57

ха

преди 11 години

Забележете линка, с които youtube предоставя това видео. Използва домейн "youtu.be". Това също не е случайно. Но истана все още предстои да излезе наяве. Така както ковчега се крие от хоратаНакрая на втората част разкриват цялата истина. Тя е толкова стресираща, че на презентацията на филма се виждат и еврейски духовни лица, които са смаяни и не знаят какво да кажат и как да оборят истината. Кръвта от кръста на Иисус се е стекла надолу в земята и през тази пукнатина кръвта се стича надолу.

56

Анонимен

преди 11 години

Vqrvam v Bog, i toi vinagi mi pomaga, ne moga da vazpriema obache, vsicki tezi negovi posrednici ili predstaviteli, institucii, napravo e neveroqtno nakoi da se vrazva

55

НСС

преди 11 години

Не веднъж съм писал за проекта Човешки геном, който завърши 2001г. В него участваха и много обикновени хора от цял свят, за да помогнат с компютрите си за ускоряване на обработката, на информацията. Въпреки, че са минали 10 години вече, голяма част от "човечеството" се прави на улаво и не разбира, че това събитие е повратна точка в развитието му. Оказва се, че голяма част от историята, каквато я знаем е невярна. В този смисъл католиците имат огромен проблем.

54

HCC

преди 11 години

До Претория - ЮАРПоследните изследвания сочат точно обратното и точно това е смущаващо за много хора. Възможен е синтез на органични структури от напълно неорганична материя. Проведени са редица експерименти, при които отделни атоми по неясна причина образуват връзки, които не са дефинирани или предполагани. Основния въпрос, който възниква след тези експерименти е, от къде елементарна молекула на просто вещество знае да застане точно ориентирано в пространството- това не са познати физ. връзки!

53

муспи

преди 11 години

Идва последният папа Петър. Той ще е *** и се знае кой е - кардинал някъде, мисля Уганда. С него е края на католицизма и ще почне апокалипсиса още с идването му. По пророчеството щял да прави много глупости, но "това вече е края". Какво чака България? Сравнително малко ужас, - другите ще се бият на унищожаване, защото това са изповядвали, правослаявието което с търпение е дошло до тука, ще си остане. Да не се съблазняваме по повърхноста му - евреите воюват и с него, но то стои.

52

От Библията

преди 11 години

Да очаквате Черен Папа! Следваща стъпка Масов Контрол над човечеството с номера на звяра или можете да го видите като напишете в гугъл VERICHIP!и да се поинтересувате за седмият цар т.н Черен Папа кой е и с каква цел е дошъл!!

51

Претория - ЮАР

преди 11 години

До НСС (коментар 74). Съгласен съм с вас. Не ми е известно да е възможно получаване на органична материя изцяло от неорганична по контролиран начин и целенасочено. Не става дори за прости съединения като алкохол и захар. Иначе, знаем за стъкленицата с амоняк, въгледвуокис и вода, в която с волтова дъга се получават всякакви органични вещества, дори сложни, но няма процес, с който да се получи зададено вещество по контролиран начин. Органичната материя е продукт на живота и неговата тайна.

50

Претория - ЮАР

преди 11 години

Коментарът ви е възхитителен. Цялата вселена се изразява с числа и съотношения, един от изразите на Логоса.

49

НСС

преди 11 години

Аз нямам проблем с такава трактовка и мога да приема твоя пост, въпроса е някой "класически" вярващ дали би разбрал въобще за какво става дума..

48

имигрант

преди 11 години

До: номер 74 (НСС)"1:1 in principio erat Verbum et Verbum erat apud Deum et Deus erat Verbum ..."Евангелието от ЙоанДумата - разбирай машинната дума. Бинарен код - 0 и 1. Това е началото. Ин и Ян (има го в по-древните източни философии).Всичко мой човек е математика. Затова няма и Нобелова награда за математика.Математиката определя правилата на Вселената и следователно математиката е нашия Бог.Или така наречения "Логос".

