29

Макс

преди 11 години

Да обяват мургавелката за национално издирване !

28

Непознат

преди 11 години

ААААА недей говори така140 лв. са си 140 лв. кой ти ги дава, а милионите те са общи пари на държавата събрани от нас

27

Гатанка

преди 11 години

След като казвате че тази жена е *** и е откраднала 140 лева ,какви ли са тези които крадат милиони от целия народ и съсипаха държавата?????????

26

ASI

преди 11 години

tia ne e CIGANKA ili e NEGARKA i ili e edna ot OPUSHENITE neka daneia sram jenata ot tova koeto e pravilazashtoto taka se pravi v PARLAMENTA vijdamegi vseki chas po novinitetaka vijdame taka pravimedarjavata ima edinedinstven izhod zada spre krajbatashte nameri rabota na vseki edin grajdanin na BG i hubava ZAPLATA kakto v GERMANIAnali se hvaliat che sa EVROPEECI hasega tuka dase pokajat kolko sa EVROPEICICENITE EVROPEISKI A ZAPLATITE MIZERSKI

25

прокурор

преди 11 години

Как расъждават Българите по Чл.3 ал.5 ,,За милиони няма закони за кокошка няма прошка''

24

Анонимен

преди 11 години

абе, това съм го чела много отдавна. да не би да си ползвате едни и същи текстове за аналогични новини?

23

mango

преди 11 години

*** другия месец пак ще мине, бабата ще е забравила за случката и пак ще даде пенсийката

22

:)

преди 11 години

тези развали магьосници трябва да ги съдят не за измама, кражба, а за опит за предомишлено убийство по особено мъчителен за жертвите начин (чрез глад) ! и да се наказват с цялата тежест на закона- най-добре и ефикасно по закона на Крум!!!

21

Анонимен

преди 11 години

*** са италианците, португалците.*** са черни! ***!

20

Виртуален Палячо

преди 11 години

До 23: Ти като станеш над 60 години тогава драсни тука във форума да ни кажеш дали организма и мозъка не започват да се състаряват.. какво остава за тази 82 годишна жена.. Сиктир от съдници.

19

Анонимен

преди 11 години

Турските сериали впречат сериозно на мозъчното развитие на пенсионерите. От много гледане на такива помии се затъпява яко. И после лесне те мамят, лъжат и т.н...Това е целта де.

18

Анонимен

преди 11 години

Защо Ви е страх да кажете истината, че става въпрос за *** *** - измамила бабката!

17

Гого

преди 11 години

Изквичала е дъртата...

16

ХА ХА ХА

преди 11 години

"културни" особености на ***(турския) етнос

15

sas

преди 11 години

До ммВ България *** няма, как можа да кажеш подобно нещо.Или е полякиня, или е рускиня, може и скандинавка да е, както предположи колегата.Или германка.

14

Анонимен

преди 11 години

Напротив! Затова са я измамили, защото е вярваща.Утре може да дойде някоя жена с бяла рокля, да и каже че е ангел пратен от небето и да и потърси пансията за спасението на душата и за благотворителни разходи в рая,като и обещае царството небесно.И бабката ще се върже естествено.

13

Анонимен-християнин

преди 11 години

Години наред в България нямаше вероучение.По различни причини няма курсове по Библията и затова тази стара жена е била измамена.Господ казва-Не вярвайте на врачки и баячки,които са мерзост Господу,но се допитвайте до живия Бог с молитви.

12

мм

преди 11 години

бъркате много. Тази *** жена не е нито рускиня, нито полякиня, а е нагла ***. затова - следващия път, когато *** или *** се изправят срещу вас на вратата - удри с лопата където свариш.

11

Решение на проблема

преди 11 години

Когато започнат да чупят ръцете и да режат езиците на подобни "майсторки" по разваляне на магии, тогава в много кратки срокове ще престанат да се случват подобни измами!

10

Анонимен

преди 11 години

Важното е, че е развалила магията.Нали така.Всеки труд си има цена.