278

Анонимен

преди 11 години

В Монтана кога ще е протеста искам да си пристигна от Базел

277

Анонимен

преди 11 години

Не, драги! От партията на мизерията и търпението сме! Странджа вече знаем къде живееш спи спокойно

276

iskra

преди 11 години

EDIN NAROD -EDNA CEL -EDIN MORAL -EDNA SADBA . EDIN ZA VSICHKI , VSICHKI ZA EDIN.

275

Анонимен

преди 11 години

Странджа какво ще правиш след 3 месеца ? Трябва да обръщаш резбата . Вземай пример от Янето . Учи се да се навеждаш и на друга страна.

274

Vagabond

преди 11 години

Утре на протест, този пич ще ви надъха!!! vbox7/play:m9e97ce00b

273

Анонимен

преди 11 години

Само така стачки до дупка . Да се измитат всички монополисти заедно с некадърното управление.

272

аз

преди 11 години

ПРОТЕСТТА трябва да е срещу всички монополи ,ограбвали хората и срещу всички политици станали милионери на гърба на народа.

271

аз

преди 11 години

Няма правителство ,което да не се страхува от народния гняв , затова всички на протест,това е единствения начин да ги накараме да се съобразяват и с народния интерес.Крадяха и живяха необезпокоявани 23 години .Стига робство.

270

аз

преди 11 години

Варненци и пловдичани ни засрамиха. СОФИЯНЦИ утре всички на протест от 11 часа пред МИЕТ на ул. "Раковска" до "Славянска беседа".

269

beta

преди 11 години

До лупи"Софиянци" се страхуват да не ги върнат пак на село.

268

мунчо

преди 11 години

абе,защо няма поне един *** на протестите и защо никога не съм виждал *** на касата да си плаща тока!?

267

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Ето Бойко ще ви помогне питайте го, ама невие мързеливи червени, само знаете да протестирате.

266

Анонимен

преди 11 години

То никой няма завишена сметка. Всичко е инсинуация с политическа насоченост. Ако поискаш да ти покажат изкуствено завишена сметка, няма да ти покажат. Високите сметки са само раздувка на политагитаторите от БСП

265

лупи

преди 11 години

Странно софиянци къде са? Взимат си големите заплати, плащат си големите сметки!

264

Astarot

преди 11 години

Много хора не излизат да протестират, защото не вярват, че нещо може да се промени. Може и да са прави, но всички сме длъжни да дадем отпор на наглостта с която ни третират.Важно е да знаят ЕРП-тата и държавните комисии, че не могат да си правят с нас, каквото си искат, без да излезем насреща.Аз лично, нямам особено завишена сметка за тока, но съм съпричастен с хората, които са пострадали от игрите на ЕРП-тата.Утре в 11 ще има национален протест. Нека, всички излязат!

263

Анонимен

преди 11 години

А по колко трябва да взимат?

262

Анонимен

преди 11 години

Дали да не се хванем на бас колко от протестиращите имат партида на свое име?Но пък протеста е удобен повод да се отъркаме о някое гадже...

261

Анонимен

преди 11 години

Като гледам на тия протестиращи мам и тате им плащат сметките. А това не беше ли фашистки лозунг - един народ, една борба? Аз например също съм българин, но не подкрепям комуниатическите инсинуации.

260

да

преди 11 години

Наивници са протестиращите, а Боко лъже и маже. Истината е: Правителството няма интерес и никога няма да допусне да се намалят сметките за ток, за вода, топло, храна и т.н. ЕДИНСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС НА ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ДА ИМА ВИСОКИ СМЕТКИ И ВЪРХУ ВИСОКИТЕ СМЕТКИ ДА НАЧИСЛЯВА И СЪБИРА ДДС. ОТ ЯСНО, ПО-ЯСНО. Основните играчи в икономиката на България са офшорки, и всичко се изнася навън. Единствения приход на фиска е от ДДС, толкоз. Тогава какъв интерес има правителството да наложи намаляване на цените АБСУРД да се случи наивници са протестиращите. Боко ще лъже и маже, ще дрънчи новата шефка на Д

259

Анонимен

преди 11 години

Разбира се, че е така. Старият ти електромер е отчитал по-малко, бил си на далавера, а сега виеш.Толкова време си висял на гърба на другите и те са ти плащали част от сметката.