90

Анонимен

преди 11 години

EI DJURNALIS4ETO AKO MI PADNE6 , POSLEDNOTO HAP4E *** 6A IZPOLZVAM

89

един от народа

преди 11 години

До 87. Ти не само си мръсен комунист както сам се наричаш , ами си и много ***, защото :1. правителството - разбирай ГЕРБ определя цените на тока, парното , газта и водата.От тук нататък е ясно какво става с другите цени - но ти него разбираш защото си неграмотен. 2. ГЕРб НЕ СЪЗДАВА РАБОТНИ МЕСТА ЗАЩОТО МАГИСТРАЛИТЕ СЕ СТРОЯТ ОТ ЧУЖДИ ФИРМИ и за българите остават огризките. Да изброявам ли още. Не защото няма да разбереш.

88

Анонимен

преди 11 години

Тройката май активно включи ромския ''електорат''! Тоя може да е от помилваните от Гоце!

87

Жабока

преди 11 години

Циркаджииски номера на управляващите..............no comment !

86

ерт

преди 11 години

Интересно, като заплашиш някой политик, за 2 часа го откриват и вдън земя да е. В София от началото на учебната година едно училище (18-то) го затварят сигурно вече 10 пъти за бомбени заплахи, родителите търчат от работа, псуват, а полицията си чеша .... България има най-голямата полиция в Европа, чиято основна задача е да пази управляващите, които и да са те в момента.

85

АНОНИМЕН

преди 11 години

.............................ТА КОГА ЩЕ ИЗБУХНЕ БОМБАТА ЧЕ НЕ РАЗБРАХ

84

ХА, ХА

преди 11 години

АМА ЗАЩО САМО ГО ПЛАШИТЕ БЕ...

83

Анонимен

преди 11 години

Тя "бомбата" за бб или там както му викат буда, ще избухне на ... изборите след няколко месеца. Само че, ще се повтори един познат сценарий - ще дойдат други пребоядисани, уж плюещи по-първите и НИЩО НЕ ПРАВЕЩИ ПРОТИВ ТЯХ, тъй като са едно КОТИЛО!!! На България и трябва коренна промяна - само едно народно управление от млади и необвързани с никого хора, нито от ЕС, нито от Нов световен ред, нито от Русия или Сащ. България загива и народът позволява това, народът, който си трае и само псува!!!

82

Анонимен

преди 11 години

Е тоя ли намерихте за да правите ПиАрки ? Не може така плоско бе. Къф мотив има некъв крадец ? Освен ако Боку не му е платил за тая работа. Боку Пиарски - гения на глупостта.

81

Анонимен

преди 11 години

Той Доган не играе сам в театъра.

80

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 77 Бате ми Бойко ли? Ех защо нямам ,,Калашник" та да видиш ти какъвв ,,Бате" щеше да е шопара му гаден.Било ти добре от както ,,герб" са дошли на власт? Кое бе човек? Заплатат ти ли повишиха,храните ли поевтиняха,газта и бензина ли станаха евтини,наеми и такси ли намаляха? Кое бе ?

79

murmashka

преди 11 години

Ама тоя Бойко и ,,неговите хора" защо са толкова ***? Кой ще им повярва на такива евтини инсценировки? Нима не разбират че този който ще го ,,гръмне като бясно куче" няма да се хвали и предупреждава?

78

Аз

преди 11 години

Стария сценарии ....обаждане на 112 от личния GSM на "атентатора",залавяне след има-няма 30 минутки на нещастника.................ае стига ни вземахте за канарчета вече !!! Ако някой наистина е решил да прави нещо няма да звъни на когото и да било смешковци от ГЕРБ ..........

77

хизбула

преди 11 години

ше го заплашвам аз....напрао поемам отговорност!!

76

Българин

преди 11 години

Много евтин PR. Той вече е "бита карта" едва ли по този начин ще го "реанимирате"

75

Анонимен

преди 11 години

Рано или късно този гей Боко ще си получи заслуженото без заплахи по телефон , поща или каквото и да било .. ;) Между другото една анкета - АКО СЕ ПОЯВИ ЧОВЕК , КОЙТО С НЕГОВА ОРГАНИЗИРАНА ГРУПА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕМИЕР И ОБЕЩАЕ НА НАРОДА ДА УБИЕ ВСЕКИ ЕДИН НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ( КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ , ПОЛИЦАИ , ПРОКУРОРИ , МИТНИЧАРИ , БИЗНЕСМЕНИ СВЪРЗАНИ С ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ И ПР. ) ВКЛ. ОДЪРЖАВЯВАНЕ НА ЛУКОЙЛ , ЕНЕРГИЙНИТЕ ВАМПИРИ И ТНТ. - БИХТЕ ЛИ ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО ?

74

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 86На посещение в Хърватска. :D

73

ХА ХА ХА

преди 11 години

на 62-годишният Явор Кашукеев името е написано а на пишмантурчина не

72

МЪРСЕН КОМУНИСТ

преди 11 години

*** КОМУНИСТ всичко свързва с празния си тумбак и сметките и цените. КОМУНИСТИ, първо цените не се определят от което и да е правителство. Второ, правителството вече не е работодател, щото комунистите и Костов приватизираха всичко, което беше годно за бизнес.Дори в момента ГЕРБ са най-големите работодатели щото строят за милиарди и осигуряват работа, а КОМУНИСТИТЕ ПАК ПРАВЯТ ИНТРИГИ, и нарочно говорят за най-черното и споменават "асфалт".Ако искате повече доходи И НИЕ ДА ПРАВИМ ЗАЕМИ, А?

71

чарли

преди 11 години

Колев много си ***.