53

АЗ

преди 11 години

Всички партии в момента се стремят да разединят хората и да натрупат дивиденти. "Разделяй и владей". Не позволявайте да се подмени дебата за мизерията на обикновения човек с политическа риторика и разправия на тема партии. Народя трябва да е обединен, за да е силен. Всеки има правото да харесва едни или други, но нека всички застанем зад един идеал. Нека хората имат възможността да живеят нормално в собствената си държава.Ако имаме единна визия -политиците ще се съобразят и леви и десни.

52

ПСИХИАТЪР

преди 11 години

ДО Анонимен 61 - не си пиеш редовно хапчетата, червен ***!!! Пак се разпищяха истерично *** /начело с животновъдната ферма от съсели, маймуни и широкоусти манолки/. Гражданската война много ги плаши, защото точно те ще бъдат изметени!!!! Те от добро не разбират!!!

51

Анонимен

преди 11 години

Защо всички ги е страх от свикване на Велико народно събрание?Защо не се пише нова конституция?

50

Анонимен

преди 11 години

ВСИЧКИЯ КОМЕНТАР Е ПЛАТЕН ОТ ГЕРБ,И ТЕ ЗАСЛУЖЕНО НЯМА ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ,ЗАЩОТО ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ ГИ УБИВАТ,А ГЕРБ Е ПРЕДАТЕЛСКА ПАРТИЯ !!!!!!!!!!

49

roslio

преди 11 години

До Анонимен 58Не се притеснявай да теглим парите си от банките, ние и без това вече нямаме пари за теглене, а и кредити вече няма кой да ти даде с 300лв на книга заплата

48

П.Петров

преди 11 години

Странна работа, а защо тогава точно ГЕРБ е пълна с "бивши" комунисти, редови и партийни секретари, комсомолски активисти, ДС-агенти, ВКР-та и обикновени доносници. Защо бизнесите на Борисов и прибжлижените му са оплетени като свински черва с бизнесите на ***,СИК,ВИС,Мултигруп.

47

Анонимен

преди 11 години

Търговските банки в БГ се възползваха от политическата ситуация и побързаха да намалят лихвите по депозитите и разплащателните сметки, но не пипнаха лихвите по кредитите!Хора теглете си парите от банките, че и за тях иде криза!

46

Анонимен

преди 11 години

Требе да се пусне кръв на *** щото иначе ще ни изтребят.

45

qwer

преди 11 години

Комундури, колкото и да продължавате да творите идиотизми тук, вече ако сте малко поне интелигентни се сещате,че сте хванали пътят на забравата и това е неизбежно, с простотията си си докарахте крахът, сега вече бг свестният народ ви скова последният ковчег.

44

Анонимен

преди 11 години

До платените от БСП писачи : Цял живот ще пишете по форумите глупости срещу почти за без пари и ще си мислите ,че таковате дявола докато лети . Безмозъчни същества като вас срутват страната , заради шепа стотинки ! Заради вас страдаме всички разумни хора , които имаме ясен план за нашето и на децата ни бъдеще ! Ясно е ,че глупакът крещи силно , защото няма какво смислено да каже ! Хайде вървете , четете , учете и тогава пишете тук !

43

Анонимен

преди 11 години

Тепърва ще се страхуват тези национални предатели.Всичко сега започва.Народния гняв е по улиците.Не го предизвиквайте.

42

Анонимен

преди 11 години

Тепърва ще има от какво да се плашите, БСП - национални предатели!!!

41

До 47 Ива

преди 11 години

Какви ги сънуваш? Няма интелигентен човек, който да гласува за ГЕРБ - и сега и преди през 2009-та.

40

изразяващ мнение

преди 11 години

Браво на Младенов! Скоро няма да има електорат тази мафиотска, пенсионерска, крадлива предателско - ДПС-арска "политическа партия". Да живее България и бълг. народ без никога вече лявата олигархия !!!

39

Ива

преди 11 години

Бойко ще спечели изборите.Всички интелигентни хора ще гласуват за ГЕРБ.Няма да допуснем комунистите и турците на дойдат на власт.

38

петър

преди 11 години

тези от БСп са страхливи , много страхливи. Тях ги е страх да не са във властта , защото ще има възможност да ги разследват , да им отнемет краденото, да ги пратят в затвора , а те са свикнали да живеят в лукс . Иначе са мързеливи и некадърни, но алчни , безмислено алчни.

37

коментар

преди 11 години

Време е Младенов.Обиколи БКП,ДС,СДС,Европейският Парламент,Израел/ като евреин/,ГЕРБ!Ме останаха много полтически сили.Та реших да организирам политическо ТОТО. Та къде ще кацне този път.

36

безименен

преди 11 години

Боико пак докара нещата до сврьх напрежение---това дето го говори за Доган си е чиста грешка ,а па прасета и овце по жьлтите павета си е жива дивотия ,Цветанов се опита да обиди цялато опозиция и то един по един лично ,то това ,ако е политика ,на това му се вика нагнетяване на напрежение , отделно всеки знае за избирателните списьци тьпкани с ,,мьртви,,души,, наи-вероятно кипи подготовка за манипулация...на гладен и беден народ една искра му трябва ...

35

Анонимен

преди 11 години

Васил Иванов е сериозен разследващ журналист, срещу когото на няколко пъти е имало опити за атентат. Току що потвърди в национален ефир, че поръчките срещу Борисов даже са две, и че в момента свалянето на Правителството е станало със съдействието на енергийната мафия. Нещо, което беше ясно за който може да мисли. Не се ли чудите как така ви фръкнаха изведнъж сметките нагоре рязко???

34

Анонимен

преди 11 години

До Ганка КоеваГанке, те тея днешните са за друго тука. Не са от предните дни. Ако не си разбрала кой за какво се бори, вземи се осевери