141

Драган

преди 11 години

Нахални до последно ! Утре народа за техните глави ще тръгне , а те се правят на невинни !!Няма такова животно !!!! Всички от БСП И ДПС сте заплаха за България !Когато тълпата стигне парламента .......ще напълните гащите !!!! Забравихте 1997 как ви пазиха полицаите .....какво шубе ви гонеше ...Гад *** !!!

140

гражданин

преди 11 години

До АнонименМного бързо забравяте! След управлението на Луканов и Жан Виденов живеехме много по-зле.

139

АНОНИМЕН

преди 11 години

Миков ,да зареди акумулатора на Румен Петков,защото е негов ред да се изходи по въпроса.Противни ,мръсни смрадове опитваики се отново да яхнат народа,вместо да наведат глави защото май ще се окаже ,че половината от ЕРП СА НА ЧЕРВЕНИТЕ МАЙМУНИ.

138

456

преди 11 години

До СъдияАбе там в района работят на Цветелинка "машинките" Онези за зелената енергия дето ни ги начукват по сметките за тока!!Това ли ти е напредъка!!

137

Анонимен

преди 11 години

СМЕТКИТЕ ЗА ТОКА СА ПО ПОРЪЧКА НА БСП !ЗАЩО?ДА СЕ ПОДСИЛИ ЖЕЛАНИЕТО ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ!ТЕЗИ НАГЛЕДЦИ ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ ТОРМОЗЯТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!КОГАТО СЕ ЯВЕШЕ НЯКОЙ ОЧЕВАДЕН ГАФ СВИВАХА РАМЕНЕ И КАЗВАХА"МОЖЕ ДА Е МОРАЛНО УКОРИМО ,НО Е ЗАКОНОСЪОБРАЗНО!"БОЙКО УВОЛНЯВА! ДА УВОЛНЯВА! СТРАХ ИМА ОТ НОВИЯ ПРОКУРОР,ЗАЩОТО МОЖЕ ЗАКОНОСЪОБРАЗНОТО ДА СЕ ОКАЖЕ НЕ ЧАК ТОЛКОВА ЗАКОННО!БУТАТ БОРИСОВ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ И КСЪС ВСИЧКИ СИЛИ!ЗАЩО? ЗАЩОТО МАЙ НЕЩО ИМ ГОРИ ПОД ОПАШКАТА?СЦЕНОРИИ СЛЕД СЦЕНАРИИ НА НАШ ГРЪБ

136

Съдия

преди 11 години

Ако сравняваш СФ преди 10 години и СЕГА ...Не съм аз смешния : ) А ти явно никога не си ходил из страната...твоята страна е Компютъра !За това и си голосвовен .. и не виждаш разликата :) Даже и в добрич да отидеш, ще видиш със какви машини работят сега и какви бяга преди 10 години : ) Гледате само лошото Никога и Хувабото : )

135

Елена

преди 11 години

Вярно ли?А,ти за какъв според теб ставаш?***,скрий се...!

134

456

преди 11 години

До СъдияПо големи рушвети от тези дето ми иска сегашната администрация не са ми искали!!!Сега рушвет ми искат и държавните фирми!!София и сега си е мръсен град!!Като пишеш глупости първо се огледай и ослушай какво е наистина в страната! Стига с тая партийна агитация ,че подминахте и комунистите!!

133

Б.Б.

преди 11 години

За ***

132

Съдия

преди 11 години

Като слагате минуси искам да се защитите ?Кога бяха най-много убийствата ? Кога цареше най-голяата корупция на КАТ и администрациите? Колко инфраструктура имаше в СФ и Страната? София преди 10 години беше един разбит грозен и мръсен град.. ? ЗАщите ти си минусите..иначе си оставате голопризковци

131

456

преди 11 години

До СъдияТи си *** май!! Държавата я разпродаде американското *** Костов!!Комунистите само я довършиха и то това дето беше останало от царя!!А ГЕРБ 3,5 години караха на рушвети по утъпканите пътища!

130

Съдия

преди 11 години

Тея *** ...не мога да повярвам КОолко са НАГЛИ ...!!! Колко години управляваха и държавата беше един разпродаден магазин...и СЕГА,говорят като някакви МЕСИИЙ !! Тоя мазник дето цял живот ядет от държавни поръчки към странични фирми... е за Затвора не за КОМЕНТАРи !

129

Станимир

преди 11 години

Ало,... анонимния. Ти от тези с дадените от БСП лаптопи за писане по форумите ли си?

128

halvadjia

преди 11 години

Точно пък тоз ли кривондел ще дава акъли.*** демагозите са тия от БСП.

127

ЛЪВИЦАТА

преди 11 години

ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА ТЕБ ......АЛКОХОЛИК МРЪСЕН ...ОБИРАЙ СИ КРУШИТЕ И СЕ СКРИВАЙ В НЯКОЯ ДУПКА ...ИЗЧЕЗВАЙ ОТ ПАРЛАМЕНТА !!! ЗАЩО ВЗИМАШ ГРЕШНИ ПАРИ... КОИТО МОГАТ ДА ПОСЛУЖАТ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА НЯКОЕ БОЛНО ДЕТЕНЦЕ !!!

126

Анонимен

преди 11 години

ЧЕЗ България - Томаш Плескач с месечна заплата 59 000 Евро. Апартамент в центъра на София, Мерцедес S и 6 самолетни билети месечно, 2 бодигарда за сметка на фирмата.ЕВН Йорг Золфелнер получава 70 000 лв, вози се на Бентли Континентал, ВИП апартамент в х-л Санкт Петербург в Пловдив, всеки петък лети с чартърен полет до Австрия.Енерго-Про - Финансов Директор и Управител с по 100 000 лв. заплати, 2 баровски къщи във Варна и 2 в Бояна.Защото управлението на държавата позволява това ограбване ?

125

34

преди 11 години

До Българин ZA terminal 2 na letiste Sofia

124

11

преди 11 години

Ot tebe Mikov i pomia ne stava

123

43

преди 11 години

BSP troianskia kon

122

Анонимен

преди 11 години

До БългаринЗа себе си гласувай.Изброените от теб партии не са ни ги спуснали завинаги от Марс.