258

Анонимен

преди 11 години

Може да си чул и 100 такива случая, но това не значи, че са истина. Преливат с такива случаи само устите на платените пропагандатори.

257

Анонимен

преди 11 години

Хич не са глупости това за надутите сметки, пример един от много, които чух тези дни: Баба живее сама топли една стая с ел. печка. Няма хладилник, бойлер, пералня нищо друго само лампи и печка за утопление и бам сметка за месеца 300 лв. което до сега не се е случвало нито предните месеци, които бяха сходни по температури. И какво сега ще ми викате не били надути, а пък прелива с подобни случаи. Един човек на протеста в София каза, че е измерил напрежението и е било по-ниско. Ами СЕГА?!

256

Анонимен

преди 11 години

И защо крият на колко изкупуват енергия от 2 клона на Марица, а? Май защото и там са ни го набутали здраво с договорените цени. Правителствата са главни виновници те са подписали договорите и за зелена енергия и всичко останало, което в момента води до ненормалните ни сметки за ток, а ДА И измамите на ЕРП-тата с подаване на ниско напрежение за да ни издоят още повече! Всички те са виновни за това нека ги сгазим един път и ние! Стига сте търпяли и стига сте се страхували.

255

Анонимен

преди 11 години

А държавата защо е подписала толкова неизгодни за народа договори за зелена енергия?! Всички правителства носят вина, че са поддържали шмекериите на ЕРП-тата вероятно след тлъстички подкупи както винаги. Толкова много проблеми са ни направили всичките *** и БСП, ГЕРБ, НДСВ, СДС всичките! За това на протестите не само долу ЕРП-тата ами и долу всички крадливи политици ***! Народа е гладен и се топи бързо. Излизайте на протести СТИГА ВЕЧЕ МАФИЯ!

254

Анонимен

преди 11 години

Цялата работа е политическа игра, завишени сметки няма. Досега никой не е показал такава сметка, само раздувки, за да се настройват хората.

253

Анонимен

преди 11 години

Сметка от 300 лева се натрупва само ако топлиш на ток двуетажна къща.

252

Анонимен

преди 11 години

Тези които казват, че не трябвало против ЕРП да се протестира, а против ниските доходи явно не са ги жилнали с надути сметки и не знаят какво е чувството да ти откраднат повече от парите, за които работиш за едното нищо. Разбира се и доходите са ни ниски и там има голям проблем, но е факт че ЕРП-тата си правят шмекериите като подават по-ниско напрежение и ето на ти сметка 300 лв. като предния месец е била по-малко от половината. Не може да ни крадат така. МАФИЯ! Това е гавра с народа!!!

251

Анонимен

преди 11 години

Министърът е ***. Няколко милиона няма как да се отразят на сметките за ток. Цялата работа е политическа игра, завишени сметки няма. Досега никой не е показал такава сметка, само раздувки, за да се настройват хората.

250

БОЙКОВА ЗИМА!

преди 11 години

БОЙКОВАТА ЗИМА ДОЙДЕ-НАРОДА БЕДЕН И ГЛАДЕН ИЗЛЕЗЕ НА УЛИЦИТЕ ТЕ ВСИЧКИ СА ПРОТИВ ТЕБ БОЙКО МАФИОТОВ БУДЕВ.ЗАТВОР ЗА ТЕБ И ЗА ПАРТИЯТА ТИ ГЕРБ-ГРАБИТЕЛИ И УНИЩОЖИТЕЛИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.КОЛКОТО ПО-БЪРЗО ТЕ ИЗРИТАМЕ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ГРАБНАТ ТОЯГИТЕ И ДА ГИ ИЗПОЛЗВАМЕ СРЕЩУ ТИЯ КОИТО НИ УНИЩОЖАВАТ И СЕ МИСЛЯТ ЗА ВЕЧНИ!СТИГА ТАЯ ТИРАНИЯ.СМЪРТ НА ДУШМАНИТЕ!ДА СТРОШИМ ГЛАВАТА НА ЗМИЯТА НАРЕЧЕНА ГЕРБ!БУДА И КЛИКАТА ОКОЛО НЕГО В БЕЛЕНЕ ДА СТРОИ ПРИНОДИТЕЛНО АЕЦ!

