8

ххх

преди 11 години

Днес Съда в Йоханесбург е сменил полицая който води анкетата и обвинява Оскар в 7 точки за извършеното от него убийство.Адвокатът на Оскар е нанесъл жесток удар срещу полицая-анкетьор,това голям прецидент.Грешки безобразни,утре съдията ще каже освобождава ли Оскар под гаранция.

7

ДО 8

преди 11 години

Как ще напусне Оскар,той е милионер с невероятно много имоти ,прави реклами,това са милиони от много големи фирми и марки.Око го осъдят условно и да платина фамилията и той ще живее в Италия има страхотна вила.После в Претория жените са луди за него,3слави се като женкар.С Рийва са гаджета от 4 месеца.Много жалко за това нещастие.Най-важното е ,че пистолета е изчезнал их не е в съда.

6

До 8

преди 11 години

АЗ нямам право да защитавам и да упреквам Оскар,не съм вътре в нещата има съд има доказателства.За убийство ще лежи в затвор до живот,но това решава Съда.,не аз и вие. Разбира се той има адвокат и пари после не познавам законите на страната им. Това което знам ,че има голяма престъпност,той е имал законно оръжие и е бил много дъбър стрелец.Знам че е купил нова красива къща в центъра на Йоханесбург и това било неговата изненада за Свети Валентин,щял да се мести след2-3 дни.

5

Da

преди 11 години

До АнонименI nqkak m/u drugoto shte o opravdaqt poneje e shampion i imat nacionalno dostoinstvo. Jalko za momicheto! Ama taka e ..nacii golemi .Za ubiistvo shte go onevinqt ! A edin nash sampion leji v chujd zatvor pod sumnitelni obvineniq i milata ni rodina se pravi che go nqma! Ama kakto se otnasqsh s lichnostite si taka se otnasqt i s teb edin svetul den!

4

Анонимен

преди 11 години

Az podkrepqm nomer 3i az poznavam takiva hora, vse nedovolni i zli

3

Анонимен

преди 11 години

Свидетелят чул крясъци и скандал в домана Оскар живее на 600метра от къщата на атлета,съда го отхвърля.По тялотона манекенката няма удари от бухалката,намерили са анаболи но на билкова основа и разрешени за спортистите.Жалко за хубавицата,но тя е била гадже все на младоци.Жалко за тази млада жена,но може да е случайно.

2

Анонимен

преди 11 години

Напомпан със стероиди,хормони и стимуланти мачо.Със самочувствие на бог.Секси мадама с огнен нрав.Пищак,бухалка и кратка семейна драма.Най-вероятно са се били тя го е млатила с бухалката а той я е застрелял с пистолета.Трудно е да се каже кой се е отбранявал.Другият вариант е да се е клатила с някой ловър докато оня кърти в другата стая.И да ги е фанал в крачка.Някак си никак не вярвам на историята,че се събудил чул шум в банята и почнал да стреля през вратата..

1

Анонимен

преди 11 години

***, трябва да лежи доживот в затвора затова, че е разстрелял момичето.