268

Михаила

преди 10 години

До 269Та, имаш ли си идея колко тежка е работата на една фризьорка?! Реторичен въпрос, ясно е, че нямаш, а "милите" ни преподаватели (по-голямата част от тях, защото познавам и много съвестни, освен и грамотни, де) , които си "клатят" краката по цял ден в училището, вземат доста сериозни пари, а това, че един преподавател има висше образование, не го прави грамотен, умен, морален и пр.

267

Михаила

преди 10 години

До 269За жалост в нашата държава всичко свеждаме до пари - ако преподавател (забележете не използвам "учител" ) получи по-добра заплата, защо пък да не си даде малко зор и да преподаде материала както трябва днес и да обяснява малко повече и по-разбрано за децата ( в никакъв случай не важи за всички ) , отнася се и за лекари и пр. А възпитанието - няма какво да го коментирам, но то не идва само от вкъщи. Както някой беше споменал - "Държавата ни има интерес от елементарен народ". Жалко,нали?!

266

prehoda

преди 10 години

dvaiset godini razvitie napred.........roditeli,uchiteli,deca...gola voda

265

Анонимен

преди 11 години

Ами ако продължавате да тъпчете в главите на децата болния си национализъм и по-зле ще става, повечето от Българските герои са напълно измислени, само да водят раята към дивия национализъм....герои има всеки един народ, но мисля, ч е малко прекаляваме с обработката на младите мозъци! Историятя не е за да си намираме хора, които да ни станат идоли, а е за да се поучим от грешките на предците си...който я познава, знае, че за да имаш някакви принципи трябва да можеш да гледаш критично на нащата..

264

Ikonomist

преди 11 години

Бъдещите *** на българия позират ... за тях Вапцаров е само улица в София, на края на която има луксозен бар. Там могат да ги изклатят - 50-тачка отпред, 100-тачка отзад.

263

Анонимен

преди 11 години

Само на мене ли ми се струва,че детето вляво съм го виждал в някаква аналогична ситуация?Ако е така,това вече е рецидив! Дано не съм прав!

262

Велес

преди 11 години

Борбата е безмилостно жестока...Борбата е безмилостно жестока.Борбата както казват, е епична.Аз паднах. Друг ще ме смени и... толкоз.Какво тук значи някаква си личност?! Разстрел, и след разстрела червеи.Това е толкоз просто и логично.Но в бурята ще бъдем пак със тебе,народе мой, защото те обичахме! 14 ч. 23.07.1942 г. Героите ще живеят вечно

261

Анонимен

преди 11 години

Вапцаров е бил червен терорист. Така, че нямам симпатии към него.1488

260

Out

преди 11 години

Ko stana WE Bylgariteeee videhte li kakvo stavaa aaA? Pluuhte ***, pliute se sega sami!TEzi deca se u4at to4no ot vas! Pliuteee i ne gi u4ete na humannost!

259

Д.Събев

преди 11 години

Точно учителите и родителите на тези деца имат по голямата част от вината за действията им. А точно тези хора най-много се възмущават и хулят. Вижте себе си първо папараци, това са просто деца....

258

до 241

преди 11 години

типичен представител на *** българи си, знаеш ли колко труд влага един учител и колко малко пари взема, заради такива като теб младите учители ще напуснат тая уродлива страна инаследниците ти ще учат на някой познат в миналото език.

257

до 264-ще ста-

преди 11 години

нат и фризьорки.В България всяка фризьорка е по-платена от учителка с висше образование, тази дърава е държава на елементарните хора и елементарния труд.Помиярски тип държава,жалка държава.

256

Анонимен

преди 11 години

Бъдещето на България! Това с и бъдещите политици и работници! Ето за това всеки интелигентен и работлив българин вече е на запад.

255

Анонимен

преди 11 години

това е днес България..

254

Рецепта!

преди 11 години

Пусти 18 цолови шамари и Макаренко - инак няма оправия!

253

Анонимен

преди 11 години

А на мен не ми изглежда така. Момичето, може би, се опитва да постави портрета в правилно положение.

252

Raika

преди 11 години

Мисля,че това е неприемливо!И много се надявам,че ще се обърне внимание на тези деца които се подиграват с България..Не само да се дърпат кой да управлява държавата!!

251

Анонимен

преди 11 години

След като ония *** станаха известни вече всеки *** си мисли, че може да се прочуе като хване някой портрет на обратно или покаже среден пръст пред паметник. Та най-добре изобщо да не обръщаме внимание на малките келешчета, защото докато има стотици коментари, това значи, че са постигнали целта си. А като спрем да се занимаваме с тях, тогава и те ще загубят интерес от подобни прояви.

250

...

преди 11 години

Тия са малки, едва ли знаят чий портрет държат в ръцете си. Прави се от мухата слон вече. Като има глад за новини и се налага да се измислят такива, поне нека бъдат барем позитивни.

249

:)))

преди 11 години

Какво толкова е станало. Тези момичета ще станат сервитьорки или ***. Така ще си изкарават хляба, какво лошо има в това?Не може всички да са висшисти с хубави професии, колкото повече такива, толкова по-малка конкуренция ще имат моите деца. Всяка жаба да си знае гьола. Всеки сам избира и кове съдбата си....