13

АНТИ ЕС

преди 11 години

Европейският съюз,извинете Еврейският ционистки съюз,трябва да се разпадне,той не отговаря на исканията на европейските народи за нормален живот!!!ДОЛУ ЕС!!!

12

mano

преди 11 години

Хърватите заслужават много повече да са в ЕС от нас Българите.

11

Анонимен

преди 11 години

европейците трябвата да изгонят ориенталските ***, и на тяхно място да влязат в съюза хърватите

10

aab

преди 11 години

този парламент да загуби всичките места!!!!..на никой не е нужен!!!....още едни пиявици в света.

9

Анонимен

преди 11 години

751 хрантутници на които всички ние плащаме дебели заплати, самолетни билети, луксозни коли и наеми за престижни жилища или хотели.И какво правят те за нас?Очевидно нищо! Европа затъва със всеки изминал ден защото тия 751 освен да гласуват закони,които обслужват интересите на мултинационалните компании и да пълнят джобовете си с комисиони не ги интересува кой как живее! Корупцията е навсякъде,не само у нас ! Европейския съюз е малко като Комунизма- една Утопия!!!Добра идея,но неосъществима!

8

куцко

преди 11 години

Въх стана тя, пак са рязали с голямата ножица. Един ден да не се упрекват, че са били непрозорливи. Ние Бразилия превзехме - Дилма- наш човек, сега сме с толкова смесени бракове в Европата и толкова много рома емигранти, че скоро очаквайте поне 99% от евро парламента да е наш, Тогава ша видиме бате, кон боб яде ли.

7

Младеж

преди 11 години

Стана ми "гадно"- защо само един?!?!? Да се приберат всички, така ли иначе не правят нищо там. С какво могат да се похвалят, че са направили и успели ...

6

Анонимен

преди 11 години

Да си приберем всички ВЕРСИИ от Европийския ПАРЛАМЕНТ!!! Нека пратим хора които разбират и знаят за какво иде РЕЧ!!!

5

Анонимен

преди 11 години

дано да е на Архонта ....... Бог да го прости . ......!

4

Веска

преди 11 години

България трябва не с едно, а с още трима евродепутати по-малко да има, ако се гледа действителния брой на населението ни.

3

Анонимен

преди 11 години

България губи едно евродепутатско място ....Ама направо не мога да заспя от мъка тая нощ ...и постоянно си го местя от левия в десния крачол.

2

анонимен

преди 11 години

много важно..тъкмо ще се спестят средства за издържането на едно търтейче,,ще ми се да отзоват Нейска ..Надежда Михайлова де..то какво ли значение има вече фамилията и..утре може и да скочи на нова п...а и пак да си я смени-:)) това си е нейн проблем..пък и какво ли зависи от нас и да сме там..

1

ЯСЕН

преди 11 години

НЕ ЕДИН А МНОГО МОГАТ ДА СИ ХОДЯТ !! АРХОНТА - БИНЕВ , ДЕТЕТО ДИМИТЪР СТОЯНОВ . ПЪРВАНОВА И ТЯ!!!