709

Детеродни органи

преди 11 години

Абе всички са един дол дренки

708

tribun

преди 11 години

Сергей Станишев се готви да стане следващия премиер,ще го допуснем ли ????

707

Анонимен

преди 11 години

БСП и ДПС са майстори н аподмолните игри.като съборите това правителство и тогава ще стане това което не искате-те пак на власт.не виждате ли,че те използват вашето недоволство политизирайки го срещу самите вас.ЧЕЗ и подобните му са тяхни съиграчи.високите сметки за ток преди изворите са част от плана за докопване на кокала.

706

СС

преди 11 години

И точно ти ли ще ни спасиш от мизерията и ще въздадеш социална справедливост, бе крадлив плъх?!

705

Гея СЕРЖ

преди 11 години

За Бога братя, помогнете. Моята Моника съвсем превъртя. Вече се мисли за Моника Люински и иска да го *** само на премиер-министър !!! А Аз не съм (ВСЕ ОЩЕ). Моля ви братя - ИЗБЕРЕТЕ МЕ ЗА ПРЕМИЕР - само така Моника ще ми го поеме орално. Заклевам ви ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП И МЕН - СерГЕЙ !!!!

704

НЕК

преди 11 години

Добре е да се отбележи, че сегашните цени на тока са именнозаради държавната намеса по време на предишни управленияв които социалистите са имали водеща роля. Хубаво е да се припомни, че близо два милиарда от НЕК бяха източени за АЕЦ Белене и днес те се калкулират във фактурите за тока на българските граждани.

703

Анонимен

преди 11 години

тук постват ГЕРБЕРАСТИТЕ!!!!!

702

Ваня

преди 11 години

При Станишев имахме спокоен сън,имахме работа,имахме мечти и бъдеще,а сега какво имаме,имаме главоболия,гладуващи пенсионери,безработни младежи и специалисти,имаме задължения,които не знаем как ще платим,не знаем как децата ни ще отидат на училище-за университет не може и да си мечтаем.Искаме промяна,искаме спокоен живот и правителство,което се интересува за народа си,не искаме мутри да ни управляват.

701

cosmote

преди 11 години

Мисля,че голяма част от хората са на същото мнение като Станишев.Ако правителството не подаде оставка сега,то ние народът ще ги свалим лятото.Време за нов кабинет и ново правителство,време е да се събудим и на изборите да сме единни не само на протестите,но и в избора на 07.07.2013.

700

Анонимен

преди 11 години

ABE TOIA SMESHNIK SHTO NE VZEME DA SE SKRIE,TA NIKOGA SVIAT I SVETLINA DA GO NEVIDI.....,NAGAL,NAGAL DO BEZUMIE.....,E,KAK SHTE SE OPRAVI STRANATA NI-OT TOZI LI NESHTASTNIK????? MLAKVAI I SE IZMITAI

699

петко

преди 11 години

Който каквото иска да говори, аз за себе си съм направил разлика между това, което беше при Станишев и сегашното. Тогава протестирахме за по-голямо вдигане на заплатите, сега протестираме, за да оцелеем!

698

я пак!!!

преди 11 години

Не е ли наглост ?!

697

еей!

преди 11 години

я да млъкваш бе мишок! протестите са срещу такива като тебе, тарикати! че не можеш да се усетиш и кога да замълчиш, мазен демагог смотан...!

696

СС

преди 11 години

Бебе те знаеме що за крадец си,каде се буташ!?!?!?

695

МЪДРЕЦ БСПАР

преди 11 години

Нещастници,не разбрахте ли ,че с тези протести си осигурявате скъп ток и още по скъп строеж на Белене.Прав е другарят Овчаров ,че,нашата политика е висш пилотаж,много прав и тя е такава през последните 60г.и ако искате да знаете сме ви приготвили още 60.Няма друга парти в света ,която сама в рамките на 23г.два пъти да е довеждала страната до нац.катастрофа и със сълзи на очи да я молят пак да управлява.Щом сами си го искате нема да ви разочароваме.

694

МЪДРЕЦ БСПАР

преди 11 години

До 888 и 889 ние от БСП никога не искаме прошка щото няма за какво да я искаме,винаги демократично сте ни молили да ви обяздваме,както и сега на колене ще ни молите,краката ще ни лижете,да ви обяздим.Ние след 500г.робство сложихме турци да ви управляват и не бяхте недоволни,забравихте и Луканчо и Жанчо.Прошка ли хахаха.Вазелинче душко ви трябва на Вас,щото тоя път и бай *** ще ви обяздва обещали сме му,както му обещахме да му платите откраднатото и го изпълнихме.Не народ а червей.

693

Анонимен

преди 11 години

Драскачите на герб сте супер ***,насрахте се и вече няма с кой да се избършете и ви лъснаха голите ***.*** ги знаем, може да са всичко , но са в пъти по-кадърни от мутрите и калинките на герб

692

...

преди 11 години

Дежавю.... те и те те сдадоха властта на изборите, имеше масови протести януари-февруари.... 2009та.. всеки сам да си прави кой каквито изводи иска

691

american boy

преди 11 години

Станишефф, ти си прочетен открай докрай вестник! Сдавай БСП-то на някой млад и необременен!

690

американецо

преди 11 години

Мръсен съветски социалистически хомосексуалист! Да си събира нааканите *** и да си отива в родния СССР. Наглец! Народа Български не го иска!