102

Анонимен

преди 11 години

Освен това самсунг не оспорва факта, че трябва да плати на ериксон. Тоест делото не е за кражба, а за размера на сумата. Мога да го потретя за по - необразованите. Той оспорва размера на сумата. Аман от селяни.

101

Анонимен

преди 11 години

До АнонименБастунчно, по темата сме изписали стотици постове, защо трябва да го повтаряш? Хайде да видим колко пари ще платят Самсунг за това прословуто дело, което е вашата гордост и тогава да го коментираме... За пореден път ти казвам, не използвай думата "зомби", че хората само за епъл фенове се сещат.

100

Анонимен

преди 11 години

Чудно защо ли тогава Самсунг бяха глобени с толкова колосална сума за плащане, а Епъл - не?И не се изказвай неподготвен - Ериксон съдят SamSuck за нарушаване на патенти, тъй като преговорите за споразумение помежду им са се провалили. За какви размери на обезщетения плямпаш? Типично андроидско зомби, което се изказва по спомени и мечти от мокрите си сънища.

99

Анонимен

преди 11 години

Самсунг са съдени за кражба на патенти само от епъл. От останалите са съдени за РАЗМЕРА на патентните плащания. За разлика от епъл, които са съдени от всички за кражба на патенти, а само от самсунг за размера на плащането.

98

mindo

преди 11 години

Пич, фиксираш се върху измислени истории. Трудно е да се разбере какво имаш впредвид. Нямам нищо против да играя роля на твоя основна мания, но все пак *** на лекар. Фиксацията върху фнтазми е сериозен симпром. Не го пренебрегвай.

97

Анонимен

преди 11 години

И я кажи къде точно съм казал, че даден продукт е признак на благосъстояние, бе ***??? Ти ли ще ми говориш за изкривяване на информация??? Сасмунг са съдени от няколко компании в момента за кражба на патенти, не само от Епъл. Та я сега да те попитам, ТИ В РЕД ЛИ СИ???? Аре ходи си при ***, да се кефиш колко е яко пластмасовото ти телефонче, щот може да се върже на конец и да си го въртиш над котката. Няма такъв ***, честно!

96

mindo

преди 11 години

Ти си болен, честно! Да обвиняваш самсунг в кражби на патенти и в същото време да си фен на фирма, на която са крадени дори имената на двата най - известни продукта, която в допълнение не е плащала 8 години патенти за безжични омуникации(без които идвете устройства нямаше да съществуват) и да патентова правоъгълни петиъгълици. Отгоре на всикото да твърдиш за доказано евтин телефон че е признак за благосъстояние... Еми болен си пич, нямам друго обясняние за поведението ти.

95

mindo

преди 11 години

Ти ли ще ми кажеш какво мога и какво не мога??? Кое те кара да мислиш че можеш да ми казваш какво мога и какво не мога? Ти в ред ли си ???

94

mindo

преди 11 години

А ти как реши, че е недомислица? Или просто всичко, което не извира от твоето недомислено съзнание е недомислица? Не говорех за галакси и котка, а за Wildfire S. Не ти ли споменах, че изкривяваш информацита? Това свойство при някои индивиди ги води по болници, а ако остане нетретирано води до перманентни последици. Взимай мерки, приятелю. От хора, които смятат айфона за признак на просперитет, какво да очаквам, освен деформирано съзнание и лъжи?? А, да, игра на Ънгрибърдс пред всички.

93

Анонимен

преди 11 години

Не можеш да изтъкваш широкия ъгъл на видимост на един дисплей като недомислица. И как реши, че някой се гордее с големия зрителен ъгъл на устройството си, за да виждат другите как играе Angry Birds??? Имаш все по-*** изцепки - галаксито било яко, щото е пластмасово и можело котката да си играе с него, корпусите на iPhone били скапани, щото се чупели като ги изтървеш, забавляваш се, гледайки порно в метрото на супер готиния си диплей, дето като се мръднеш встрани нищо не виждаш на него.

92

mindo

преди 11 години

*** е този, който се горде, че може да покаже на целия вагон в метрото как играе ъгрибърдс на айфона си. Има си оптимални ъгли на видимост, подходящи за преносими устройства. Има си изследвания за това. Тези изследвания са основа на изискванията на някои компании НЯКОИ от техните служители да си купуват само определени телефони. Мерки за сигурност се нарича това. Но селските пръчки откъде да ги знаят тези работи... Пич, по неадекватен си от черна тийнка на расистко събиране...

