8

Анонимен

преди 11 години

Тялото ,ако сте в някои глуповат комплекс без никаква забележителност да ,но навсякаде кадето има какво да се види (градове) и да се впие от духа е различно.Що ли се едно слушам, шоп на море дето кисне само във водата и е доволен.

7

?!?

преди 11 години

Aбе като ви е досадно да вървите до плажа, не ходете, стойте си у вас.

6

мари

преди 11 години

Историята се повтаря! Сега ще дойдат червените, ще изтеглят безбожни заеми, ще си напълнят гушките, а следващото правителство пак ще трябва да ги връща, и то от кого ще ги вземе - естествено от нас!!!

5

Кор

преди 11 години

Може да са засукани тия места по снимките, ама като си помисля че морето в тях е пълно с акули и всякакви други гадини - мерси! По добре тук или при комшиите.

4

Анонимен

преди 11 години

До 4Поредното мнение на комплексиран мъж,вадила съм достатъчно пари за почивка и пак ще извадя,но не виждам коя ще те вземе точно теб.

3

Анонимен

преди 11 години

Ахахахахахахаха много манипулативно избрана статийка. Айде да направим като тях и да застроим плажовете нали ? А ? Ще ви се нали ?

2

Анонимен

преди 11 години

Вие жените се интересувате само от глупости. Сейшели, Хаваи, Бали, Маорски острови и т.н.А защо Вие не платите за една почивка до там? Вадите средно по 10 бона и идвам.

1

НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

преди 11 години

ЕТО ТУК МОЖЕХА ДА ПОЧИВАТ БЪЛГАРИТЕ АКО НЕ БЯХА БЪЛГАРОФОБИТЕ И МУТРИТЕ НА ГЕРБ ДА ОКРАДАТ ВСИЧКО..САМО ВОЛЕН СИДЕРОВ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ТАКА ЧЕ ВСЕКИ БЪЛГАРИН ДА СЕ ПОЧУСТВА БЯЛ ЧОВЕКАТАКА ПОБЕДА