9

Анонимен

преди 11 години

Не става въпрос дали го има , а какво предлага. Сюжети и герои. Една романтична и динамична епоха у нас-Средновековието-е загубена заради турското владичество. Но не се търсят атрактивни сценарии, защото са скъпи. Напр. Иванко е имал силна флота и са ставали екшъни от рода на Карибски пирати. Интересни персонажи има в периода от Освобождението до 30-те г., обири на банки и влакове, тайствени убийства заради пари и жени, софийските потайности, Пантуди крадеца в Париж и пр. Снимат бози в мола.

8

.

преди 11 години

Е то и българска политика има , ама ...

7

Анонимен

преди 11 години

*** негативизма чета лелее. Престанете с тези розови очила, половината от соц класиките са скучни и без качества, просто ви напомнят за детството, това е. Гледал съм ги всичките. Радвам се че киното ни претърпява ренесанс, има много гакво да се каже в нашата реалност и малко говорещи.

6

до 3

преди 11 години

Има забранени грехове и един от тях е да сравняваш Бог с киното или чушки?Всякакви асосиации с Бог са забранени.

5

Анонимен

преди 11 години

Като направите нещо като "Опасен чар" елате ми се обадете. Правят филми само за разбойници и бандити и си мислят, че са вече са стигнали върха в киното и мъдростта. Аре бегайте с мутренската действителност. Толкоз нямате въобръжение.

4

Анонимен

преди 11 години

Така е, има! Кино направено по български: нито филмите - филми, нито актьорите - актьори. За сценарии и режисура да не говорим. Всичко му е по български. Кво твърдите, че няма?

3

имигрант

преди 11 години

Има чушки! Твърдението че "българско кино има" е като твърдението "има Бог"!Като толкова го има, защо не можем да видим поне един филм например с участието на Весела Казакова? Защо, а? Защо??? Нали и тя е българка!

2

Balgarin

преди 11 години

Има.Ама не е като едновремешното!Едно време какви хубави и истински филми имаше,а сега какво...!

1

bros

преди 11 години

Звезда до звездата...