45

Сокол

преди 11 години

В Италия ще му дадат поне 15 години и то веднага! Тук корумпираните съдии от по-горните инстанции ще го оправдаят поради "липса на доказателства и процедурни нарушения" :))

44

ranik56

преди 11 години

Това е потупване по Рамото .

43

Млад Шумкар

преди 11 години

Споко ве, ние Ванко 1 пуснахме та Брендо ли няма да го пуснем. Печелиме изборите и променяме закона, Брендо е нужен на партията.

42

Живко

преди 11 години

Ама как само говорите за "някакви си 7 години затвор". Еййййй имате ли си хабер какво са 7 години в пандиза ???

41

Анонимен

преди 11 години

Закво ги поствате туя новини като след градски съд има апелативен после върховен ли къв *** сам му мамата , няма да влезе в затвора не се притеснявайте щото съдебната ни система е *** а съдийте ни за един *** не стават

40

Ал Пачино

преди 11 години

Скапаната съдебна система ни замазва очите! Накрая парата ще реши условни за всички!"...Според мен България е една умираща, изчезваща държава, чието общество е загубило способността си да реагира адекватно на наглостта на подлеците, наметнали върху си наметалата на демокрацията и пазарната икономика, и представящи се за политици и бизнесмени.

39

ДО 48

преди 11 години

Как какво ни занимават,то май всички трябва да искаме обяснение на тези подкупни и продажни съдии,що не им дадохте условни присъди смешници измислени

38

Непознат

преди 11 години

Какво се занимават с тези *** и място в новините им заделят на година колко млади умират заради такива като тях

37

сгс

преди 11 години

Мафията в БГ - е създадена от червената машина.И е създадена с цел да пълни партийните каси - на всички партии(със така наречените дарения) - Изпрана държавна пара дадена от политическата хунта.Партиите в БГ. са създадени с цел прибирането на държавната пара и даването и на мафиотските структури с цел изпиране.Колкото до този индивид Брендо,той е изпрал не - малко държавна пара.

36

Анонимен

преди 11 години

BRAVO,BRAVO SAMO TAKA ZA 2MIL.I ZA NARKOTICI 7-g. E TAKA SE SADAT NARKOTRAFIKANTI BRAVO I BRAVO kolko narod esa umreli ot tozi, tova ne e SAD MAFIOTSKA DARJAVA

35

.

преди 11 години

Загуба 2 000 000 ЕВРО = 7 години пандела и 30 000 ЛЕВА , престъпник да си в тая дупка ! КОЙ И КОГА ЩЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ОТ СЪДИЯТА ,КОЙТО Е ИЗДАЛ ТАЯ СМЕШНА ПРИСЪДА !??? Хората живеят в своеобразен затвор , борят се с всякакви идиотщини , мръзнат и пестят с десетки години , а този е изкарал 2 000 000 ЕВРО срещу някакви си 7 години в пандиза !!!

34

Ужас

преди 11 години

Банев беше много възмутен защо са го изключили от партията :D Социалистите ще останат без спонсори за изборите :D

33

младен

преди 11 години

До АнонименДАНО ГО ЗАТВОРЯТ В КИЛИЯ С ДВАМА ***-БОКСЬОРИ а аз съм лежал в турция в килия с три турчета тренирали борба !

32

Анонимен

преди 11 години

ДАНО ГО ЗАТВОРЯТ В КИЛИЯ С ДВАМА ***-БОКСЬОРИ

31

Анонимен

преди 11 години

Ония нашия шапион в Бразилия за няколко килограма му дадоха 9г, тоя е прекарал със тоновеза стотици милиони евро и му дадоха 7г!! Няма такава *** като тук, на изчезване сме!

30

qwer

преди 11 години

Колко ще лежи онзи нашият транспортьор на дрога Гълабинчо в Бразилия и за колко кг става въпрос, а този *** почти е оневинен от Бг корумпирани съдии и прокурори

29

Анонимен

преди 11 години

екстраще полежи 3-4г и е готов. нищо работа, все пак става дума за десетки милиони.

28

qwer

преди 11 години

По белите държави такива *** не излизат от затворите, а да не говориме какви глоби отнасят по-големи от доказаните им кражби, а тоя харсъзин 30 хил лева, че тези пари са по-малко от един съдийски рушвет бе. Такава съдебна система не съществува никъде по света, да бегат всички бандюги към България, защото хем няма да бъдат съдени, хем и ще бъдат скрити и покрити, а и паричките им една част ще се съхраняват от съдът и прокуратурата, а по-голямата част ще бъде покрита и запазена.

27

Анонимен

преди 11 години

До----5 грама ,...се лежи /според закон в Бе-ГЕТОТО /----12 г.,МИНИМУМ!Но за богатите престъпници ,за тонове ДРОГА ,-----УСЛОВНО!?!?!?!?

26

Анонимен

преди 11 години

Следва ,САМО в Бе-ГЕТОТО!След обжалване ,....на 100% ,се стига до:----СПОРАЗУМЕНИЕ-ИЗВИНЕНИЕ и УСЛОВНО ----това е Бг-СЪД. СИСТЕМА ,...ВСЕ ОЩЕ !