54

HenoHocuM

преди 11 години

До РХНе оръжията а хората убиват! В ЮАР престъпността е изключително висока, и човек без оръжие се оставя на произвола на всякакви бандити.

53

Анонимен

преди 11 години

тя искала да го изненада в четири сутринта а до тогава къде беше.

52

Anonimen

преди 11 години

Tozi mojeshe da otarve dojivotna prisada,dori i okolo 10 godini,samo ako beshe se slu4ilo tova v BG i ubiistvoto razsledvat BG prokurori, i go sadiat BG sadii.

51

Анонимен

преди 11 години

Само на мен ли тоя ми прилича на Бареков?

50

Месия

преди 11 години

Благодаря!

49

РХ

преди 11 години

Във всеки дом в който има оръжие и с това оръжие се убие член на семейството или домакинството. В 9 от 10 убийства вертвата е жена!Извод:Тестостерона е убиецСъвет:Жени ако можете избягвайте да имате връзка или да живеете с мъже притежаващи оръжиеВече не мога да цитирам статистиката за самоубийства, но в домакинствата в които се съхранява оръжие вероятността някой да се самоубие е много кратно по-голяма от това някой да се самоубие ако няма достъп да оръжиеИзвод:ОРЪЖИЯТА УБИВАТ!НЯМАЙТЕ ГИ

48

хх

преди 11 години

Докато не се докаже,че е виновен,аз ще продължавам да му се възхищавам.И разни хахави,които го наричат "АНДРОИД" май имат самочувствие НУЛА.Сравнението е изключено като се има в предвид какво е преживял и колко много е постигнал Оскар Писториус.

47

Анонимен

преди 11 години

сигурно вечерта на 13 му е казала, че няма да празнува с него Свети Валентин

46

Анонимен

преди 11 години

много интересна двойка са били

45

V

преди 11 години

Не искам да го оправдавам човека. Ако не беше спортист, никой нямаше да обърне внимание на тази трагедия. Най-много в някоя колонка "Мъж застреля приятелката си с 4 куршума".Предполагам повечето от Вас са наясно на какво са способни жените (тук сега спокойно ;)) и как могат да направят луд един мъж. Ама за това е виновен света в който живеем.

44

Анонимен

преди 11 години

психопааат

43

Анонимен

преди 11 години

Абе щом я е застрелял през вратата е умишлено убийство. По-рано в медиите тиражираха, че тя го събудила и в просъницата той вадейки пистолета, я е прострелял. После се оказа, че изстрелите били всъщност 4 и тогава изторията вече леко понамирисваше. А сега се оказа, че не го била събудила, а той я бил застрелял през вратата. Ами честитил и е св. Валентин по негов си начин..., а сега и държавното обвинение му честити на него самия.

42

Анонимен

преди 11 години

mi da mre i toi shto reve....

41

Анонимен

преди 11 години

На разни де се раждат без крака,ръце ,очи, ... природата им е объркана ,дали се опитваме да ги правим хора или не само става по зле.Казал го е народа пази се сляпо да прогледа,а и да помислим тоя андроид иначе дали нямаше да си народи други андроиди -безкраки с тая кака дето има бая хубави гени!Та и които предизвиква съдбата и прородата -губи.

40

Темерут

преди 11 години

Героят от олимпийските игри, дал надежда на хиляди сакати хора в африка случайно убива приятелката си с четири куршума, от които 3 са попаднали в целта! Game over!

39

Анонимен

преди 11 години

Ебнала е някой с три крака и е побеснял. *** не знам за какво, те изневеряват на такива с три крака. Бе въобще обичат да си изневеряват.

38

AZ

преди 11 години

N 43 e *** a komentara mu e prostashki za pochinal chovek!!

37

гага

преди 11 години

затова са казали- не жали сакатите, те са от господа белязани, за да се пазиш от тях

36

Темерут

преди 11 години

И аз това твърдя, това не може да е грешка, като стреляш толкова пъти, то е за да убиеш, не е по погрешка.

35

Темерут

преди 11 години

Имаше статия за него, той се е родил без крака, и освен това е със някакво заболяване, което не му позволява да чувства болка, горял се е на печката без да усети, едва ли само това са му били уврежданията, иначе пишеше още, че закупил огромен брой протези и ги раздавал на бедните инвалиди в Африка... ама, като нищо ще се окаже, че си е бил сбъркан в главата...