249

Alice

преди 11 години

Цените за ток в Европа:konzertfilmer.de/alice/Alice-Electric_current-bg.html

248

Анонимен

преди 11 години

Вероятно не протестират от скука ! Настояването за национализация на енергоразпределителните дружества не е достатъчно ! Трябва да има наказани със затвор, защото ако крадливата схема години е работила безотказно в едно дружество, защо да не проработи и в държавата ? Ако закона и системата са еднакви аз не виждам никакъв проблем краденето да премине от един джоб в друг.

247

НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ ,ЛИ.?

преди 11 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ !!!!!!ЯВНО, НЯКОЙ ПАК ИСКА ДА ПЕЧЕЛИ ОТ СКРАП И ПРОВОДНИЦИ ----ЗА "държавна сметка"!ИСКАТЕ НОВО "кремиковци " и БДЖ ,ли ...??!!!...ТА ДА СИ КРАДНЕТЕ НА ВОЛЯ , НАЛИ.....ХА,ХА,ХАААААААААААААА....ХИТРО!!!!

246

2

преди 11 години

Айде бе, днeсбг, не трийте неудобните коментари, ами кажете защо най-важната новина сте я забили в *** г-ъ-з? така е по-удобно на господарите ви от правителството ли?апелирам всички да наказвате подобни псевдо-медии непосещение, рекламодателите ще свършат останалото като спадне интереса!!! аз смятам да спра да посещавам вече този "новинарски" сайт!

245

Анонимен

преди 11 години

не ви разбирам това българитенали излезнахте голи от соца и бедни какво толкова са ви откарадналенали нищо си нямахте и сега 25 години ги грабили то се граби от където има

244

1

преди 11 години

Айде бе, днeсбг, не трийте неудобните коментари, ами кажете защо най-важната новина сте я забили в *** г-ъ-з? така е по-удобно на господарите ви от правителството ли?апелирам всички да наказвате подобни псевдо-медии непосещение, рекламодателите ще свършат останалото като спадне интереса!!!

243

национализация

преди 11 години

Национализация на всички естествени монополи. НЕ одържавяване а национализация. Одържавяването значо че трябва да си ги изкупим обратно. Ако са държавни можем да ги контролираме. Ако са частни - дреме им на у*я за протестиращите. Частника го интересува само макс печалба - ако няма конкуренция *** колкото може. Държавния монопол не може да си позволи да вдига цените много много защото властта ще се смени при следващите избори.

242

3

преди 11 години

До offffЯвно не се сещаш, но ако минималната заплата е 700лв., а твоят труд не е достатъчно ефективен/полезен за да ги изработи тези 700лв., автоматично оставаш без работа....

241

КАКВИ СЪЛЗИ ,БЕ....

преди 11 години

ИМА ПЕДЛОЖЕНИЕ---ДА СЕ РАЗТУРИ ЕНЕРГИЙНИЯ МОНОПОЛ НА ПАРТИЯТА!!!!Начините са три:1/с молитви2/със стачки3/със неплащане на сметките/като им резнем парите/...защото всичко е за пари!ИЗБИРАЙ !!!Днес всеки е свободен да реши сам проблемите си!

240

Анонимен

преди 11 години

До КАКВИ СЪЛЗИ ,БЕ...дай друго предложение как да намалим цените.

239

КАКВИ СЪЛЗИ ,БЕ...

преди 11 години

КАКВИ "РОБСКИ ПРОСТОТИЙ" СЕ ДРЪНКАТ ТУКА..ХАХАХАХАХАААААААААА...ПРОСТО --ПРЕСТАВАМЕ ДА ПЛАЩАМЕ!!!!!---НЕКА СЪДЯТ , ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!!!....ДАЛИ ,ЩЕ МОГАТ ??!!!А , ДА ВИДИМЕ...ХА,ХА,ХАААААААААААА...!...ПА , ИДА НИ ОСЪДЯТ----КАКВО ОТ ТОВА !!?????