253

Алекс

преди 11 години

Волен Сидеров е хитрец и Андрешко който не може друго освен да гърми глупости с патос. Чиста мижитурка която се бута на всякаде кадето има шанс да стане новина. Той никога няма да припари до власт ако има още трезви хора които мислят как да се справят с проблемите си, вместо да питат кой ще ги оправя.

252

абв

преди 11 години

гласувах за ГЕРБ-съжалявам-сега ще гласувам за Сидеров-само той каза истината днес

251

Петър Георгиев

преди 11 години

Бог да пази Волен Сидеров и целия Български народ..Само Волен се опълчи срещу колониалната система в България и единствено той каза на Коство и останалите,че 23 годишните им схеми със сигурност им осигоряват затвор..Там където е мястото им!!А не пак да ми се редят за избори.. Браво Волене Успех!!!

250

"Хейтър"?

преди 11 години

А ти промит или платен мозък си? Или и двете? :)

249

един

преди 11 години

Всички, които пишехте против Борисов със злоба и обиди, на вас да ви е честито управление БСП-ДПС, нали искахте "Борисов да си ходи", а Костов -приватизатора за 1 лев., пак напада Борисов, че предал властта-ами нали и той апелираше към оставка, сега друго... Сидеров той съвсем.....Заминава ли си , за да прикрият договорите-глупости, те не са ги подписали,нямат вина, че да ги прикриват и защо искаха оставка?-да бяха ги оставили да ги отворят. Пък Мая Манолова грозна жена с голяма грозна уста !

248

Анонимен

преди 11 години

Търговските банки в БГ се възползваха от политическата ситуация и побързаха да намалят лихвите по депозитите и разплащателните сметки, но не пипнаха лихвите по кредитите!Хора теглете си парите от банките, че и за тях иде криза!

247

Анонимен

преди 11 години

Честито гербаджии идва ДПС и оня местан на власт, за шепа хора всички под-ножа сега.

246

Анонимен

преди 11 години

Днес отваря цирк пленарна зала софия.

245

Анонимен

преди 11 години

Бойко бил там.

244

Анонимен

преди 11 години

264 *** ти ли ще дойдеш да вземеш земята на дядо ми , ела ще те посрешна , говняр

243

Анонимен

преди 11 години

фермерите ги е страх защото станаха милионери а народа като вземе властта ще иска да си върне земята дуржавна за да печели държавата както беше при бай Тошо

242

Анонимен

преди 11 години

лидерът на Атака само клевети правителството без да има и да представя доказатеслтва,в нарушение на закони и човешките права на управляващите,не спряха да изливат помия и да подриват работата на правителството заедно с БСП не престанаха да използват всеки проблем да трупат дивиденти за да заграбят те властта,макар че са много по-виновни като част на предни правителства- и на това правителстото и на тях трябва да им се потърси сметка за всички склучени от договори и далавери,те са ист.артистит

241

Анонимен

преди 11 години

260 и аз съм учил по онова време във ВИИ Карл Маркс и мога да ти гарантирам ,ч е имаше преподаватали и преподаватели ,а специално Политикономия се учеше две години по два семестъра и преподавателя ми по Политикономия на КАПИТАЛИЗМА беше всичко друго не ни и апологет на комунизма или на социалистическия начин на производство , а Костов явно щом не са му разрешили да стане член на БКП и да расте в кариерата не е бил и тогава удобен .

240

Никой

преди 11 години

Сега го подкрепят пред парламента. Иначе кой ще из изплати субсидиите.

239

"Хейтър"?

преди 11 години

Не ми казвай какво пише по вестниците или се разпространява из масите. Отговори ми конкретно на въпроса - кои бяха обвързани с полит/каквото и да е/ по онова време?

238

Анонимен

преди 11 години

Бойко добре направи като пусна субсидиите на земеделците преди да си пусне оставката.

237

Анонимен

преди 11 години

Веднага ти отговарям Иван Костов никога не е имал каквато и да е съпричастност към слъжбите на ДС , не е бил и член на БКП , какво повече искаш , та има ли някой политик по мразен от *** от Иван Костов , това не ти ли стига .

236

"Хейтър"?

преди 11 години

#252, аз ти зададох съвсем простичък върос относно командирчето на твоето "чисто като сълзица" ДСБ! Нали си на достатъчно години и се изкарваш мислещ - отговори ми?

235

Анонимен

преди 11 години

На дали той ще спечели, защото президента е пионка на герб.

234

Bilderberg

преди 11 години

uspex volene.