91

mindo

преди 11 години

105, гони те параноята братле :)Не всички фенове на андроид телефоните се казват... миндо :). Освен това забелязвам, че правиш волни тълкувания на чужди думи, както винаги. При добро желание от товоя страна бих могъл да ти демонстрирам как би изглеждало едно волно тълкувание на твоите думи(които и без това не са твърди адекватни де). Желанието ти за лични нападки говори за дълбоко вкоренени персонални комплекси. Корпусите на всичките айфони (без 5) не струват. И 5 имаше проблемни партиди.

90

Анонимен

преди 11 години

Брей, ми като са такива *** Епълите, що така всеки нов модел го ползваш отново и отново?PS: Тва, че са те блокирали не виждам какво ме интересува, та се и хвалиш че си можел да пишеш отново??? А порнетка в метрото скоро гледал ли си на висококачествения си Амолед дисплей, дето има тесен зрителен ъгъл, че другите да не виждат какъв *** си???Нали ти се изцепи, че големия зрителен ъгъл на IPS дисплеите при Епъл бил поредната им недомислица. Хах, няма такъв ***.

89

Анонимен

преди 11 години

Ти ползваш ли iPhone 5 бе умнико? Айде сега ми обяснявай как боята му пада, като го ползвам от 3 месеца и не е мръднал, при положение че го ползвам без ***. Ай сиктир от слабоумни абдали дето все Епъл са им трън в очите и припадат по копирачите от Самсунг. И фактът, че критикуваш точно дизайна при Епъл, с който те поставят стандартите в изработката на устройства, говори за супер заблуден и зомбиран типаж.

88

Анонимен

преди 11 години

"Или сега ще развиваш теории като на умниците, дето се оплакват по форумите, че корпусът на 5 не бил качествен, щото като седнеш без да искаш върху него се бил огъвал???"И тук грешиш, защото корпуса на аЙфон 5 е некачествен, защото БОЯТА МУ ПАДА!!! И не, НЕ СЕ ОГЪВА, ЧУПИ СЕ НАПРАВО!

87

Анонимен

преди 11 години

"Инженерната и дизайнерска визия на Епъл не подлежи на съмнение"Напротив, подлежи както на съмнение, така и на критики, които не липсват."Виж при Самсунг нещата са ясни" Хаха, това е все едно да ти кажа : При Епъл нещата са ясни. И iShits да пуснат, доста от клиентите им ще ги гризкат смело... т.е. тенденциозно и предубедено изказване, чао!"ама да го изработим от по-евтинки материали" постоянно, ама постоянно хора постват тук цената на изработка на Галакси ... ?!?

86

Анонимен

преди 11 години

Инженерната и дизайнерска визия на Епъл не подлежи на съмнение. Виж при Самсунг нещата са ясни - да видим какво ще пуснат Епъл, пък да го изкопираме в нашия телефон, ама да го изработим от по-евтинки материали, щото иначе едва ли някой ще предпочете нашия модел. Проблеми с корпус на iPhone не съм имал, нито когато беше пластмасов в началото, нито със стъкления на 4S, а за 5 да не говорим. Или сега ще развиваш теории като на умниците, дето се оплакват по форумите, че корпусът на 5 не бил качествен, щото като седнеш без да искаш върху него се бил огъвал???

85

Анонимен

преди 11 години

8 години и 6 модела за да създадат един здрав корпус? Ами незнам, то ще да е висша инженерна мисъл, супертехнологичен алуминий съчетан с перфектно проектиране. Не като евтината пластмаса, от която се оказа че стават устойчиви корпуси от първия път.

84

Анонимен

преди 11 години

Ми сина ти сигурно е на 12, аз пък от моите познати не съм чул нито един да е давал на ремонт iPhone-a си, или да му сменя панелите, нито ползват калъфи. А при дроп тестовете iPhone 5, специално, бие Галакси С3 при всички начини на изпускане, можеш да видиш клиповете в Youtube.

83

Анонимен

преди 11 години

Сина ми ползва айфон от година и половина и съм дал над 100 кинта за смяна на панели. И със почти всички мои познати е така. Има някои, които слагат два пръста дебели протектори, но тогава от дизайна на телефона се вижда една нула. Имам познати, които си го лъскат и пазят много през цялото време. За мен това не е удобно. Телефона е за да ми служи, не аз на него. Ако ще му треперя да не се издраска или да му се пукне стъклото, няма да го купя.