19

Диляна Николаева

преди 9 години

до моята ПСИХАРКА ТАНЯ! Неуважаема Танче, явно или си човек на кмета , или си някоя друга простакеша, която си пъхаш носа , където не ти е работа! Ако искаш си наври носа някъде в ДЪТАТА на прокурорите или на кмета! По-скоро сигурно вече си го вряла много пъти, че компетентността ти по отношение нашият КАЗУС е явно НАСТРЙНИЧЕСКИ! Не ми е ясно откъде си толкова запозната с нашият КАЗУС, НО В КРАЙНА СМЕТКА Е И ТОЛКОВА БЕЗЗНАЧЕНИЕ, ЗАЩОТО СЪС СИГУРНОСТ СЕ ПРИКРИВАШ ПОД ДРУГО ИМЕ И ПИШЕШ ГЛУПОСТИ!

18

Таня

преди 11 години

До ДилянаДида Маркосян. Няма по проста жена от тая кукумявка.Виновен и е целия свят,защото тя с откачените си близки, не знае какво подписва.Всеки ,който е малко грамотен е наясно ,че няма как прокурорите да са и виновни ,че са продадени земите на майка и и леля й.Няма такова понятие кражба на земи.Вие драги журналисти четете малко повече не приставайте на акъла на една откачена жена.В съда се доказа,че подписите на майка и и леля й са напарвени от тях и не са подписани от никой друг.

17

Анонимен

преди 11 години

Дида Маркосян. Няма по проста жена от тая кукумявка.Виновен и е целия свят,защото тя с откачените си близки, не знае какво подписва.Всеки ,който е малко грамотен е наясно ,че няма как прокурорите да са и виновни ,че са продадени земите на майка и и леля й.Няма такова понятие кражба на земи.Вие драги журналисти четете малко повече не приставайте на акъла на една откачена жена.В съда се доказа,че подписите на майка и и леля й са напарвени от тях и не са подписани от никой друг.

16

Анонимен

преди 11 години

не е взел нищо, но като видиш повечето коментари по-долу и ти се изяснява птичия акъл на много сънародници. всеки се пука от злорадство, обвинява, раздава присъди, вярва, че ако някой е задържан, е виновен. като му дойде на неговата глава, се извива като червей. не мога да разбера колко певци трябва да бъдат пребити, дребни търговци - арестувани, за да се схване, че в тази *** няма нито милиция, нито съд, нито нормална демокрация.

15

Анонимен

преди 11 години

Поредната фалшива ИЗЦЕПКА на ТИКВАТА!Не е взел нищоооооооооооо!

14

Анонимен

преди 11 години

Четете бе,***!Адвокатът е СВИНЯТА!

13

Анонимен

преди 11 години

6TE SE IZVINAT 4E E STANOLO GRE6KA NE SAM 4UL 4E VAV BALGARIA VZIMAT PODKUP TOVA E GOLEM 6OK,IZNENADAM SAM

12

bg

преди 11 години

Не прави "делчо", затова го арестуват.

11

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен няма да аресуват прокурор без причина

10

Иван

преди 11 години

Голям мошеник е този повярвайте ми

9

нимка

преди 11 години

Важно е да се омаскари човека. ...После да доказва, че няма сестра....

8

Анонимен

преди 11 години

поредния смешен цирк.гарван гарвану око не вади.хишете колкото да си губим само времето да четем.те престъпниците не влизат в затвора...камо ли разни прокурори и съдии.кьорфишек!

7

БГ действителност !!

преди 11 години

Ха! Да не би някой,запознат със истинската Българо-абсурдистанска действителност, да очаква да има последствия за този Прокурор?!?! Ако има такива.... трябва да са гоУеми балъци и балами,жалните....!!!

6

Диляна

преди 11 години

Не знам, и не мога да коментирам арести на неизвестни всички ни прокурори, но знам само за прокурор Евтим Евтимов и Цвети Пашовска от РП-Мездра! Тези прокурори със сигурност са за затвора! Не по различно трябва да понесе и Любен Владинов! Как само си затварят очите за престъпления извършени от длъжностни лица! Вариантите за тези магистрати са: или получават подкупи или не разбират нищо от работата си! Така, че и при двата варианта са за пандиз и никога повече с право да изпълняват длъжността !

5

Анонимен

преди 11 години

Алооо, няма ли ---БИВОЛъ ,да каже нещо по въпросЪ,или само по Бойко ще се плюе?

4

Анонимен

преди 11 години

Наближават избори и за кампанията са необходими пари за "кебапчета". Просто "Думам ти дъще, сещай се снахо.".

3

Човек от народа

преди 11 години

Идеята е, ако може да се разберат финансово и да покрият прегрешенията му все едно нищо не е станало , а не че не знаят за какво е арестуван.Гарван на гарван око не вади!

2

Анонимен

преди 11 години

Нека плюенето срещу Цветанов започне сега...Хайде..ПиАр...нищо не прави, апартаментите...и т.н. :)

1

Анонимен

преди 11 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ когато арестуват някой,тоя някой не трябвали да знае защо са го арестували или трябва да чака с часове за да измислят защо са го арестували?как така още не е ясно защо