другите грабителски партийки ментета!

201

СМЯНА НА СИСТЕМАТА

преди 11 години

Един от недъзите на демокрацията е че като минат избори, после избирателите нямаме пряк контрол и цели 4 години трябва да ги търпим!!!Електронно гласуване + бюлетини веднъж на 4 год., и после веднъж годишно ЕЛЕКТРОНЕН ВОТ НА ДОВЕРИЕ от нас, а не депутатите да си гласуват сами - и ако са паднали повече от половината от %-та, с който са влезли в парламента (самостоятелно или сумарно ако са в коалиция) - оставките са задължителни,и по-рядко ще излизаме по улиците...

200

dedoviami

преди 11 години

Краят е мьрляв,да живее новото старо начало!

199

Анонимен

преди 11 години

Борисов хвърли оставка,Защо ли?За да дойде отново на власт ли това ли?

198

СРАМУВАМ СЕ

преди 11 години

СРАМУВАМ СЕ ОТ ТОЯ ЖАЛЪК *** ПЛЕВНЮПЛЕВНЮ Е ЕДНА ****КА СПАРЕНАКАК НЕ ГО Е СРАМ НА 19 ФЕВРУАРИ, ПРЕД ПАМЕТНИКА НА ЛЕВСКИДА МИ ГОВОРИ КАК СМЕ СПАСИЛИ МРЪСНИТЕ ЧИФУТИЕЙ ПУТЬООО НАРОДА Е ОЗВЕРЯЛ И НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЮДЕЙСКАТА ИЗМЕТИ НИКОЙ НЕ СЕ ГОРДЕЕ С ТОВА , ОСВЕН *** МЛАДЕНОВСРАМ И ПОЗОР !!! ПЛЕВНЬООО И ТЕБ ЩЕ ТЕ ИЗМЕТЕМ С ПАВЕТА П*ТКО МИРИЗЛИВА

197

Анонимен

преди 11 години

Конституцията на България не пречи да се елиминират монополите, сметките за ток също не зависят от Конституцията. ... мерките срещу монополите изцяло зависят от Народното събрание и от правителството.---Затова променяме конституцията, а после народното събрание и правителството свършват останалото.

196

Гражданин на РБ

преди 11 години

Остава последният въпрос: КОИ са тези с НЕЕЕЕЕПРИЛИЧНО много пари и ОТКЪДЕ са ги взели?М?Преди над 100 години няколко фамилии в САЩ, забогатели от нефт, въглища и рудодобив, отказват предложението на Президент на САЩ, парите да имат ПЪЛНО златно покритие.Те основават Държавният Резерв на САЩ. Най-голямата частна банка в света.Техните наследници са тези, които определят финансовата политика в света и сега.Защото парите са ТЯХНАТА стока...Елементарно, нали?;-) :-)))))))))))))))

195

ъъъъъъ

преди 11 години

До ЦецкоДано да им се върне!

194

Анонимен

преди 11 години

Ние см виновни създадохме професия "парламентарист". Пазя спомени за началото на анархията, живота продължава по старото си русло...Милост за децатана на нашите деца, дано сред младежите се намерят добродетелни хора, на които да се доверим.

193

Цецко

преди 11 години

До ъъъъъъТи ли го избра тоя чехъл?!Аз не съм, но и едва ли ти си го избра, според мен Тиквуна и Цецко ни го натресоха, но ще им се върне тъпкано!