3822

anna

преди 10 години

Здравейте, Вие сте в нужда от заем? можете да получите вашите проблеми, когато решисе сблъскате с него. Am г-жа Анна. От България, миналата седмица понеделник,Търсех заем, за да плащат за сметките си, така че аз се получи встрана на различни измами и бях измами от различни кредитор, ако не иза г-жа, Sadaih кой е моят добър приятел ме представи на г-н Pack Повече(CEO) вместите повече Company кредит, и той да ми помогне със заем от $ 200.000без stress.So Моите добри хора от България

3821

gluschenko.anna

преди 11 години

Цитата: "Сега ще се опитат стария номер от 90-те, изкуствена инфлация от вън ! Гадни руснаци и турци" А при чем русские? Ругайте свое правительство. Наш президент ничем не лучше, мы точно так же страдаем от инфляции

3820

До 4364

преди 11 години

Чуждият цар Фердинанд буквално е бил канибал,сатанист.В мазите на двореца му наскоро бяха намерени кости на хора.

3819

Zzzzz

преди 11 години

МОЛИ СЕ НАРОДЕ И ТОЗИ ПАТ ГЛАСУВАЙ

3818

4485 ++

преди 11 години

водата в Сред. море ще бъде толкова гореща, че рибарите ще събират рибата направо сварена и ще я ядат, защото страшен глад ще настъпи!

3817

Анонимен

преди 11 години

Аз знам че Нострадаамус е казал, че малко след идването на черен папа започва 3 световна война, която ще бъде на религиозна основа. И това съм го чел още през 1995 или 1996г някъде! Казал е още, че камилите ще пият вода на Дунава, голяма част от водата в Средиземно море ще изври от високата температура от изгряващите слънца (ядрени бомби) и двата континента ще се слеят. водата в Сред. море ще бъде толкова гореща, че рибарите ще я намират сварена и ще я ядат, защото страшен глад ще настъпи!

3816

Анонимен

преди 11 години

Двамата отворковци по-долу,защо не вървите при американските

3815

народа

преди 11 години

Нашата държава ще се управи само ако някой чужденец застане да ни управлява.Не сте ли чели история.Били сме в същото състояние и преди.Като нас няма други в света.Дедите ни са били по-умни от нас като са си избрали чужд цар - Фердинанд, защото са разбрали ,че не можем да се управляваме сами и сме крадливо и завистливо племе - нищо, че сме много умни и будни по някога.Никой ли не се сеща за този вариант и не сам ли прав?

3814

Анонимен

преди 11 години

Сега ще се опитат стария номер от 90-те, изкуствена инфлация от вън ! Гадни руснаци и турци

3813

Анонимен

преди 11 години

Тя Ванга в руски филм на ГС казва, че 2013 черен ще стане Папа и ще започне война която ще приключи с милиарди жертви през 2015. Дайте да умираме сега ! На една моя позната преди 2-3 години и бяха втълпили, че на 21.12.2012 света изчезва и тя като почна...Всеки ден къде с кой свари, та до днес !

3812

Премиерът Бойко Бори

преди 11 години

ПремиерътПремиерът Бойко Борисов и управляващата партия ГЕРБ могат да спрат напрежението в страната с един единствен ход, а именно със законови промени, които да задължат монополите да публикуват всичките си приходи и разходи фактура по фактура. и управляващата партия ГЕРБ могат да спрат напрежението в страната с един единствен ход, а именно със законови промени, които да задължат монополите да публикуват всичките си приходи и разходи фактура по фактура.

