117

Анонимен

преди 11 години

Тоя вместо да се възмути от подкупността като цяло, се възмущава от парите, дето се дават, хахаха

116

Анонимен

преди 11 години

тва пък тея *** и *** от де пък го измислиха сега...кой му пука кой вика за Бор-чвор и кой за Очилатко-*** и кой за Рязанко...никой не ги иска вече тея смешници-политици искаме ги само в затвора и сериозни закони за следващите които искат да окрадат нашите данъци!!!

115

Анонимен

преди 11 години

Хора на Цветелин ни казаха така да казваме заради тока и водата да не плащаме

114

Анонимен

преди 11 години

ха ха ха ха нагъл ***, самият той ги организирал с провокативна цел

113

Ариана

преди 11 години

И *** както винаги са с комунистите..елементарна цигано-комунистичека манипулация. Влезте в групата за подкрепа на Борисов във фейсбук и вижте от 36 000 човека дали има ***.

112

SeoKungFu

преди 11 години

Хиляди офци и свинье се сбраа на митинго :D :D :D :D :D :D :D :D

111

Ибраим

преди 11 години

Беше ни платено от БСП, за да говорим пред медиите че ГЕРБ са ни платили и ни заплашиха да не казваме че от БСП ни дават парите защото утре като дойдат на власт след ГЕРБ ще ни спрат помощите които ни пуснаха през 2006-та година !!!

110

Ema

преди 11 години

Вярвате ли на тоя ***?Има ли по-достоен политик от Борисов?Хора събудете се!!!Тия ли дето се тлъсто облажиха през прехода -Костов,БСП ,ДПС и ромски лидерчета ще ни управляват ??Единствения дето мисли за хората е ГЕРП с лидера му!Успешен секретар,кмет и премиер!!!!!!!!Не е блюдолизец и демагог като като предишните.Българи вземете се в ръце!!Стига хленч и недоволство!Помните ли беднотията на 90 те??Не заробвайте България и децата си !!Борисов е уважаван и навън!Не вярвайте на червени ,сини

109

Анонимен

преди 11 години

Имаше си *** и още как!

108

мария

преди 11 години

случайно да видяхте *** пред парламента,не,това са хора ,истински българи които го подкрепят и обичат,защото хората осъзнават какво е направил за тях,защото толкова години не видяхме нишо,а сега когато натискате по магистралите ви е добре,не като преди да обикаляте дупките,имат децата ви детски градини.Страх ги да признаят червените и турците,че някой е бил по добър от тях и постигнал много повече

107

Анонимен

преди 11 години

До антиЦециМангалите са с който има плати. сега герб имат кинти и те са с тях - факт.

106

Баламурник

преди 11 години

Сигурен съм, че ромите никога нямаше да се оплачат, ако им бяха предложили и на тях по 150 лева като на българите. И Дон Цеци и той нямаше да се обиди никога, но пусто герберите са проявили истинска дискриминация не ги е срам!

105

REDvayler

преди 11 години

ГЕРБ, жалки сте!

104

Гост

преди 11 години

Пълни глупости! Премиера призовава точно обратното да няма хора по улиците! Нали за това си подаде оставката!

103

...

преди 11 години

До kristin научи се да пишеш *** !

102

WacoJesus

преди 11 години

Това е абсолютната истина, вчера един *** на спирака разправяше на хората как са му дали 50лв за да гласува за ГЕРБ на предните избори, така че сами си правете изводите.

101

kristin

преди 11 години

Boico ne si otivai ostani pri nas.Iscam da si vinagi nachia premier.....

100

SHOP

преди 11 години

MORE,4E OKAM, TA 4ME SE SKINEM

99

Железния

преди 11 години

ахахах Това пак ако не е някой скалъпена новина, тоя Кънчев май са му платили на него да говори така, ще се избият тея в парламента за тая власт, всеки подлива масло на другия, голям цирк. Пък тоя Сър-Гей Станишев Твърде рано празнува победата си. Лъжлива Смет Сте *** такива.

98

Анонимен

преди 11 години

Само провокации... Всички плюят ГЕРБ и ги критикуват, защото ги е ЯД ,че прави наистина нещо!!! Измишльотини и простотии само се пишат сега в медиите. Достатъчно умният човек би го разбрал...