115

Мит

преди 11 години

Достойно поведение на Министър. Стига с мижитурките, които чакат компетентните органи да направят нещо. Попадал съм в подобна ситуация при която наемателя твърдеше, че е състудент на Костов. Е и аз разбих вратата, след като преди да отида в това поделение не беше плащан наем 5 години. Костов не ми се обади.

114

Анонимен

преди 11 години

Никъв бар няма място в никви художествени галерии. Че това е чист олигофренизъм. Браво на Веждито.

113

анн

преди 11 години

Пълни глупости се пишат.Беше претенциозно и отдавна му мина модата.Разбира се, че го държат мутри.В крайна сметка нищо не им пречеше да си плащат наема.Няма такова нещо като да са направили инвестиция и да са предплатили.Култово място може да бъде Тулово, но не и това..Да не оплакваме предишните му наематели.В крайна сметка мястото може да запази статута си и да стане дори по-приятно!

112

murmashka

преди 11 години

За това че в музей няма и не може да има място за кръчми и барове,Веждито е прав.Друго яче стои въпроса ако собствениците на бара добросъвестно са изпълнявали договора си да правят ремонти и поддръжка на музея срещу наема си.И при положение че са преплатили,Веждито преди да им разбива тратите,трябва да ,,се бръкне"и им заплати вложените средства.Но тук стои представител на ,,Герб".А кой е видял или да са му разказвали някъде че ,,,Герб" плаща или връща дългове?

111

Анонимен

преди 11 години

Гледам коментарите в youtube и тук и не виждам никаква вълна от недоволство срещу министъра, както пише в статията.--Е как да видиш като коментарите на недоволните са изтрити, а са оставени само тези, които защитават башибозука!!!

110

Анонимен

преди 11 години

do 124 , za Hacienda Beach li stava vapros

109

Анонимен

преди 11 години

Наистина потрес! Селяндурщината е превзела вече и младо, и старо!

108

Анонимен

преди 11 години

ОБИКНОВЕННО ДОПИТВАНЕ:АКО СМЯТАТЕ ЧЕ ЖИВЕЕМ В ФАШИСТКА ДИКТАТУРА А НЕ В ДЕМОКРАЦИЯ - НАТИСНЕТЕ ЗЕЛЕНО КВАДРАТЧЕАКО СМЯТАТЕ ЧЕ ТОВА НЕ Е ВЯРНО И НЕ ЖИВЕЕМ ВЪВ ФАШИСТКА ДИКТАТУРА А В ДЕМОКРАЦИЯ - НАТИСНЕТЕ ЧЕРВЕНО КВАДРАТЧЕМОЛЯ ГЛАСУВАЙТЕ

107

потрес

преди 11 години

до BebokОт кое село си, Груйо? То това сте електоратът на ГЕРБ - неграмотни, салобинтелигентни и неудовлетворени от скромния си потенциал ***, които припознават в лидера на тези некадърници своя герой. Горко на нас, по-способната и образована част от това загнило общество.

106

NEWS

преди 11 години

има и добра новина там ще отвори нов клуб нашумял лято-2012 в Лозенец ,сигурно е че ще по добре от Тобако , така че София ще си запази култовото място.

105

Анонимен

преди 11 години

браво на веждитоединствения свястен в тая глутница гербериединствения патриот в правителството

104

Aman

преди 11 години

Това е емблематичен клуб не само в София, но и в България. Това е лицето на селската ни държава пред всички чужденци работещи не само в институциите, но и във водещите фирми. Клубът беше един елегантен завършек на безумно реставрираната НХГ. За всички които нямат представа за какво говоря - вече е късно да разберат. Жалко...много жалко

103

не е важно

преди 11 години

Въобще не сте наясно със ситуацията,а сте доста крайни с изказванията си!Много ясно,че "не си е плащал наема", нали го казва министъра, приятеля на Бойко, човека с властта... А Анн ли си ква си ,според която Toba&co е претенциозно и "нещо не е наред с управата му", замисли се малко - ако не беше наред управата и бяха мутряги нямаше да стане така!Стойте и гледайте какво "културно място" ще го направи сина на Вежди, понеже това е плана затова място!

102

не е важно

преди 11 години

Безумни коментари сте написали, колкото съм възмутена от клипа, толкова и от вас!Една поговорка гласи "ако се научиш да летиш, не казвай на никой, не можеш да се отървеш от учители!" И вие така стане нещо и веднага се стига до "компетентни кардинални решения", в България всички сте "експерти по всичко!Ако Toba&co е кръчма или "претенциозно заведение", не знам заведенийцата в студенски какво са???Или може би Планет, bar flight и всички гнусни чалготеки в София са ви критерии са "хубаво заведение"

101

Милата

преди 11 години

Е и какво толкова сте заревали за някакво си заведение или кръчма ?То се знае и от децата ,че тези договори са сключвани преди 100 години и разбира се не със случайни хора!Трябва министъра да се разпореди за проверка на всички договори,сключвани с мафиоти и хора от чергата на "Котараците"!Навсякъде е страшно!И в галерии и в читалища и в музеи!Тъмна Индия!А може да излязат доста интересни неща!П Р О В Е Р КА!!!!!!

100

АНОНИМЕН

преди 11 години

ЗА 1 БОЯДИСАНА ВРАТА 5 ГОДИНИ БЕЗ НАЕМ.НИКАК НЕ Е ЗЛЕ.

99

актьор

преди 11 години

рашидов е пияница или алкохолик.той е турски шпионин който даде киноцентъра на турция.рашидов е и аидук и крадец който краде парите на актьорите,статистите и публиката на предаванията.рашидов и мутафчиев ограбиха парите на кинодеиците в българия и те станаха милионери.вежди има в турция палат,дворец на брега на морето как та нали е турски шпионин.вежди е и побоиник и хулиган преди време е бил полицаи.да кажем не на кърлежиете който пият кръвта на актьорите и статистите в българия.рашидов -затвор

98

Анонимен

преди 11 години

До аннПросто предполагаш, но грешиш!

97

Анонимен

преди 11 години

До Ама разбира сеЯвно и ти както повечето 'софиянци' не си ходил там:) в тази така популярна чалготека хихи

96

Иванов

преди 11 години

Знаете ли че ако отида и разгледам галерията,с удоволствие ще изпия едно кафе накрая.А пък и обратно,защо като изпия едно кафе да не разгледам и галерията!Така че като има някакво заведение в галерията какво и на кой пречи.По пинцип някий хора винаги са НАОПАКИ.