75

бай Шано

преди 11 години

при скорост от 200 разхода скача 3-4 пъти над нормалното ,затова му е свършил бързичко резервоара ....НО все пак е имал 200 км магистрала (почти като у БГ)

74

ha ha

преди 11 години

начетох се на глупости, спирам да чета, специално до 70, ти, маи не си вдигал капака на кола изобщо, значи *** на спирачките не е механично свързан със спирачната помпа ???? и скоростите на автоматика ги сменя потенциометър ??????? многоо си зле.

73

ha ha

преди 11 години

85, ти кво караш та се отваряш, малко статистика, защото виждам, че си много светнат, относно троиките, са наи надждните коли доказано и наи-много продаваните втора ръка в германия, няма електроника, няма проблеми,

72

ha ha

преди 11 години

евтина реклама на френските ***. сорри рено фенове, ама не струва рендето. преди години може и да са били успешни коли, но не и в днешно време.

71

от 62

преди 11 години

Значи сега разбирам защо има война по пътищата в БГ..вие сте мега *** почти всичките дето пишете тука..селяци вие разбирате ли от електроника и коли?? 100 % съм сигурен че 90 % от пишещите тука сте Голфаджий и сте мега *** селяци..карайте си двойките и тройките бараки или опелите и не се обаждайте..колата в такъв момент като на тоя веднага трябва да се изключи и до 2-3 секунди да се включи--така се прави рестарт на бордовия и на цялата система..карл съм кола с бутон старт и с ''пера'' на волан

70

Мусолини

преди 11 години

до ха ха хаРено са много добри автомобили, а пък аз трябва да ти кажа, че с Рено 5 бензин 1.4 съм вдигал скорост за проба от близо 170 км, а какъв е проблема за една Лагуна да поддържа 200 км.

69

TankoBG_

преди 11 години

До ХА ХА ХА!! 81Ха ха. Че за моята Лагунка 220 км/ч не са никакъв проблем.

68

с.

преди 11 години

Рено си имат взимане-даване с Формула 1,а и правят камиони и оборудват доста марки с двигатели!Освен това за съвременен автомобил 200 км не са никакво предизвикателство!Е,с голф 2 тунингован в Перник не могат да се мерят де!

67

Анонимен

преди 11 години

Добре, че му е бил празен резервоара....

66

Анонимен

преди 11 години

не се учудвам все пак кабелите за рено ги правят в язака в Ямбол където наемат само ***

65

Анонимен

преди 11 години

До гошо сетратаТо няма контактен ключ. Той стои в джоба ти и паищ и гасищ двигателя с бутон. Което ме подсеща че ако е изхвърлил кключа през прозореца евентуално алармате ще угаси двигателя.

64

с.

преди 11 години

Откакто смениха жилата с потенциометри така се получава!Няма спиране!На разбирачите,които плюят френските коли ще кажа,че и ауди правят тоя номер!Опел също,а в Щатите имаше такъв случай с Лексъс!Автомобилните производители ползват еднакви компоненти защото пестят разходи и нито една марка не е застрахована от подобни проблеми!

63

Някой

преди 11 години

В България е имало същия случай преди няколко години с Опел, полицията пак е отбила движението, но е имало прекалено остри завои. Водачът е катастрофирал и починал на място.

62

брей

преди 11 години

Сигурно Порше снабдява френската магистрална полиция - за решаване на проблеми като този.

61

mdaa

преди 11 години

Компове-момпове, ключове-бутони, скоростни кутии прочие. Ако спирачките работят няма как да не спреш. А шансът да не работят спирачките е доста малък, но все пак говорим за пригодена за инвалид кола, не знаем какви са промените.Искам да кажа, че дори при "забил" компютър, при работещи спирачки се спира!

60

Темерут

преди 11 години

Според мен му се е прецакал круиз контрола, не само спирачките... Глупава електроника, колкото повече електроника в колите, толкова повече издънки могат да се случат...

59

ASI

преди 11 години

nedai boje danese sluchi tova tika1 magistrali i patishta niamame2 edvali date razberat policaite 3 vnimavai na tesnia zavoi4 ako se zapatish kam granicata niemojesh da preminesh ot zigzagovea predi parvoto avtomobilat shtese spre samo zashtoto po tia patoshta s malkite iami shtemuse otkachatprednicata i zadnicata taka che spoko :)

58

zver4etoo

преди 11 години

ами дали ако врътне ключа тя ще изгасне?!!

57

Някой

преди 11 години

До АнонименТи за електронна автоматична скоростна кутия чувал ли си ?Ако забие компа не можеш да сменяш скоростите и остава на "D".Отделно *** газ и спирачка движат потенциометри, а не са с механично въздействие, както при по-старите коли.Прочети изцяло коментарите и статията преди да пишеш наизуст.

56

Анонимен

преди 11 години

Големи фантасмагории рано сутрин. Върло съм скептичен, дали това е вярно. Няма автомобил, който да не можеш да изключиш от скорост. Пък после двигателя да си реве колкото си иска.