47

НСС

преди 11 години

За да не се отклоняваме от темата на статията обаче, ще кажа, че оттеглянето на Папата не може да бъде по здравословни причини (няма да обяснявам защо), а е предизвикано от нягого и то доста снисходително, за да запази доброто име на католическата общност...

46

НСС до 72

преди 11 години

Ако си упорит в тази тема, ще извървиш своя път и ще ги намериш. Моят път, който ме убеди в това са контактите ми с мои колеги и приятели генетици и микробиолози, които слизайки на все по-ниско молекулярно ниво стигат до извода че има Бог и Създател, определил правилата за съществуване на всичко в нашия свят.Подозирам, че ако влезнем в подробности за четвъртична структура на ДНК и РНК, както и на хормоните, ще отегчим напълно останалите почитаеми участници в тази тема.

45

имигрант

преди 11 години

До: номер 71 (НСС) "Тогава те, които не са били религиозни, приемат че съществува Бог, но с друга дефиниция..."Кои? Учените ли не са били религиозни?Доктор Роберт Уайт, станал известен с това че прави няколко успешни хирургически трансплантации на цяла глава на *** върху тялото на друга *** е бил практикуващ ревностен католик. Всеки път когато му предстои операция (не само върху маймуни) се моли за успешното и протичане и редовно ходи на църква.

44

имигрант

преди 11 години

До: номер 71 (НСС)Така ли? И какви са тия доказателства?

43

НСС

преди 11 години

Има и хора живеещи в 21-ви век, които са учени и в процеса на работата си постоянно откриват доказателства за съществуването на Бог. Тогава те, които не са били религиозни, приемат че съществува Бог, но с друга дефиниция, различна от първобитната такава продуцирана за хора с мислене от преди 2000 години. Наистина, как ли ще се сгромоляса света на религиозните, когато недвусмислено се покаже, че Творецът на всичко по Земята е същество от друга звездна система!?!

42

Анонимен

преди 11 години

Религиозният човек вярва в Бог, а в науката си служи с доказателства.При атеиста е точно обратното, атеиста търси доказателства за съществуването на Бог, а в науката вярва.

41

HCC

преди 11 години

до е:От писането ти виждам, че може да четеш. Направи си труда да прочетеш и книги писани преди Библията. С изненада ще разбереш, че тя е сборник и компилация от истории случили се хиляди години преди Исус да се роди!Наблегни на информацията, че хората са направени от Бог по негово подобие. Ако имаш търпението да четеш, а не да спориш безсмислено, ще разбереш колко поеърхостни и несъществени са постовете ти!

40

e

преди 11 години

Описано е още в Словото,че антихрист-лукавия ще се яви като "ангел с бели одежди".Добре е да знаете,че 'одеждите" са религиите,както е описано още ,че антихрист-лукавия-запустителя ще дойде на "крилата на мерзостите",които крила е религия.Какво ли проповядваше Йоан на реката Йордан ?! Дали самият акт на "измиване",или акт на разкаяние и отхвърляне на злото ?! Не каза ли и Йоан; "Прав правете пътя на Господа !

39

H8R

преди 11 години

65 - и кое по-точно в тези предимно празнични ритуали не е ИДОЛ-но ? Помпозността е не очебийна а е очеизвадна .....Има един израз на английски -You just shot yourself in the foot - много ми е драго като такива като теб направят това ......

38

e

преди 11 години

След като не искате да видите какво е казал Гопсод в Новия завет,то поне попитайте поповете папите и другите ,които казват,че се обединяват под логото :"Религиите в услуга на обществото".Попитайте конкретно попа,защо когато Господ в Първа заповед казва: "Да нямате други богове освен Мене" и във Втора заповед казва:' Не си прави образ и подобие,идол и кумирнито да им служиш,нито да им се кланяш",а дядо поп казва :"Чудотворна е !".Попитайте тях,та тогава ще разберете.