3811

Ванга =2013

преди 11 години

Ванга изрича друго важно пророчество: Земята навлиза в нов отрязък от време, защото така е определено и никой не може да го отмени. Дойде времето да се отсява плявата от житото. То носи големи промени и изисква нови хора с ново съзнание. Ще дойдат нови водачи, а старите ще бъдат пометени: някои ат тях ще се опитат да се нагодят към новото време, но няма да успеят те са били нужни за времето, което си отива;

3810

Бръчков

преди 11 години

Дано Бойко и компания никога вече не се появят на политическата сцена , откъдето дърпаха конците на корупцията в страната ! Страшното обаче е , че няма реално положителна алтернатива в лицето на останалите мекерета , които до болка са ни познати ! Но всеки народ заслужава своите управници ...

3809

Анонимен

преди 11 години

Борисов е като последния вопъл подигравка на Тодор Живков към народа ! Той е като кучето където се върти покрай касапницата, но месар няма да стане . Но аз ви питам честно, има ли някой друг, който наистина да може да се справи в момента ?

3808

Анонимен

преди 11 години

Магистрати, чиито далавери са на път да излязат на светло. Надяват се, че ще се завърнат старите им покровители. Всички, които се чувстват прецакани от това правителство участници в търгове, обществени поръчки, европроекти и пр. Ще очакват да изместят свои конкуренти и да реализират свои намерения. Това са най-доволните - на първо четене. Сигурно има и други.

3807

Анонимен

преди 11 години

Килърите начело с Петър Стоянов Сумиста. Те също чакат връщането във властта на старите партии, за да излязат на свобода и да не лежат доживотните си присъди за убийства, побоища и палежи. Наглите също черпят. Досега протакаха гледането на присъдите им на втора инстанция. Слави Бинев, Славчо Христов, Чавдар Чернев, Гриша Ганчев, и кръгът Банкя обикновен реваншизъм и човешка омраза. Евелин Банев-Брендо няма да прости, че бе арестуван от това правителство. Две от най-известните адвокатски кантори, въпреки че би трябвало да са благодарни на Борисов и Цв

3806

Анонимен

преди 11 години

Алексей Петров Трактора шампанско за надеждата, че делото Октопод ще бъде протакано и размито, а той ще се опита да влезе в политиката на предсрочните избори. Това е сигурно на 100%. Има съмнение, че част от мутрите, които провокираха кръвопролитията на протестите, са близки до "Октопода". Шампанско гърмят още: Кристина Патрашкова, Явор Дачков, Иво Димитров (Патрашков), Сашо Диков, Илиана Беновска, Теодор Дечев и още неколцина "рицари" на "свободното слово".

3805

Анонимен

преди 11 години

Атака Волен Сидеров печели от оставката и предсрочните избори, защото уличните изяви са неговата стихия. Вече може да съжалява, че допусна ВМРО да се лепнат до него. Румен Овчаров и собственика на Фронтиер Красимир Георгиев, защото се надяват да не излязат всички документи за далавери в енергетиката. Черпи и Корнелия Нинова, защото и нейното име е замесено в такива съмнения.

3804

Анонимен

преди 11 години

Жалко за българските турци, които са много добри хора, но се оставят да ги лъжат. Да видят как живее техният елит, как краде и в какви далавери участва. ДСБ надежда за възраждане на партията и на лидера й Иван Костов. Нищо, че в парламента Костов заяви, че Борисов предал властта в ръцете на БСП и ДПС. Самият Костов през последните месеци странно се сближи точно с тези две партии.Радват се и сините край Мартин Димитров, защото виждат шанс да останат в политиката.

3803

Анонимен

преди 11 години

Но... Нека погледнем кои среди и хора празнуват оставката на кабинета Борисов. БСП реванш, шанс за реваншизъм. Това е традиционно поведение на партята, наследила БКП. Някога БКП се гордееше най-много с въоръжените си групи. Те съществуват и днес, но са съставени от криминални типове и мафиоти. Някога поне са били идеалисти. Днес видните социалисти са най-кръвожадните капиталисти. ДПС реванш. Шанс отново да влязат във властта и отново Доган да разпределя парчетата, както сам призна преди време. Жалко за българските турци, които са много добри хора, но се оставят да ги лъжа