40

Анонимен

преди 11 години

Еми за това сме на това положение , за6тото *** и *** като тоя ги титулувахме като Царе и ги канихме по телевизионни програми и от тях ни зависеха избори и т.н ! Тоя и Цветелин Кън4ев да ги обесят за назидание пак 6те е малко !

39

BogBen

преди 11 години

(от 48) ..обица на ухото. Ти да не си мислиш, че някой Народен представител ще бъде изкупитрелната жертва? Не знаеш ли, че те си гласуваха законче, кото ги прави правоспособни?А ти защо не си се сетил да си платиш, че да ти спретнат едно законче и да си царуваш докато си жив? Така е брат ми, който не си плаща, лежи в дрънголника, за да му дойде акъла в главата. Какво, нямаш акъл ли? Ай сега, ти да не си мислиш, че те пък имат? Ама на, за сега стой си на топло....

38

BogBen

преди 11 години

( към 47) никой нямаше да се сети за тебе, а още повече да те съди. Ама така е, като не четеш статистиката. Ай сега, неможеш да четеш! Засрами се бе! Другите могат ли да четат, хмм? Да , ама те убиват и никой не ги съди. То убийството не е престъпление, само ако се заканваш ...Другият път не се заканвай, а просто убивай, ще си истински цар! И запомни, колкото си по-близо до съдебната палата, толкова е по-безопасно. Просто си стреляш за удоволствие. Ама първо си почини в дрънголника, за да ти е.

37

bogomilpet

преди 11 години

Яааа! Значи сме започнали да се справяме с корупцията и престъпноста! А бе Киро, какъв цар си като си минал пеш? Ако беше с каляска или с каруца поне, нямаше да се окаляш, а щеше да си останеш чист! Ами огледай се бе царчо, ако се занимаваше с милиони, а не с тези кокошкарски 240 000, никой нямаше да те забележи! Щеше да си царуваш още бе... На всичко отгоре си се заканвал да го убиеш! Защо не знаеш, че заканата е най- тежкото престъпление? Ако го беше убил,

36

Анонимен

преди 11 години

А ЗА ПОРЪЧКАТА НА УБИЙСТВО НИЩО -ЗНАЧИ В БЪЛГАРИЯ ПОРЪЧВАНЕТО НА УБИЙСТВО НЕ Е НАКАЗУЕМО ТАКА ЛИ.И ЗАЩО ИМА ОБЛЕКЧЕНИЯ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ СЛЕД КАТО ВЕЧЕ Е РАЗКРИТО-ЗА СЪЩОТО НЕЩО(УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ И ПОРЪЧКА НА УБИЙСТВО) В САЩ ЩЕ ЛЕЖИ ПОНЕ 100г А В БГ 2Г И СЛЕД ЕДНА Е ВЪН.НАЛИ БОКО ОБЕЩА НА СЕМЕЙСТВАТО НА АНГЕЛ ЧЕ КИРО *** ЩЕ ЛЕЖИ ЗА УБИЙСТВО.А И ЗАБРАВИХ В САЩ САМО ЗА ПОРЪЧКАТА ЛЕЖИ НАРАВНО С ИЗПЪЛНИТЕЛЯ И ТОВА ОЗНАЧАВА "ДО ЖИВОТ"НО *** НАЛИ Е СПОНСОР НА ГРОБ И ЗАТОВА НЯМА ДА ЛЕЖИ

35

Шароне

преди 11 години

Къв цар тоя гнусен ***, бе?!Я се вземете в ръце!Няма в света държава, в която престъпен, крадлив и лъжлив *** да убива хора и да минава метър за това.След като излезе от панделата трябва да го намерят хората от Катуница и да му постелят бетонно легло.Както на него, така и на децата и особено внуците му!Има и свестни ***, но тоя мерзък вонящ *** трябва да изчезне от лицето на земята българска!

34

Анонимен

преди 11 години

Стига вече с тия царе ! Що е цар е мушеник мафиот

33

Анонимен

преди 11 години

Цацаров, Цветанов и Марковска са укрили много повече данъци.

32

Анонимен

преди 11 години

стига сте писали за тоя *** бе.дано го ощастливят тая вечер в затвора.

31

George1

преди 11 години

Dnes.bg продължава да титулува тоя вмирисан ***.Позор

30

maria7600

преди 11 години

***

29

Умберто Еко

преди 11 години

"...Според мен България е една умираща, изчезваща държава, чието общество е загубило способността си да реагира адекватно на наглостта на подлеците, наметнали върху си наметалата на демокрацията и пазарната икономика, и представящи се за политици и бизнесмени.

28

Републиканец

преди 11 години

Одобрявате ли в република журналистите да дават титли на престъпниците, а после да се чудим кое ги правело недосегаеми? Ако не одобрявате наслагайте минусите-ще се радвам да си вземат бележка и самите журналисти от получения резултат.

27

Анонимен

преди 11 години

Гнусен ***,скрил толкова данъци,а съм сигурен че другите *** гнусни от семейството му нямат даже и здравни застраховки!

26

?

преди 11 години

Менда оправи НАП Пловдив, сега оправя Б-я и народа ще и сърба попарата.Нещо герберите се позагубиха от 2- 3дни- защо ли?Вчера си избраха нов кадър в ДКЕБР днес скандал с цигари.

25

СДС е СДС

преди 11 години

При СДС *** се криеха, беше ги страх, само СДС вкара страната в правилния път, само СДС може да ни оправи, да ни върне на печалившата писта

24

Цар Киро е №1

преди 11 години

Цар Киро в затвора, вижте как е крал заедно с ЕВН, нечувана наглост, само в7plus7.net

23

Ванко

преди 11 години

Навремето Ал Капоне го вкараха доживот единствено и само за данъци а тази *** българин цял живот се подиграва с държавата ,законите и институции и за капак по-лека пръсъда.Господа от съдебната влат как ли спите нощем,броейки подаръците или съвестта ви е чиста като на бебе? Как е възможно в държава от евросъюза цели роски фамилии да не положили и ден трудова дейност а да живеят като рокфелер, къде сте институции-прокуратура,нап,данъчни, полиция и не на последно къде е това обществото?

22

до 24

преди 11 години

А министър Добрев заяви, че контрабандата на цигари на новия шеф- престъпник на ДКЕВР не било предпоставка за отстраняването й.

21

до 24

преди 11 години

А Галеви как са?