380

Буда

преди 11 години

ха ха ха 500 г издържахте ще издържите още един мандат ако не Ви харесва излезте и протестирайте като Гърците ако имате смелост а не само да плюете пред компютъра

379

гаргамел

преди 11 години

Прав е 468 КРЪВ трябва да им пуснем мамицата им пък и покрай парламента да наминем

378

истината

преди 11 години

Драги другари!!? Днес си направих труда да погледна от кога ЧЕЗ е получил лиценз за енергоразпределение - и оооо изненада от 2006 година, а кой беше министър-председател -ДА той е Станишко! Договора изтича през 2039 година - няма да съм жив да им вида гърба!!! Но ще се радвам този да го видя, а и цялата им енергийна мафия в затвора! Сигнализирахте за неуместен коментар

377

историк

преди 11 години

До всички горди българи не се отчайвайте надежда има България ще се оправи когато пръдне яребица във вряла вода

376

ЕНЕРГЕТИК

преди 11 години

До АнонименСМЕТКАТА МОЖЕ ДА Е БАНАЛНА ЗА ЛУМПЕНАТА ОЛИГАРХИЯ КОЯТО ПОЛУЧАВА ПО 5 000 8 000лв. И КРАДЕ ПО 100 000 - 200 000 лв. НА МЕСЕЦ, НО ЗА ЕДИН ПЕНСИОНЕР КОЙТО ВЗИМА ПО 200 - 250лв. ПЕНСИЯ СМЕТКА ОТ 300 - 500 лв. Е НЕПОСИЛНА !!! ПАК СЕ ИЗКАЗА НЕПОДГОТВЕН КАКТО ВИНАГИ КОМУНИСТИ,ЦИОНИСТИ,ФАШИСТИ В ЕДИНЕН СТРОЙ МАРОДЕРСТВАТ НАРОДА СИ = БЪЛГАРСКА ОЛИГАРХИЯ !?!?!?

375

тя

преди 11 години

Боже ,Боже как трърпяхме толкова години да ни ограбват, та да стигнем до най.-бедните страни в света?

374

тя

преди 11 години

ЧАШАТА ПРЕЛЯ ,ТЪРПЕНИЕТО Е ИЗЧЕРПАНО! НАСЛУШАХМЕ СЕ НА ПРАЗНИ ДУМИ!

373

Анонимен

преди 11 години

Толкова ли са големи пенсиите на нашите родители, че България се лиши от дейност, която по "закон Божи" не може да е губеща? -------------- Всяка дейност може да е губеща.

372

Анонимен

преди 11 години

Електромерите са си съвсем редовни, вие сте някакви ***. Как си представяте някой масово да манипулира уредите, нали това значи да ги хванат на втория ден.

371

Анонимен

преди 11 години

Няма как да се одържави или национализира нищо.Не и по тази схема, която си представяте-да отидеш да ги изгониш и да им вземеш фирмата.Такова нещо се нарича кражба в международен мащаб и се наказва така, както ако един човек отиде и открадне кола например.

370

Анонимен

преди 11 години

Всичко може!

369

NEWS

преди 11 години

При нас 40-50 човека работят активно в интернет форумите, но не им плащаме, защото не можем да си го позволим. Това заяви депутатът от БСП Антон Кутев на конференцията "Дигиталният дневен ред и новите медии: Ролята на партиите и гражданското общество", организирана от IAB България.

368

АЗ....

преди 11 години

НЯМА ДА ПЛАТЯ СМЕТКАТА СИ ЗА ТОК. ЗА ТЕЗИ ПАРИ ЩЕ СИ НАПРАВЯ СОБСТВЕНА СИСТЕМА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛ. ЕНЕРГИЯ-4500ЛВ НА ГОДИНА. ПОСЛЕДВАЙТЕ МЕ И ВИЕ.

367

До 473

преди 11 години

Не се заблуждавай. Никакви революции не може да има. Няма революционери, комитети, водачи. То така се прави революция. Хоп - и айде вече готово.

366

фх

преди 11 години

Стига с тая национализация!Да не сме в комунизма?Ако се национализират означава да се съсипят,източат чрез договори с наши фирми и пак след време да се продадат на наши хора!Избиратели,които не упражняват правото си на глас,а оставят на кюфтетата и кебапчетата да гласуват вместо тях,издигат крадливи до наглост политици,които си разпродават държавата помежду си!И планините,и морето.Национализацията ще се превърне в грабеж!Само и единствено конкуренцията може да донесе резултати и развитие!

365

Анонимен

преди 11 години

"Ритуална проверка на изправността на електромер ще направи днес министърът на икономиката"... Това като подигравка ли да го приемем ?1. Какво значи ритуално ? Огньове и факли ще има ли ? Екстрасенси, вещици, попове и светена вода ?2. Още докато сте написали тая глупост и е ясно, че няма да бъде проверен произволен електромер на произволен потребител и е ясно че става дума за цирк.

364

УВАЖАЕМИ Г-Н ПРЕМИЕР

преди 11 години

ИМАТЕ УНИКАЛНИЯТ ШАНС В МОМЕНТА:1.ИЛИ ДА ЯХНЕТЕ НАРОДНОТО НЕДОВОЛСТВО И ДА СПЕЧЕЛИТЕ ИЗБОРИТЕ-КАТО ЗА ЦЕЛТА РАЗТРОГНЕТЕ ПРИВАТИЗАЦИОННИТЕ ДОГОВОРИ НА ЕЛЕКТРОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА-КАСИЧКИ НА НАРОДНИ ПАРИ2.ИЛИ ДА ИЗГУБИТЕ ИЗБОРИТЕ И НАРОДНОТО ДОВЕРИЕ ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА ЗАЩИТИТЕ НАРОДА.3.АКО СЛУШАТЕ ДЯНКОВ В ТОЗИ МОМЕНТ СТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ОБРЕЧЕН,ПО ЕДНА ПРОСТА ПРИЧИНА-ТОЙ КАЗВА ЧЕ ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ,А ВИЕ ДОБРЕ ЗНАЕТЕ ЧЕ МОЖЕ И СТАВА-НАЦИОНАЛИЗИРАТ СЕ БАНКИ И ПРЕДПРИЯТИЯ ВЪВ ГЪРЦИЯ,ФРАНЦИЯ

363

Анонимен

преди 11 години

Не им ли пуснем КРЪВ,няма оправия!

362

Анонимен

преди 11 години

Никакви проверки на електромерие!ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ на тия ***!

361

Анонимен

преди 11 години

Защо забравихте откъде започна 1989?Проблема Русе-Гюргево!ХЛОРА!Просто вече се е свършило с чакането!